01 Νοεμβρίου 2011

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: KOINH ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!!!


Και γιατί ρε παλλικάρια δεν μας λέτε τι είδους είναι αυτά τα 981 διαστημικά αντικείμενα;Εσείς που με τα Χαμπλ και τα Σοχο και την..."υπερτεχνολογία σας",μπορείτε να βρείτε καρφίτσα σε μερικά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά;Ένα από αυτά τα..."αντικείμενα" μήπως είναι κι αυτό;
....................................................................................................
Η Ρωσία πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο σχέδιο "Aμυντική Στρατηγική της Γης". 

Η νέα μέθοδος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό  της πυραυλικής άμυναςκαι της άμυνας του διαστήματος των δύο χωρών. Το σύστημα θα πρέπει νακατευθύνεται όχι μόνοενάντια σε πυραύλους προς τους "επιθετικούς" αστεροειδείς, αλλά και εξωγήινα σώματα.. ναι καλά διαβάσατε.  Σύμφωνα με τη NASA, σεαπειλητική απόσταση από τη Γη είναι τώρα 981 διαστημικά αντικείμενα.



Μπορείτε να δείτε το άρθρο με τα μάτια σας: http://www.utro-russia.ru/video.html?vid=35952

Tην πυραυλική άμυνα πάντως λίγο πολύ την γνωρίζαμε όλοι, είτε από ταινίες, είτε από ντοκυμαντέρ.  Για την άμυνα του διαστήματος δεν γνωρίζαμε κάτι επίσημα, παρά μόνο υπήρχαν οι φήμες για μυστικά υπερόπλα που διέψευδαν πάντοτε οι γνωστοί επιστημονικοί κύκλοι. 
 

Τώρα αυτές οι φήμες αρχίζουν ν'αποκτούν σάρκα και οστά και ουσιαστικά η αποκάλυψη περί ύπαρξης αυτών των όπλων, ειπώθηκε εμμέσως, όποιος την έπιασε.. την έπιασε.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΛΦΕΙΕ,
    ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ. (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ ΣΕΛΗΝΗ+ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ)
    ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ (ΜΑΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ ΜΕ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΥΡΗΜΑ. ΕΥΓΕ.
    ΔΥΝΑΜΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόλιον το ερώτημα αγαπητέ,που απευθύνεται στους τρέμοντες κατακτητές!
    Αυτό που έχει την απόλυτη σημασία,είναι η επιβεβαίωση της προφητείας των Μάγιας για την έλευση των ΘΕΩΝ στις 28/10/2011...!!!
    Βεβαίως,βάσει του Χρονολογίου των Μάγιας,δεν έπεται ότι θα κατέβαιναν προχτές σε κάποιο...αεροδρόμιο!Όχι,αρκεί και μόνο ότι μπήκαν σε τροχιά ελεύσεως!Διότι ήταν γνωστό στους κατακτητές ότι οι 960 Πλανήτες Μάχης βρίσκονταν στην τροχιά του Κρόνου,αλλά τώρα παραδέχονται ότι πλέον κινούνται προς την τροχιά της Χθονός,αλί και τρισαλί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΕΒΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους Μαγιας η ίδιοι οι πρεσβυτεροι των μαγιας αναφερουν οτι δεν μετατρεπονται σωστα τα ημερολογια τους στο δικο μας γρηγοριανο και οτι μπορει να υπαρχει αποκλιση μεχρι και 50 ετη... αρα 2012 και 28/10/2011 γιοκ...
    αλλα σημασια δεν έχει ο χρονος ελευσης ως κριτιριο αλλα το ποιοτικο κριτιριο, δηλαδη να μη παραπλανηθουμε απο κρονια πληρωματα που θα υποδυονται τους ανδρομεδεις κυβερνητικους και θα μας βαλουν να επιτεθουμε στο συμφωνο σαγκαης Ρωσιας - Ισλαμ - Κινας..
    διαβασε παραπανω την απαντηση της οεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή