16 Δεκεμβρίου 2011

Όλα τα καριόλια στην Ελλάδα...

Σήμερα μιλούσα με την κόρη μου στο τηλέφωνο...Την απέλυσαν από την εργασία της...Κι απάνω στην κουβέντα θυμήθηκα την προτροπή του λεμέ,του Καρατζαφύρερ του αρχιμαφιόζου και τρελάθηκα...
Ξαφνιάζεστε από το ύφος;Ποιό,...του Αλφειού;Ή του αιδοιόπανου του Καρατζά...-μπερντέ;Ή των λάθρο-νόμο-έτσι-εισβολέων;...ΠΟΛΕΜΟΣ....ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΛΕΜΟΣ!Τώρα ξέρουμε και τους εχθρούς και τους συνεργάτες τους!Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ...
Τι άλλο μας περιμένει;;; Οι προδότες έφεραν τους προδότες για αλληλεγγύη!!!

H “επανάσταση” της Λιβύης συνεχίζεται στους… δρόμους της Θεσσαλονίκης
Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από την Λιβύη, αλλά από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Οι εικονιζόμενοι υποτίθεται ότι είναι τόσο «βαριά τραυματίες» ώστε δεν μπορούσαν να νοσηλευθούν στην χώρα τους και έπρεπε απαραίτητα να μεταφερθούν για αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα. Είναι οι 144 Λίβυοι που μεταφέρθηκαν με Airbus 320 στην Θεσσαλονίκη δωρεάν και μετά από άδεια του Ελληνικού κράτους για να “νοσηλευθούν”.
Οι υπάνθρωποι αυτοί εγκληματίες πολέμου, αφού πρώτα έκαναν την “επανάστασή” τους παραδίδοντας όλο τον πλούτο και κυρίως το πετρέλαιο της χώρας τους κατευθείαν στα χέρια ξένων εταιρειών, και αφού λεηλάτησαν, βίασαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους, τώρα με πρόσχημα τη “νοσηλεία” τους, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία και επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρικά κέντρα όπου εξετάζονται και κάνουν φυσιοθεραπείες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, από κονδύλια του ΟΗΕ και άλλων τέτοιων “ανθρωπιστικών” φορέων του διεθνούς Σιωνισμού και με την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και του “Ελληνικού” κράτους.
Ο αριθμός των Λίβυων που έχει συμφωνηθεί από το “ελληνικό” κράτος να εισέλθει με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο στην χώρα μας και αφού πρώτα κάνει πολυτελείς διακοπές σε ξενοδοχεία, φυσιοθεραπείες και μασάζ σε ιατρικά κέντρα είναι 17.000 άτομα. Εκατοντάδες ακόμη Λίβυοι έποικοι καταφθάνουν καθημερινά ακολουθώντας άλλες διαδικασίες. Είναι βέβαιο ότι μετά το πέρας της “νοσηλείας” τους, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν, αλλά θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αποτελώντας πρώτη ύλη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από ξένες δυνάμεις, για συμμετοχή σε φυλετικούς πολέμους και “επαναστάσεις” αντίστοιχες με αυτές που πραγματοποίησαν και στην Λιβύη.
Την ίδια στιγμή το νέο τιμολόγιο που εφαρμόζεται ήδη σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από τα τέλη Σεπτεμβρίου ισχύει ο νέος ενιαίος τιμοκατάλογος, σύμφωνα με τον οποίο μια ανασφάλιστη Ελληνίδα καλείται να πληρώσει 872 Ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και 1541 Ευρώ για καισαρική τομή. Η αφαίρεση σκωληκοειδίτιδος βρίσκεται στα 983. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και εργαζόμενοι σε ανασφάλιστες εργασίες, βρίσκονται δίχως πρόσβαση σε καμιά ιατρική περίθαλψη και καλούνται απλώς να πεθάνουν εάν δεν έχουν να πληρώσουν.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η αφορμή για την οποία διαδηλώνουν οι Λίβυοι της φωτογραφίας.
Τέσσερις ανήλικοι μαθητές Λυκείου της Αττικής και μία καθηγήτρια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή με Λίβυους έξω από ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν την πενθήμερη εκδρομή τους.
Η ένταση ξεκίνησε έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν Λίβυοι τραυματίες πολέμου, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες του σχολείου.
Μετά από λογομαχία, ένας εκ των αλλοδαπών τραυμάτισε σοβαρά έναν μαθητή χτυπώντας τον με τις πατερίτσες του στο κεφάλι, με την καθηγήτρια να τραυματίζεται από διάφορα αντικείμενα που άρχισαν να εκτοξεύουν οι Λίβυοι, όταν κλιμακώθηκε η ένταση.
Αφού η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν άμεσα επίθεση. Οι Λίβυοι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα να καλέσουν ενισχύσεις. Τότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε μόνο οι Λίβυοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν να χτυπούν μαθητές και αστυνομικούς. Η αστυνομία αποχώρησε δίχως να κάνει ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή!
Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν στην συνέχεια οι Λίβυοι, διαμαρτυρόμενοι για “την συμπεριφορά της αστυνομίας”. Τους ενόχλησε το ότι κάποιοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στα χτυπήματα που δέχονταν!

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς οι Λίβυοι είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί. Επιτίθενται κατά ομάδες απρόκλητα σε περαστικούς, τους βρίζουν και παρενοχλούν συνεχώς διερχόμενες γυναίκες.

http://polemosgenel.blogspot.com/
http://www.arxaiaithomi.gr/

5 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=AXovYZEr2zY&feature=related

    Δύο μόνο από τα σχετικά "must" βιντεάκια που πρέπει να δουν όλοι οι "προοδευτικοί" αντιρατσιστές ....πεπληρωμένοι παπάρες!!

    Επίσης μερικά "επίκαιρα" άρθρα 200-500 ετών πριν έχουν ως εξής:

    α) Αφιέρωμα σε όλους τους "αναρχοαυτόνομες" κι "αυτοοργάνωτους" με ...ευρώ του μπαμπά μαλάκες των Εξαρχείων:

    O πατέρας του αναρχισμού Ρωσοεβραίος Μπακούνιν αλληλοκαρφώθηκε με τον άλλο εβραίο «αδελφό του» ψευτο-θεωρητικό του κομμουνισμού Κάρολο Μαρδοχάϊ ή Μαρξ και αποκάλυψε σε βιβλίο του τα παρακάτω άκρως διαφωτιστικά για τις στενότατες και φιλικές σχέσεις του Μαρξ με εβραίους, ραββίνους, και με τον εβραιοχαζαρο-μογγόλο ζάπλουτο διεθνή τοκογλύφο Ροτσιλντ:

    Ο Μπακούνιν για τον Μαρξ και τον Rothschild (Μετάφραση):

    "Ο ίδιος Εβραίος, ο Μαρξ έχει γύρω του, στο Λονδίνο και τη Γαλλία, αλλά κυρίως στη Γερμανία, ένα πλήθος από λιγότερο ή περισσότερο έξυπνους, ενδιαφέροντες, δραστήριους, κερδοσκόπους Εβραίους, καθώς οι Εβραίοι είναι παντού: εμπορικοί ή τραπεζικοί πράκτορες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρώσεων, με το ένα πόδι στην τράπεζα, και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα, και με οπίσθιά τους να κάθονται στον γερμανικό ημερήσιο τύπο - που έχουν λάβει στην κατοχή τους όλες τις εφημερίδες - και μπορείτε να φανταστείτε τι είδους αποκρουστική λογοτεχνία θα παράγουν. Τώρα, όλο αυτό τον εβραϊκό κόσμο, ο οποίος αποτελεί μια ενιαία κερδοσκοπική αίρεση, ένας λαός βρυκόλακων που ρουφάει το αίμα (στμ: της λευκής + μαύρης φυλής), ένα ενιαίο αδηφάγο παράσιτο, στενά και άρρηκτα ενωμένος όχι μόνο πέραν των εθνικών συνόρων, αλλά σε όλες τις διαφορές των πολιτικών πεποιθήσεων - αυτός ο εβραϊκός κόσμος σήμερα βρίσκεται ως επί το πλείστον στη διάθεση του Μαρξ και την ίδια στιγμή στη διάθεση των Rothschild. Είμαι βέβαιος ότι ο Ρότσιλντ από την πλευρά του, εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις αρετές του Μαρξ, και ότι ο Μαρξ από την πλευρά του, αισθάνεται την ενστικτώδη έλξη και μεγάλο σεβασμό για τον Rothschild.

    Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Τι μπορεί να υπάρξει από κοινού μεταξύ του κομμουνισμού και των μεγάλων τραπεζών; Ωωω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ επιδιώκει τεράστια συγκέντρωση στο κράτος, και, εφόσον αυτή υπάρχει, πρέπει αναπόφευκτα να είναι μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όπου η εν λόγω τράπεζα υπάρχει, το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί εναντίον της εργατικής δύναμης των ανθρώπων, θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να επικρατήσει ...."

    Πηγή: Μιχαήλ Μπακούνιν, 1871, persönliche Beziehungen zu Μαρξ. Σε: Gesammelte Werke. Band 3. Βερολίνο 1924. Σελ. 204-216...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Και μερικά ακόμα σκόρπια και παμπάλαια "άρθρα", υπέρ εγκυκλοπαιδικής και ιστορικής γνώσεως των εν λόγω ανθρωπιστικών μορφών του οικολογοκομμουνοαναρχισμού:

    «Εκ των μικρών Εθνών οι Εβραίοι είναι οι πλέον μισητοί και ντροπιασμένοι, είναι οι πιο μεγάλοι αιμοπόται που ενεφανίσθησαν ποτέ στην Επιφάνεια της Γης!! Είναι αμαθείς και βάρβαροι, των οποίων η μόνη ασχολία είναι ο πλουτισμός και το μίσος εναντίον των λαών, οι οποίοι όμως τους ανέχονται, και εις βάρος των οποίων θησαυρίζουν!!»
    Βολταίρος (1694-1778)

    "ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Α Ι Μ Α! ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΩΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ...ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.....Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Ι!!"
    Schlamn W. «Wer ist Jude?» -1964

    “Ο Εβραίος! Αυτό το πλάσμα το ξένο προς όλα τα ένστικτά μας περί τιμής, υπερηφάνειας, δόξης, λεπτότητος και τέχνης! Το πρόσωπο τούτο το τόσον ολίγο στρατιωτικό, το τόσον ολίγο ιπποτικό, το οποίο δεν αγαπά ούτε την Ελλάδα, ούτε τη Ρώμη, ούτε τη Γερμανία και στο οποίο οφείλουμε εντούτοις τη θρησκεία μας, έτσι ώστε ο Ιουδαίος να έχει το δικαίωμα να λέγει προς το Χριστιανό “είσαι και εσύ Εβραίος, κατωτέρας τάξεως!...”
    Ερνέστος Ρενάν

    "Οι Εβραίοι είναι ένας λαός, μία φυλετικά και εθνικά αδιαχώριστη ενότης, χαρακτηριζόμενη από θαρραλέα εχθρική διάσταση προς την λοιπή ανρθωπότητα. Σε αυτήν επομένως (την ανθρωπότητα) δεν απομένει άλλο, παρά η αντιμετώπιση του εβραϊσμού ως ενότητος! Αυτό είναι ο αντισημιτισμός! Κατανοώ τον αντισημιτισμό. Εμείς οι Εβραίοι, έστω και χωρίς να το θέλουμε, παραμένουμε σαν ξένα σώματα μέσα στα διάφορα έθνη. Έχουμε αναπτύξει μέσα στα γκέτο μία σειρά αντικοινωνικές ιδιότητες... Χάριν της διασποράς μας, η οποία μας καθιστά μια διεθνή δύναμη, είμαστε άτρωτοι! Διότι απλούστατα, και εάν ακόμη μας επιτεθούν σε ένα κράτος, σε άλλα βρίσκουμε πάντοτε συνηγόρους και υπερασπιστές. Ο Θεός εχάρισε σε εμάς, τον ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟ, το δώρο της Διασποράς. Κι αυτό που φαίνεται σε όλα τα μάτια ότι είναι η αδυναμία μας, αυτό ακριβώς απέβη η μεγάλη μας δύναμη και μας οδήγησε στο κατώφλι ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!"
    Θεόντορ Χέρτσλ ...1894, Haertle H. Deutsche und Juden-1976

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης:
    “...Εβραίοι παντού! Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη περισσότερο ή λιγώτερο σημαντική, πού να έγινε χωρίς την δική μας συμμετοχή; Ο Κόσμος διοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί σκηνής, αλλά από εκείνα που βρίσκονται στα παρασκήνια...Την τελευταία στιγμή οι μυστικές εταιρείες εξουδετερώνουν όλες τις αποφάσεις των διοικούντων...Οι μυστικές εταιρείες αποτελούν τις προσωρινές κυβερνήσεις . Και άνθρωποι της εβραϊκής φυλής βρίσκονται επί κεφαλής όλων αυτών!”
    Βενιαμίν Ντε ισραέλι 1804-1881 «Coumgsby” 1850 (Πρωθυπουργός Μ. Βρετανίας 1874-1878)

    «H νομοθεσία πρέπει να τίθεται σε ισχύν οπουδήποτε το γενικόν καλόν βρίσκεται σε κίνδυνο. Η κυβέρνησις δεν μπορεί να παρακολουθή με αδιαφορία τον τρόπο με τον οποίον ένα καταφρονεμένο έθνος, κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα της Γαλλίας! Οι Εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει! Είναι απογοητευτικό για το Γαλλικό έθνος να τελειώσει (!) κάτω από τη διακυβέρνηση των κατώτερων αυτών ανθρώπων! Οι Εβραίοι είναι οι αρχιληστές των μοντέρνων καιρών! Είναι οι απομυζηταί της ανθρωπότητος! Πρέπει να κρίνονται βάσει πολιτικού δικαίου και όχι αστικού δικαίου, διότι ασφαλώς δεν είναι πραγματικοί πολίται!»
    Ναπολέων «Συνεδρίασις της 30/4/1806 του Συμβουλίου του Κράτους» (Γαλλία)

    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Και τέλος, Βενιαμίν Φραγκλίνος, όλος δικός σας, από τη γη της ...επαγγελίας:
    «Συμφωνώ απόλυτα με το Στρατηγόν Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μία ύπουλη επίδραση και διείσδυση. Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι! Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθησαν σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της Ηθικής και της εμπορικής της ακεραιότητος. Απετέλεσαν δική τους κοινωνία μέσα στο κράτος και δεν αφομοιώθησαν. Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος. Έφτιαξαν ένα Κράτος εν κράτει. Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως και εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Περισσότερον από 1700 χρόνια, οι Εβραίοι θρήνησαν τη θλιβερή τους μοίρα, που τους εξώρισε από την πατρίδα τους- όπως αποκαλούν την Παλαιστίνη. Αλλά άν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για να γυρίσουν εις τας άλλας Χώρας. Γιατί; Γιατί οι Εβραίοι είναι Βαμπίρ (!!) και τα βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν από τα Βαμπίρ! Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους! Πρέπει να υφίστανται σε βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών, και όχι της δικής τους ράτσας! Αν δεν τους αποκλείσετε από αυτές τις ΗΠΑ, σε λιγώτερο από 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εσώ σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα και θα αλλάξουν τη μορφήν του πολιτεύματός μας για το οποίο εμείς οι Αμερικανοί χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την Ελευθερία μας. Αν δεν τους αποκλείσετε, σε λιγότερο από 200 χρόνια θα δουλεύουν οι απόγονοί μας στα χωράφια για του παράγουν αγαθά, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες!

    Σας προειδοποιώ: Εάν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας! Οι Εβραίοι οπουδήποτε κι αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν.... Μία λεοπόρδαλη δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματά της!...»

    Βενιαμίν Φραγκλίνος (1706-1790), Επιστολή προς τον πρόεδρο Άνταμς από 26/11/1781 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κλείνω με τους κάτωθι "ρατσιστές" τουβ 14ου και 15ου αιώνα μετά Μογγόλου Ιησού, έτσι για να γνωρίσετε όλοι τους "Μουσιγέτες" του "Ανθρωπισμού" σας:

    «Οι Εβραίοι καταπιέζουν και καταληστεύουν τόσο πολύ τους πτωχούς, τους οποίους ωθούν σταδιακά εις το έσχατον σημείο της φτώχειας. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι είναι εγκατεστημένοι και στα πιο μικρά χωριά της Ολλανδίας!» Έρασμος, ο περίφημος Ολλανδός φιλόλογος (1467-1536)!!!!!

    Ο Ιταλός παπάς Σαβαναρόλα (1452-1498)γράφει:
    «Πρέπει να καταργήσουμε την τοκογλυφίαν που επί 60 χρόνια διατηρείται εις τη Φλωρεντία, από την άπιστον Εβραϊκήν αίρεσιν που μισεί το Θεόν» (1495)

    O διάσημος Άγγλος ιστορικός Εδουάρδος Γίββων περιγράφει επίσης ακόμα παλαιότερα, την περίοδο του 117μ.Χ., όταν οι Εβραίοι βρέθηκαν σε ισχύουσα θέση έναντι των Ελλήνων στην Κύπρο, την Κυρηναϊκή και την Αίγυπτο, την οποία σφαγή τελικά σταμάτησε ο γνωστός Αυτοκράτορας Αδριανός, ο οποίος κατ’ εκδίκηση όχι μόνο φόνευσε περί τις 500.000 Εβραίους, αλλά και τους έδιωξε οριστικά από την περιοχή! (Αυτή ήταν και η πραγματική «διασπορά», όχι η ενωρίτερη του Βεσπατιανού το 70μ.Χ., αλλά αυτή η Δευτέρα σφαγή των Εβραίων δε συμφέρει να μνημονεύεται....) Ας δούμε λοιπόν τι αναφέρει ο Γίββων:
    «Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από την ορμή των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων εναντίον των ανυπόπτων γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους τους. Οι Εβραίοι επρόδωσαν τη φιλία και έσφαξαν 200.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες της Κύπρου, καθώς και μεγάλο ελληνικό πληθυσμό της Αιγύπτου. Πολλοί από τα δυστυχή θύματα τους Έλληνες, πριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους, σύμφωνα με μία παράδοσή τους, όταν ο Δαυίδ επεκύρωσε με το παράδειγμά του αυτό, τον τρόπο εκτελέσεως!...»
    Εδουάρδος Γίββων 18ος αι. Μ.Χ.

    Και ο Γερμανός Λούντβχ Φόϋγερμπαχ, (1804-1872) γράφει:
    «...Οι Εβραίοι έλαβον δια της χείρος της χάριτος του Ιεχωβά, την εντολήν να κλέβουν και να σκοτώνουν!!.....»

    ...Κι ο Γερμανός βιολόγος Λέντς γράφει:
    «Ο πυρήνας της εβραϊκής ψυχής σχηματίζεται από αρμενοειδή χαρακτηριστικά (τα πραγματικά "καυκάσια"). Πιο έντονη από την σωματική είναι η ψυχική ιδιομορφία των Εβραίων. Θα μπορούσαμε ακριβώς να χαρακτηρίσουμε τους Εβραίους ως μία “ψυχική φυλή”!»

    Ίσως λίγο βοήθησα να καταλάβουν κάποιοι τί συμβαίνει στον κόσμο, όχι τώρα λόγω "Οικονομικής κρίσης" των Αυτοκρατόρων πια Εβραίων Τραπεζιτών, αλλά από πολύ παλιά, όταν ο κόσμος ακόμα περίμενε τον ....Εβραίο Μεσσία Του!! αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχα!!!!!!!! Καλό Ταλμούδ να χούμε και ευτιχισμένος ο καινούργιος και πιθανόν ...τελευταίος μας χρόνος ως ..."ποιμνίον", το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή