30 Δεκεμβρίου 2011

Ραδιουργίες του Εφραίμ‏


Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΚΗΒΟΛΟΣ
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος σαν τον Εφραίμ,  πονηρός, σατανικός, που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια σαν τον Εφραίμ που μοιράζει άγιες ζώνες.
Επειδή  ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια που είχε επιβάλει ο χριστιανισμός από τον μεσαίωνα και επικρατούσε ακόμα στην Ρωσία, όπως επικρατεί μέχρι και σήμερα στην χριστιανοκρατούμενη Ελλάδα, πίστευε ότι θα σώσει τον μικρο πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν όπως τώρα πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι θα σωθούν με την άγια ζώνη του Εφραίμ!

Στην αιμορροφιλία δεν σταματάει το αίμα όταν ανοίξει μια πληγή και ο ασθενής πεθαίνει από αιμορραγία. Η  αιμορροφιλία είναι μια κληρονομική ασθένεια όπως αποδείχτηκε από την σύγχρονη δαρβίνεια ιατρική. Για τον λόγο αυτόν έχουν μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσουν παιδιά που γεννιούνται από γάμους μεταξύ συγγενών και μαστίζει τους βασιλικούς οίκους και τους οίκους των ευγενών επειδή αυτοί συνάπτουν γάμους μεταξύ τους για λογούς συνέχισης της κληρονομικής κυριαρχίας. Είναι από τις πολλές ασθένειες που διατηρούνται με την ενδογαμία, τους γάμους δηλαδή μεταξύ συγγενών ατόμων.
Ο Ρασπούτιν είχε μέσω της Τσαρίνας αλλά και άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων, όπως τώρα ο Εφραίμ μέσω του νέου τσάρου Πούτιν αλλά και ελλήνων παρακοιμωμένων πολιτικών, αποκτήσει τόσο μεγάλη ισχύ που επηρέαζε καταστροφικά αποφάσεις που αφορούσαν την ίδια την Ρωσική Αυτοκρατορία. Έγινε λοιπόν μια πατριωτική συνωμοσία ευγενών με αρχηγό τον πρίγκιπα  Φήλιξ Γιουσούπωβ, για να δολοφονήσουν τον Ρασπούτιν και να σώσουν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία από την καταστροφική του επιρροή. Ζήτησαν μάλιστα και την συνδρομή του Oswald Rayner, μέλους των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος εργαζόταν στη ρωσική αυλή στην Αγία Πετρούπολη, που αναφέρεται ως ο εκτελεστής του Ρασπούτιν. Τον Ρασπούτιν τον σκότωσαν, αν και αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός στο δηλητήριο και τις σφαίρες. Όμως δεν έσωσαν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία. Τους πρόλαβαν οι Μπολσεβίκοι του Λένιν!
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στις ιστοσελίδες   http://eglima.wordpress.com/2008/09/16/rasputin_3/ 

Για μας τους Έλληνες αλλά και τον νέο Τσάρο της Ρωσίας Πούτιν σημασία έχει ότι δεν επιτρέπεται να πέφτουμε θύματα στα σατανικά σκαρφίσματα μοναχών τύπου Ρασπούτιν – Εφραίμ ή να χρησιμοποιούμε αυτά τα σκαρφίσματα για δικές μας πολιτικές σκοπιμότητες, όπως κάνουν οι πολιτικοί του Λ.Α.Ο.Σ με προεξάρχοντα τον κύριο Καρατζαφέρη.. Ο πονηρός Εφραίμ λίγες μέρες πριν γίνει επίκαιρο το ζήτημα της προφυλάκισης του πήγε στην Ρωσία τάχα για να μοιράσει αντίγραφα της άγιας ζώνης, σε μια χυδαία εμπορευματοποίηση ενός αφελούς «πιστεύω», και στην ουσία έκανε δέσμια του την Ρωσική διπλωματία και τον ίδιο τον Πούτιν, που έχουν βέβαια και άλλες δικές τους βλέψεις και με την εμπλοκή αυτήν βρήκαν αφορμή παρέμβασης. Όμως ο Εφραίμ έκανε δέσμιους του και τους αφελείς χριστιανούς εδώ στον ελλαδικό χώρο, με την συμπαράσταση και των άλλων μελών του ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου προεξάρχοντος του Ανθίμου Θεσσαλονίκης, για να εξαιρέσει και να σώσει τον εαυτό του από τον καταλογισμό που η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να επιβάλει σε όλους όσους υπόκεινται στους νόμους του κράτους,  για να συνεχίσει να διατηρείται η ντε φάκτο αποδοχή ότι τα μέλη του ιερατείου δεν επιτρέπεται να καταδικάζονται για εγκλήματα που διαπράττουν, και όσον αφορά αυτόν τον ίδιο να συνεχίσει απερίσπαστος το εγκληματικό του έργο. Πάντως οι Ρώσοι πολιτικοί συγκαταλέγονται στους τελευταίους που θα μπορούσαν να υποδείξουν κριτήρια σεβασμού των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της Δικαιοσύνης και  της Δημοκρατίας όταν μάλιστα η τελευταία αυτή κάνει τα πρώτα ασταθή της βήματα στην χώρα τους. Η παρέμβαση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, πέραν από την παρέμβαση της Ρωσικής Διπλωματίας και του Πούτιν προσωπικά, φανερώνει σε μας τους Έλληνες τι σημαίνει ολοκληρωτικός εναγκαλισμός από την Ρωσική Αρκούδα.
Βέβαια και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν τον Εφραίμ και ζητούν την κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας απελευθέρωση του. Υπάρχουν και οι πολιτικοί που προανέφερα οι οποίοι, πριν την απόφανση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την έκδοση της θεσμικής της Κρίσης, προλέγουν ότι είναι αθώος και ότι: όπως λέει ο διαστρεψίας καιροσκόπος αρχηγός του  Λ.Α.Ο.Σ.. «Η απόφαση για τον Εφραίμ, είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων», προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν βάναυσα τους δικαστές που αποφάσισαν αυτήν την προφυλάκιση. Ενώ χθες έλεγε ότι «ο ηγούμενος Εφραίμ ήταν εταιρεία δολοφόνων, …». Φαρισαίζοντας κατά μεγαλειώδη τρόπο, όπως σχολίασε το ΚΚΕ.

Εκεί καταντήσαμε: τους κλέφτες πολιτικούς μας να τους προστατεύει και να τους χρησιμοποιεί ως όργανα της η Δύση, και το αρπακτικό ιερατείο να το προστατεύει και να το χρησιμοποιεί επίσης  ως όργανο της η «ομόδοξος» Ρωσία. Έχουμε έτσι μια καταφανή διελκυστίνδα μεταξύ Δύσης και «Ανατολής» κατ΄ εφαρμογή του δόγματος Χάντινγκτον περί «Σύγκρουσης των Πολιτισμών» με τρόπαιο την Ελλάδα ή μάλλον όπως την έχουν καταντήσει: την Ψωροκώσταινα.  Και αναρωτιέμαι πότε οι Ελληνες τηρώντας την παραίνεση του Δημοσθένη: 
«Υμών εαυτών έστε!» 
θα βροντοφωνάξουν προς όλες τις κατευθύνσεις: Δεν ανήκουμε στην Δύση δεν ανήκουμε στην Ανατολή! Ανήκουμε στους Εαυτούς μας!
Όμως φοβάμαι ότι ζητάω πολλά, γιατί πρέπει συμφωνώντας εν μέρει  με τον εσφαλμένο ελληνολάτρη Φαλμεράγιερ να παραδεχθώ ότι εδώ στον Ελλαδικό χώρο δεν μπορώ πια να βρω παρά μόνον ελάχιστους Ελληνες και πολλούς μα πάρα πολλούς μεταβυζαντινούς χριστιανογραικυλικούς ραγιάδες!
Βλέποντας ποιοι υποστηρίζουν τον Εφραίμ καταλαβαίνουμε το γιατί πρέπει να απαλλαγούμε από το Ιουδαιοχριστιανικό Ιερατείο αφαιρώντας του όλες τις αρμοδιότητες που σχετίζονται με λειτουργίες της Πολιτείας και να ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΜΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΕΚΗΒΟΛΟΣ

ΥΓ: Το πόσος κίνδυνος υπάρχει να διαπράξει ο Εφραίμ και νέες εγκληματικές  πράξεις γίνεται σαφές με το ότι κατόρθωσε με την επίσκεψη του τάχα για την ευλογημένη Άγια Ζώνη να εμπλέξει σε διακρατική και διπλωματική αντιπαράθεση την Ελλάδα με την Ρωσία. Προσδοκώ παρέμβαση και του Πρίγκιπα Καρόλου Διαδόχου της Αγγλίας εγνωσμένου φίλου του Εφραίμ, αν και οι Εγγλέζοι είναι πονηροί διπλωμάτες, …οψόμεθα. 

6 σχόλια:

  1. Σωστά τα λές φιλαράκο για τον νέο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ!!
    Αυτό το "δαρβίνεια ιατρική",
    Και το Εσφαλμένος Ελληνολάτρης(Φαλμεράγιερ),
    Τι το ήθελες;
    Απο την πόλη έρχομαι,
    Και στη κορφή Κανέλλα;
    Λίγο ατυχή τα παραδείγματα και ο τρόπος-λόγος
    Τα οποία καταθέτεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα συσχέτισες και τα διαστρέβλωσες. Αυτά για να τα διαβάζουν κάποιοι υποτιθέμενοι ανοιχτόμυαλοι σαν και σένα! Συνεχίστε να κατηγορείτε την εκκλησία και τους ιερωμένους και θα πάτε μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπουμε...βλέπουμε,πόσο μπροστά πάει η Ελλάδα,μετά από 1700 χρόνια μαύρης εβραιοχριστιανικής κατοχής!
    Εσύ,ή κηφήνας-ρασοφορεμένο κοράκι είσαι ή πρόβατο στο ποίμνιο του κάθε...δημόσιου υπάλληλου αρχιμανδρίτη.
    Για Έλληνας δε φαίνεσαι,γιατί αν ήσουν θα ήξερες το πόθεν έσχον της "περιουσίας" των..."αντιπροσώπων" του Γιαχβέ.
    Άντε,σας περιμένει το..."συσσίτιο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε του 2ου σχολιου:
    "Ημίν ανήκουσιν η ευγλωττία και αι τέχναι της Ελλάδος και η των Θεών αυτής λατρεία, υμέτερος δε κλήρος εστί η αμάθεια και η αγροικία και ουδέν πλέον. Αύτη εστίν η σοφία υμών."
    Ιουλιανός ο Μέγας.
    Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς σχολιαστές ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ και Υπερνεφέλιο- Σας ενημερώνω ότι δεν είμαι ρασοφόρος και μακάρι να είχα αυτή την τιμή! Είμαι Έλληνας 100% και περήφανος που είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός! Αν θρησκεύατε πραγματικά και βιώνατε την αγνή Ορθόδοξη πίστη δεν θα μιλούσατε με αυτό το μένος και την απαξίωση προς τα θεία. Οι επίσκοποι, οι αρχιμανδρίτες, οι ιερείς και οι γέροντες (και συγκεκριμένα ο Ηγ. Εφραίμ) που γνωρίζω καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που θέλετε να προβάλλετε... και καμία περιουσία δεν έχουν για δικό τους όφελος. Όσο για τον Ιουλιανό τον Παραβάτη τον παγανιστή και πολέμιο του Χριστιανισμού γνωρίζω πολύ καλά κι εγώ θα σου γράψω την απάντηση που του έδωσε ο Μάξιμος ο Εφέσιος: «Αληθινές θρησκείες, Ιουλιανέ, ειν΄ οι απλές, αυτές που παρασύρουν την ψυχή, όχι το πνεύμα. Εσύ ετοιμάζεις θρησκεία για φιλοσόφους· στη φύση δεν υπάρχει ευσπλαχνία, βασιλεύει αλληλοσπαραγμός» Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ τον Ιουλιανό τον αποκαλείς παραβάτη, τον Βασίλειο όμως Μέγα και μάλιστα μόλις χθες γιορτάστηκε ο αϊ-Βασίλης, τι έλεγε όμως αυτός για τους Έλληνες;
    1) στο έργο του «εις προφήτην Ησαΐα» 9.230.8 έλεγε: «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ορθάνοιχτο στόμα τον «Ισραήλ». Στόμα δε, λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας θ' 11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων».
    2) στο έργο του «εις τον προφήτην Ησαΐαν προοίμιον» 7.196.3 έλεγε: «Προσταγή, (!!!) μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι είναι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν».
    Και επειδή δηλώνεις ότι «Είμαι Έλληνας 100%» κάτι μάλλον δεν πάει καλά με τα ποσοστά. Αλήθεια, εκτός από τον νηπιοβαπτισμό σου έκαναν και τίποτα άλλο και αλλαξοπίστησες (ασπάζεσαι μια εβραϊκής καταγωγής θρησκεία) ; Δεν κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή