27 Ιανουαρίου 2012

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και οι δημοσκοπήσεις



Διαβάζουμε στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ότι:
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται πέμπτο στην πρόθεση ψήφου με 12%. Η Ν.Δ. συγκεντρώνει 30,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 13%, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ από 12,5%, ο ΛΑΟΣ 6%, ενώ οι Οικολόγοι βρίσκονται σε οριακό σημείο για είσοδο στη Βουλή με 3%. Ακολουθούν Δημοκρατική Συμμαχία, Αρμα Πολιτών και Χρυσή Αυγή, που συγκεντρώνουν 2,5%.
Για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας κουβέντα. Μούνγκα στη στρούγκα!
Και όμως, αν και νεοσύστατο, κατάφερε να προβάλει το στήθος του μπροστά, ενάντια στους εχθρούς!
Διαβάστε πως αντέδρασε το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας  στην επικείμενη φίμωση μας, επικείμενη φίμωση σας:

International » Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Pirate party of Greece

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας καταδικάζει αυτή την ενέργεια και δηλώνει την ανησυχία του για τις προσπάθειες εφαρμογής της...
....Τα Πειρατικά Κόμματα υπερασπίζονται την ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών, και αναλύοντας τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο κατηγορητήριο και στο δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε το αμερικανικό υπουργείο δικαιοσύνης, υποστηρίζουμε πως η μεγάλη πλειοψηφία των κατηγοριών δεν έχουν νομική βάση ή αποτελούν κατάφωρη παρέμβαση της Αμερικάνικης κυβέρνησης στα εσωτερικά τρίτων χωρών.
....Ωστόσο οι νέοι νόμοι που προτείνονται από τις Η.Π.Α (SOPA, PIPA, Sinde-Wert) πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω και επιτρέπουν το κλείσιμο ιστοσελίδων, ανεξάρτητα αν σέβονται τους νόμους ή όχι, απλά επειδή δεν είναι της αρεσκείας τους.
Τα άλλα κόμματα, εάν δεν κάνουμε λάθος σιωπούν.
Μετά τις εκλογές, εάν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις ας μη κλαίγεται κανείς. Θα είναι η επιλογή τους. Είτε ψηφίσουν είτε δεν ψηφίσουν.

Δείτε επίσης Τι είναι ACTA;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου