21 Ιανουαρίου 2013

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Αρ.120...!!!


Πυροσβέστης ζητά τη σύλληψη Πρωθυπουργού, Βενιζέλου και Κουβέλη. Υπέβαλε μήνυση...

Πυροσβέστης ο οποίος υπηρετεί στο Ηράκλειο υπέβαλε μήνυση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη! 
Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε προχθές το πρωί στο Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ στα Δύο Αοράκια όπου πήγε ο ίδιος και υπέβαλε την έγκλιση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κείμενο της μήνυσης ο μηνυτής ζητάει την σύλληψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε περίπτωση πώλησης ορυκτού πλούτου της χώρας ή πώλησης ελληνικού εδάφους! 
Ο 37χρονος πυροσβέστης μας ανέφερε ότι «έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι. Μας έχουν ξεπουλήσει, γι αυτό έκανα τη μήνυση» σχολιάζει και λέει επίσης ότι παλαιότερα ήταν «φανατικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, πλέον όμως δεν θέλω ούτε να τους δω. Δεν σκέφτηκα ούτε τα 100 ευρώ της μήνυσης» 
Η κίνηση του να υποβάλει μήνυση προκάλεσε σάλο τόσο στην πυροσβεστική όσο και στην αστυνομία, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι ο μηνυτής είναι ένστολος και οι κανονισμοί του Σώματος όπου υπηρετεί είναι συγκεκριμένοι και αυστηροί. 
Όπως μας είπε ο ίδιος «ανώτεροι συνάδελφοί του που επικοινώνησαν μαζί του, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όπως εκείνος τους είπε ότι είναι ανένδοτος και ότι κάνει το κάνει συνειδητά και δεν πρόκειται να υποχωρήσει».
«Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε από την αστυνομία για την ενέργεια του συναδέλφου. Ήταν το θέμα συζήτησης σήμερα στην πυροσβεστική.Πολλοί είπαν ότι έκανε καλά ο συνάδελφος που μήνυσε τους τρεις πολιτικούς Αρχηγούς- άσχετα εάν δεν βγει τίποτα θετικό- ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι δεν έπρεπε καθόλου να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία, λόγω του γεγονότος ότι είναι πυροσβέστης και υπόκειται σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς» 
Ο 37χρονος έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα με διαγωνισμό πριν από περίπου μια δεκαετία, ενώ πριν εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο BLOKO

Σ.Δ: Ο Πυροσβέστης εκτός από ΕΝΣΤΟΛΟΣ είναι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και βλέποντας την Πατρίδα μας να υποθηκεύεται και να καταπατάται το Σύνταγμα της αντέδρασε σύμφωνα με ότι προτάσσει το Σύνταγμα της χώρα μας για την προστασία του! 
Άρθρο 120 ... 
 4. "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."


Σχόλιο Αλφειού:Ποιό είναι εκείνο το..."ιδιαίτερο" καθεστώς,που "αφαιρεί" το δικαίωμα στους ένστολους να είναι ίσοι πολίτες με τους υπόλοιπους Έλληνες;
Μήπως δεν έχουν ορκιστεί οι ένστολοι να φυλάττουν τους Νόμους και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
Μήπως δεν είναι οι ένστολοι που καλούνται από την Πολιτεία,να εφαρμόζουν,τους Νόμους της και το Σύνταγμά της;
Μήπως δεν ψηφίζουν οι ένστολοι,μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες;
Πως,λοιπόν,προσπάθησαν και μάλιστα...ανώτεροι βαθμοφόροι,να τον πείσουν να μην εφαρμόσει την εντολή της ακροτελεύτιας διάταξης του Ελληνικού Συντάγματος,όταν έχει ορκιστεί να το προστατεύει;
Προσπάθησαν,δηλαδή,να τον κάνουν επίορκο;
Μήπως έπαυσε να ισχύει το άρθρο 120 ή ολόκληρο το Σύνταγμα;
Ή μήπως αυτοί οι νομοταγείς και ορκισμένοι στη φύλαξη του Συντάγματος,θεωρούν ότι όλοι οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί τα δύο τελευταία χρόνια δεν καταστρατηγούν κατάφορα όλα τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος,ξεπουλώντας την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου