24 Φεβρουαρίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Ο ελληνικός μας κόσμος και πολιτισμός: μία ωραία έξωθεν μαρτυρία


images.jpgΣυχνά γράφω γιά την επιτακτική ανάγκη, στην μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα, του να καθυποτάξουμε την χρηματιστική στην αληθινή οικονομία των πραγματικών αγαθών και υπηρεσιών, υπέρ του κοινού μας οφέλους της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου. Διότι και η προσωπική, αλλά και η συλλογική μας ευδαιμονία και οικονομική ευμάρεια συνάδουν με την 'Αφθονία', που είναι ένας από τους 4 (τέσσερις) βασικούς πυλώνες του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.


Το Αιέν Αριστεύειν εν Ελευθερία είναι το κεντρικό πρόταγμα του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, το οποίον, με στατική περιπλοκότητα και δυναμική πολυπλοκότητα υποβαστάζουν: η Αισθητική, η Αλήθεια, η Αρετή και η Αφθονία. Το να τα γράφει όμως όλα αυτά μία Ελληνίς ή ένας Έλλην, ίσως δεν αποδίδουν την βαρύτητα της επίσης επιτακτικής ανάγκης να φροντίσουμε την βιωσιμότητα, την αναπαραγωγή και την συνέχεια του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.

Μέσα στις κρίσιμες τούτες ώρες που περνά ο ελληνικός μας κόσμος και πολιτισμός, ο Pedro Olalla Gonzαlez de la Vega (Οβιέδο, Ισπανία 1966) τρέχει να συμβάλλει μία ωραία έξωθεν μαρτυρία επί των επιτακτικών τούτων αναγκών. Εάν καμμία Ελληνίς και κανένας Έλλην δεν πρόκειται να σε πείσει επί των επιτακτικών τούτων αναγκών, τότε ίσως να τα καταφέρει πολύ καλύτερα η ωραία έξωθεν μαρτυρία ένας Ισπανού.

Ντοκυμαντέρ του Pedro Olalla Gonzαlez de la Vega: ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου