17 Φεβρουαρίου 2013

END.ΕΝΤΥΠΑ...ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΝΗΣΗΣ Κ.Ε.Π.να πιστοποιήσουν το γνήσιο υπογραφής.!!!


Φίλοι και φίλες ,

Έχουμε λάβει μηνύματα σας για την απαράδεκτη  και παράνομη άρνηση κάποιων υπαλλήλων (Σας!) σε Κ.Ε.Π. να πιστοποιήσουν το γνήσιο της υπογραφής σας σε δηλώσεις συμπαράστασης και υποστήριξης στη μήνυση Σώρρα κατά της κυβέρνησης, απάντων των πολιτικών αρχηγών και βουλευτών και του προέδρου της Δημοκρατίας .  Τα περιστατικά είναι προς το παρόν μεμονωμένα και δεν εμποδίζουν τη διαδιακασία όμως είναι μία ακόμα προσβολή κατά του κυρίαρχου λαού και της Δημοκρατίας.  Ήδη έχουμε κινηθεί κατά αυτής της αυθαιρεσίας και σας καλούμε να μας ενημερώνετε  για ανάλογα περιστατικά.

ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ ΦΟΒΟ!! ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟ!!
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ  ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΜΙΑ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  «ΔΙΚΑ ΣΑΣ»!!!
Τα 600δις ανήκουν σε όλους τους Έλληνες!!
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
ΑΣ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!!

ΕΝΤΥΠΑ    ΔΗΛΩΣΗΣ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                         ΚΑΙ     ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (μόνο για κατοίκους Αθηνών)

 Στην ιστοσελίδα:                             

ΣΧΟΛΙΟ...
ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΑΜΟΝΙ,
ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΡΦΟ...ΞΙΦΟΣ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ,
ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ...ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΓΩΝΕΙ,
ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΟΝΙ...
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,
ΠΑΓΩΝΟΥΝΕ...ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ,
ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ...Σ'ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΗΔΙΣΕΙΣ,
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ...ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!!
Πλάτων Πισατίδης

2 σχόλια: