28 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ... ΛΙΣΤΑ ΜΕ 19 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ...!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο διαδικτυακό Δελτίο Ειδήσεων της Κύπρου, το Δελτίο του
24Η αποκάλυψε τη λίστα των πολιτικών, των συγγενών τους και συνδικαλιστών στους οποίους διεγράφη ολόκληρο ή μέρος δανείου που είχαν λάβει από δύο υπό κατάρρευση τράπεζες.

Δελτίο

Στο Δελτίο Ειδήσεων, με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο παρουσιάστηκε η λίστα με τα αρχικά ονόματα, τα ποσά που έχουν διαγραφεί και το πότε συνέβη αυτό.

Πρόκειται για 19 ονόματα στην Λαϊκή τράπεζα και στην τράπεζα Κύπρου.

Όπως τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής της Nikodea, Κώστας Ντάλτας η λίστα αυτή από μόνη της δε σημαίνει κάτι. Δουλειά των δημοσιογράφων είναι να αποκαλύπτουν και η διαφάνεια. Δουλειά άλλων είναι η διερεύνηση.

Για αυτό το μεσημέρι της Πέμπτη τα ντοκουμέντα με ολόκληρα τα ονόματα θα παραδοθούν στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πέτρο Κληρίδη για να διερευνηθεί υπό ποιες προϋποθέσεις έγιναν οι συγκεκριμένες διαγραφές.

Στο Δελτίο Ειδήσεων του 24Η μίλησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού, όπου μάλιστα κάλεσε να παραδώσουμε - όπως και θα γίνει - τη λίστα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Παρενέβη επίσης, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αδάμος Αδάμο, ο οποίος ζήτησε πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης έκανε λόγω για "λαμόγια"

Πρόκειται για 19 άτομα, πρώην βουλευτές, συνδικαλιστές, πρώην δήμαρχος, πρέσβης από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Η διαγραφή άρχισε τον Απρίλιο του 2007 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2012.

Σε αυτήν την λίστα βρίσκονται γιοι, αδέλφια ακόμα και πρώην σύζυγος βουλευτή.

Με ένα από τα πρόσωπα της λίστας που επικοινωνήσαμε, μας τόνισε ότι πρόκειται για μία υπόθεση πλαστογραφίας - όπως έχει πει και γραφολόγος της αστυνομίας - η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια και μάλιστα όχι μόνο δεν έχει κερδίσει χρήματα, αλλά έχει χάσει.

Για αυτό πρέπει να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις μία προς μία για να αποδοθούν όπου χρειάζεται ευθύνες. 

dexiextrem.blogspot.gr
Δελτίο Ειδήσεων 24Η (27/3)από 24hcomcy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου