18 Απριλίου 2013

Ο Αρχιμανδρίτης Στάχυς Καψής, είναι Μέγας Έπαρχος περιφερειακής στοάς Ναϊτών O.S.M.T.H.



Ο Αρχιμανδρίτης Στάχυς Καψής, είναι Μέγας Έπαρχος περιφερειακής στοάς Ναϊτών O.S.M.T.H.




=== ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!!! — ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ...
ΕΔΩ >>> http://www.knightstemplar.org/
=== Με αφορμή την ανάρτηση του «ΔΙΑΦΟΡΟΥ» ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (κατέθεσε για τη λίστα Λαγκάρντ) «Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ» όπου και πρωτοείδα τον Ιερώνυμο σε χαμογελαστή φωτογραφία με τον Μέγα Προκαθήμενο της στοάς Ναϊτών Ελλάδας (Μ.Ε.Ε.), έκανα μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα των μασόνων (που επίσημα ισχυρίζονται ότι… δεν είναι τέκτονες).

=== Εκεί εύκολα «ανακάλυψα» ανάλογες φωτογραφίες και του Βαρθολομαίου με τον Μέγα Μάγιστρο της Διεθνούς υπερστοάς O.S.M.T.H. Patrick Rea και με τον Μέγα Προκαθήμενο της Μ.Ε.Ε. Παύλο Τσολακιάν.

Η φωτογραφία όμως και η λεζάντα που με συγκλόνισε, είναι μία,στην οποία συμπεριλαμβάνεται και Αρχιμανδρίτης, τον οποίο ο ιστοσελίδα της στοάς των Ναϊτών Μ.Ε.Ε. αποκαλεί Μέγα Έπαρχο περιφερειακής στοάς, την οποία όμως δεν αποκαλύπτει. Μας λέει όμως το ονοματεπώνυμο του μασόνου Αρχιμανδρίτη: Πρόκειται για τον Στάχυ Καψή!!!!

 === Δεν μπαίνω στον χαμένο από χέρι κόπο να απευθύνω ερώτημα προς τον άθλιο αρχιερέα. Θρησκεία του έχει κάνει το ψεύδος και τη πολιτική απάτη. Θρησκεία του έχει γίνει το χρυσίον!!!….

=== Στην Ελληνική τους εκδοχή Οι Ναϊτες Ιππότες λένε ότι δεν είναι τέκτονες…. Λένε ποτέ αλήθεια??? Έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν με στοιχεία, ότι είναι μασόνοι. Δεν πιστεύετε τον Μπαρμπανίκο??? ΤΟΤΕ ενημερωθείτε στις σελίδες:
el.wikipedia.org/wiki/ :

Οι Ναΐτες Ιππότες συναντώνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που ονομάζουν «Διοικητήρια». Μέλος των Ναϊτών μπορεί να γίνει κάθε Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας Χριστιανικής Πίστεως (σε κάποιες επικράτιες μέλη μπορούν να γίνουν και Διδάσκαλοι Ελευθεροτέκτονες που δεν είναι Χριστιανοί, αρκεί να ορκιστούν οτι θα υπερασπιστούν τη Χριστιανική Πίστη), αφού έχει ήδη τιμηθεί με τον βαθμό της «Βασιλικής Αψίδας».

Σε κάποιες επικράτιες απαιτήται ο Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας να συμμετέχει σε κάποιο «Κρυπτικό Τεκτονικό Συμβούλιο», ενώ σε άλλες είναι προαιρετικό
el.wikipedia.org/wiki/

και περισσότερο δώστε βάση ΕΔΩ >>> http://www.knightstemplar.org/
Να ξέρετε (γιατί αυτοί ξέρουν): όταν καθυστερώ, ψάχνω, διαβάζω, επιβεβαιώνω, αποθηκεύω ντοκουμέντα, και φυσικά ενημερώνω.

Τώρα, καμαρώστε τους ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Καμαρώστε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, για να κατανοήσετε τη συστράτευσή τους με διεθνή πολιτικά αποβράσματα.


ΠΗΓΗhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/osmth.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου