21 Μαΐου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!




SORRAS3


Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


του Μάκη Βραχιολίδη
Αποκαλύψεις που σπάνε κόκκαλα έγιναν στην εκπομπή «Μυστικά Περάσματα» της περασμένης εβδομάδος. Με προσκεκλημένο τον Αρτέμη Σώρρα, τον Γιώργο Παπαδάκη (δικηγόρος END-Σώρρα), τον Αντώνη Βαλσαμάκη (εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης) και τον οικονομολόγο κ. Γεωργίου, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες της END που δείχνουν ότι η οργάνωση έχει κύρος με τις συμμετοχές της σε διεθνή φόρα (ΟΗΕ) αλλά κυρίως χαρτιά που βεβαιώνουν ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν δικό του χρέος προς τον κ. Σώρρα!!!
Σημαντική διαπίστωση μέσα από την συνέντευξη είναι ότι η Γερμανία εξαπατά την Ελλάδα με τα δήθεν δάνεια που έχει, ενώ στην πραγματικότητα είναι η πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης. «Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μας δανείζει μια καταχρεωμένη χώρα;», αναρωτήθηκε ο κ. Σώρρας για να καταλήξει στο ότι η Γερμανία διά της κ. Μέρκελ επιδιώκει την αρπαγή της ελληνικής δημόσιας περιουσίας για να... ρεφάρει το δικό της χρέος.
Ο Αρτέμις Σώρρας, είπε συγκεκριμένα:
«Η Γερμανία δεν έχει χρήματα να δώσει. Η Γερμανία δίνει μόνον ευχές. Έχει εξωτερικό χρέος γύρω στα 7 τρις ευρώ. Το κατά κεφαλήν χρέος του Γερμανού είναι 57.000 ευρώ. Ο χρεωμένος έρχεται να μας δώσει δανεικά! Πώς είναι δυνατόν η καταχρεωμένη Γερμανία να μας δώσει δανεικά;
Το Λουξεμβούργο απ' όπου είναι ο κ. Γιούνκερ, αυτός που μας δίνει οδηγίες τι να κάνουμε, έχει χρέος 1 τρις 892 χιλιάδες ευρώ! Και μιλάμε για το Λουξεμβούργο, ένα κράτος που είναι σαν την πόλη μου την Πάτρα. Το κατά κεφαλήν χρέος του κάθε πολίτη του Λουξεμβούργου ήταν 3 εκατ. 692 χιλ. ευρώ, το 2010. Σήμερα είναι 4.500.000, το κατά κεφαλήν χρέος του κάθε πολίτη στο Λουξεμβούργο. Πώς ο Γιούνκερ θα μου πει εμένα τι να κάνω και πώς να το κάνω και θα με βγάλει απ' την κρίση και τα δανεικά μου;
Η Ελλάδα, βάσει της εκθέσεως αυτής, το 2010 είχε χρέος 532 δις ευρώ και κατά κεφαλήν εξωτερικό χρέος 47.000 ευρώ, ενώ σήμερα μετά το κούρεμα, το χρέος είναι γύρω στα 29.000 ευρώ κατ' άτομο. Πόσο οξύμωρο λοιπόν είναι να μας πει ο κ. Γιούνκερ πώς να διορθώσουμε το χρέος μας; Έρχεται ο κύριος αυτός και η Λαγκάρντ και μας κουνάνε το δάχτυλο!
Η Ευρώπη είναι σαν μια οικογένεια. Έχει 27 μέλη που υποτίθεται το ένα έρχεται να βοηθήσει το άλλο. Δεν είναι έτσι όμως. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε εάν στην οικογένεια υπάρχει ένα μέλος που μας κλέβει; Εδώ υπάρχει ένα κακό παιδί, που το "παίζει" καλό γιατί είναι ο Μεγάλος Αδελφός. Η Ελλάδα χρωστούσε τα λιγότερα λεφτά αλλά μας έδειξαν ως τους πιο διεφθαρμένους και παλιάνθρωπους. Και οι πολιτικοί, δεν ήταν διεφθαρμένοι, τους έκαναν αυτοί να είναι διεφθαρμένοι, τους δημιούργησαν. Το σύστημα τους ήταν να φτιάξουν διεφθαρμένα κράτη και το τίμημα να το πληρώσει ο κόσμος.
Σας το ξαναλέω, η Γερμανία δεν έχει να μας δώσει λεφτά. Και για να μας δώσει, πρέπει να μας πάρει όλα τα κόκκαλα των προγόνων μας. Ε, δεν το θέλουμε γιατί έχουμε τα δικά μας».
ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
Η εκπομπή, επιβεβαιώνοντας τις θέσεις του κ. Σώρρα, ανέφερε ότι η επιδίωξη της Γερμανίας να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και να επωφεληθεί σύντομα την αρπαγή της χώρας, φαίνεται από το τι επακολούθησε την ψήφιση των μέτρων από την Βουλή. Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ντράγκι αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων λιτότητας από την Κυβέρνηση Σαμαρά, αν και την χαρακτήρισε πολύ σημαντική, δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την Ελλάδα με τα δάνεια που έχει λάβει επειδή απαγορεύεται να χρηματοδοτεί απευθείας Κυβερνήσεις. Ωστόσο επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν και άλλα προκειμένου η Ελλάδα να λάβει την επόμενη δόση! Αυτά, την ώρα που ο Πρωθυπουργός δήλωνε ότι «τέρμα είναι τα τελευταία μέτρα»!
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ 2,8 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΣΩΡΡΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
Ιδιαίτερη σημασία είχαν τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με το εάν υπάρχουν τα 600 δις δολάρια ή όχι. Ο δικηγόρος END και του Αρτέμη Σώρρα κ. Παπαδάκης, είπε: «Πρόκειται για αναγνώριση χρέους της Αμερικής μέσω των treasure bills στον κ. Σώρρα. Το αναγνωρίζει το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Ο Τίμοθυ Γκάϊτνερ, ο υπουργός Μεταφορών κ. Λαχούντ. Την ομολογία αυτή, την παίρνει μέσω του θεματοφύλακα (custodian) ο κ. Σώρρας, και κάνει τη διαδικασία ώστε να πιστωθεί η Ελλάδα με το ποσό των 600 δις δολαρίων. Όλα τα στοιχεία είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της Κυβέρνησης και τη Δικαιοσύνης».
«ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
«Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΦΑ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ! ΑΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ END EINAI ΕΓΚΥΡΑ»
Η μεγάλη αποκάλυψη των μελών της END στην εκπομπή «Μυστικά Περάσματα», ήταν αυτή που αφορούσε στα χρήματα των 600 δις δολαρίων. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν, τα χρήματα είναι ήδη κατατεθειμένα σε λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου και αρκούν τυπικές διαδικασίες για να γίνει η άμεση εκταμίευσή τους για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της χώρας μας. Ιδού ο διάλογος:
Σώρρας: «Δεν μπορούν να μας αντικρούσουν. Τα ψέματα σε βάρος μας δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο».
Παπαδάκης (δικηγόρος END-Σώρρα): «Εάν ο οποιαδήποτε πολίτης ζητήσει να μάθει εάν μία Τράπεζα έχει τον τάδε πελάτη και πόσα χρήματα έχει στον λογαριασμό του, είναι βέβαιον ότι δεν πρόκειται να του δώσει κανένα στοιχείο. Πώς λοιπόν μερικοί βγαίνουν και λένε ότι πήραν πληροφορία ότι ο Σώρρας δεν έχει τα χρήματα αυτά; Πώς είναι δυνατόν; Και αν είναι έτσι, ας μας πουν ποιος τους έδωσε τα στοιχεία και παραβίασε το τραπεζικό απόρρητο».
Βαλσαμάκης (Εκπρόσωπος τύπου END): «Μας είπαν απατεώνες. Αφού το θέλουν, ναι, είμαστε μια νέα κάστα απατεώνων. Αυτοί όμως που δίνουν και δεν ζητάνε. Αυτοί που δίνουν από δικά τους χρήματα. Αν λοιπόν αυτή είναι η νέα έννοια απατεώνα, επιτρέψτε μου να πω ότι εγώ είμαι ο μεγαλύτερος απατεώνας».
Μπεξής (παρουσιαστής εκπομπής): «Μα σας είπαν ότι είστε απατεώνες επειδή είπατε ψευδώς ότι πήγατε στον ΟΗΕ».
mystika1
Βαλσαμάκης: «Ιδού το πιστοποιητικό. Το South and South όλες οι χώρες του νότιου ημισφαιρίου που υπάγονται στον ΟΗΕ (πάνω φωτό).
mystika2
Η επίσημη πρόσκληση προς την END από τον ΟΗΕ (φωτό).
mystika3
Η συνάντηση του κ. Λαμπράκη με τον πρέσβη της Κίνας και τον αντιπρόεδρο της END κ. Γεωργαντζά».
Κώστας Γεωργίου (Οικονομολόγος): «Επί 35 χρόνια εργάστηκε στην μάχιμη οικονομία μεγάλων οικονομικών μονάδων, οπότε –όπως διατείνεται- έχει μεγάλη εμπειρία ώστε να διαπιστώσει εάν τα έγγραφα του κ. Σώρρα είναι έγκυρα. Εξάλλου ο custodian που υπάρχει στα έγγραφα, είναι ο θεματοφύλακας των περιουσιακών στοιχείων του κ. Σώρρα. Στο Μνημόνιο 1 ρητώς αναφέρεται: "Το δάνειο δεν μπορεί να εξοφληθεί από τρίτη χώρα παρά μόνο από την Ελλάδα ή από Έλληνες". Δεν πίστευαν ποτέ ότι θα υπάρξει Έλληνας που θα έχει τόσα χρήματα».
Βαλσαμάκης (εκπρόσωπος Τύπουτ END): «Είχαν κάνει έγκλημα πιστεύοντας ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα. Δεν είχαν κατά νου ότι θα βρισκόταν ένας Αρτέμης Σώρρας με έναν ολόκληρο οργανισμό».
Κώστας Γεωργίου (Οικονομολόγος): Τα ομόλογα έχουν μπει σε συγκεκριμένο λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου και λήγουν το 2014. Δεν υπάρχουν παρατυπίες, έλεγξα όλα τα στοιχεία ένα προς ένα. Αφού λοιπόν ελεγχθούν και από την κυβέρνηση και μπει μεταλλική σφραγίδα μπορούν άμεσα να ρευστοποιηθούν. Το due payment date είναι τον Αύγουστο του 2014, μπορούν όμως να ρευστοποιηθούν και νωρίτερα αρκεί να δοθεί το επιτόκιο του 0,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου