29 Μαΐου 2013

ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΌΣ

" Θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε λοιπόν, διότι η ίδια η ταυτότητά μας περιέχει το
 στοιχείο της ελευθερίας. Θα τα καταφέρουμε διότι κάποτε ήμασταν και θέλουμε να 
γίνουμε ξανά μία κοινωνία ανθρώπων εν ελευθερία! "
ΝΈΟΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΌΣ

Vign_images_14_
Η μεθοδευμένα στημένη 
φάκα γιά τον ανυποψίαστο ελληνικό λαό.


















Έγραφα, πριν από κάτι μήνες μόνον, γιά να προειδοποιήσω τον ανυποψίαστο ελληνικό μας κόσμο, σχετικά με την μεθοδευμένα στημένη φάκα, από τα κομματικά στελέχη και τους οπαδούς του κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΠαΣοΚ. Ξαναγράφω τώρα, γιά να προειδοποιήσω πάλι τον ανυποψίαστο ελληνικό μας κόσμο, σχετικά όμως γιά την επερχομένην, επίσης μεθοδευμένα στημένη φάκα, από τα ίδια κομματικά στελέχη και τους οπαδούς της κομματοκρατίας, που όμως τώρα έχουν εισχωρήσει βαθιά, και μέσα στον ΣυΡιζΑ.

Οι ΝΔ·ΠαΣοΚ·ό·γυφτοι λοιπόν, που τώρα έχουν εισχωρήσει βαθιά και μέσα στον ΣυΡιζΑ, όπως και σε όλα τα άλλα κόμματα, από το ΚΚΕ στην αριστερά, μέχρι και την ΧΑ στην δεξιά, έχουν καταφέρει να κατηχήσουν όλα τα κόμματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μηδενός εξαιρουμένου, διδάσκοντας σε όλα τα κομματικά στελέχη και οπαδούς των όλα τα ‘θεόπνευστα’ (sic!) δόγματα του κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΠαΣοΚ. Βιώνουμε λοιπόν ένα καινούριο μεν πολιτικό σκηνικό, αλλά με ‘μία-από-τα-ίδια’ δε δομική ουσία, που πυρετωδώς, συστηματικά και συστημικά προετοιμάζει την επερχομένην, άρδην μεθοδευμένα στημένη φάκα γιά τον ανυποψίαστο ελληνικό μας κόσμο, κάτω από μία ντε-και-καλά ‘νέα’ ετικέτα των ‘κομματανθρώπων’ ολκής, του κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ.

Απολογούμαι μεν στους γύφτους· δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι. Είναι δε πολύ πιό ακριβές το να μιλώ γιά τους επιφανειακά μεταλλαγμένους κομματανθρώπους του επερχομένου κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ.

Όπως όμως εκείνη των ΝΔ·ΠαΣοΚ·ο·γύφτων, η αποστολή του αφανισμού του ελληνικού μας κόσμου δεν έχει καθόλου μεταλλαχθεί γιά τους κομματανθρώπους του επερχομένου σχήματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ. Η αποστολή των κομματανθρώπων του γιά τον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου παραμένει ακριβώς η ιδία, χωρίς καμμίαν απολύτως μετάλλαξιν ή τροποποίησιν από την εποχήν του κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΠαΣοΚ, μιάς και τα δύο μορφώματα είναι τα της διαπλοκής και της διαφθοράς προϊόντα της άρδην ανθελληνικής, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη –που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα– και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτης, και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας στην Ελλαδα και στην Κύπρο.

Με όση προσοχή και καλή διάθεση να παρακολουθείς τις συνεντεύξεις των κομματικών στελεχών του επερχομένου κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ, δεν μπορούν τούτες παρά στο έπακρο να σου θυμίζουν τις αντιμνημονιακές (sic!) προεκλογικά δηλώσεις των κομματικών στελεχών του κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΠαΣοΚ. Δρώντας και πάλι ψηφοθηρικά, η μία-από-τα-ίδια δομική ουσία του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος, μέσω του επερχομένου κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ, δεν πρόκειται να υποσχεθεί τίποτα περισσότερο από κάποιαν ως εκ θαύματος ρευστότητα στην πραγματική αγορά αγαθών και υπηρεσιών, σε συνδιασμό με μερικά άρδην αφηρημένα αγγελικά ψελισματα περί κάποιας, επίσης ως εκ θαύματος, σταδιακής μεν, αλλά με πολλή δε μεγάλη έμφαση στο ‘σιγά-σιγά’ (logicalincrementalism γαρ), επαναφορά των χαμηλών μόνον μισθών και συντάξεων.

Η μεγίστη όμως αυταπάτη και παραπλάνηση των οπαδών-θυμάτων του επερχομένου κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ έχει να κάνει με την παντελή έλλειψη από την ελληνική μας προβληματική, όπως οι κομματάνθρωποι του ΝΔ·ΣυΡιζΑ μας την παρουσιάζουν, του φαινομένου της καλπάζουσας ανεργίας που αντιμετωπίζει ο ελληνικός μας κόσμος. Ούτε λόγος δε να γίνεται γιά οποιαδήποτε ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που είναι ο μοναδικός ίσως τρόπος γιά να παταχθεί η καλπάζουσα ανεργία.

Φταίει το ότι δεν γνωρίζουν καλά οικονομικά; Ή μηπως φταίει το ότι ταυτίζουν το κοινό συλλογικό συμφέρον του ελληνικού μας κόσμου με εκείνο των αγορών των χρηματοπιστωτικών οργανισμών της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, αντί να εξισώνουν το δημόσιο συμφέρον με την συλλογική μας ευδαιμονία και την συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου;

Όπως ακριβώς εκείνα του ΝΔ·ΠαΣοΚ, έτσι και τα δόγματα της άρδην θεοκρατικής, και όχι πολιτικής, οικονομίας του νέου κομματοκρατικού μορφώματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ στηρίζονται επάνω σε ανεπαρκείς και άρδην καταστροφικές γιά τις επιχειρήσεις, την κοινωνία και την οικονομία ιδέες. Οι ιδέες αυτές έχουν αποικίσει και διαστρεβλώνουν το κάθε τι που οι φοιτητές μας πλέον διδάσκονται στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Ψυχολογία, στα Νομικά και, φυσικά, στα Οικονομικά.

συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου