19 Μαΐου 2013

H πρωτοφανής αγωγή που απειλεί να τινάξει στον αέρα το δυτικό ληστρικό οικονομικό σύστημα Μέρος 1ο. Μια αγωγή που αποκαλύπτει περίεργες παγκόσμιες τραπεζικές διασυνδέσεις



H πρωτοφανής αγωγή που απειλεί να τινάξει στον αέρα το δυτικό ληστρικό οικονομικό σύστημα Μέρος 1ο. Μια αγωγή που αποκαλύπτει περίεργες παγκόσμιες τραπεζικές διασυνδέσεις


Στις 23 Νοεμβρίου, 2011, μια αγωγή πρωτοφανών διαστάσεων κατατέθηκε στο  Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης .   Η αγωγή που  κατατέθηκε από   τον Neil Keenan που ενεργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας Dragon, έχει ως στόχο ένα σύνολο  γνωστών ατόμων και θεσμικών οργάνων που εκτείνονται σε ολόκληρο τον  πλανήτη ,τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ο ενάγων, Neil Keenan, ισχυρίζεται ότι  το 2009   του είχαν εμπιστευτεί χρηματοπιστωτικά εργαλεία στα οποία περιλαμβάνονται  γραμμάτια της  Federal Reserve αξίας 124,5 δισεκατομμυρίων  δολλαρίων , δύο Ιαπωνικά  κρατικά ομόλογα που έχουν συνδυασμένη ονομαστική αξία  19 δισεκατομμυρίων  δολλαρίων , και ένα αμερικανικό ομόλογο  ‘Kennedy’  ονομαστικής αξίας  1 δις δολλαρίων . Οι εντολοδότες του είναι η επονομαζόμενη  οικογένεια  Dragon, μια μυστηριώδης ομάδα από πολύ πλούσιες  οικογένειες της Ασίας  που ζουν μακρυά από την δημοσιότητα .
Σύμφωνα με την αγωγή , η αξία μαζί  με τους δεδουλευμένους τόκους  των ομολόγων αυτών ανερχόταν το 2009 σε 1 τρισεκατομμύρια δολάρια , όταν το κρινόμενο έγκλημα κατά του Keenan (και συνεπώς και της οικογένειας Dragon) έλαβε χώρα .
Το έγγραφο βρίσκεται  στο Pacer.gov, με τα στοιχεία  ‘Keenan, Neil’ στην καρτέλα ‘Όνομα ομάδας’ και αναφοράς ’2011-cv-8500,’ κατατέθηκε  στις 23 Νοεμβρίου, 2011.
Όπως ανέφερε ο  Dan McCue της Courthouse News Service, το μόνο πρακτορείο ειδήσεων που κάλυψε την υπόθεση αυτή  , ‘με  αυτή την πρωτοφανή μήνυση ο, Keenan ισχυρίζεται ότι η αμερικανική κυβέρνηση έλαβε  τεράστια χρηματικά ποσά – που της παραδόθηκαν  σε χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα – από την ομάδα που ονομάζεται οικογένεια  Dragon πριν πολλά χρόνια, και ότι τα χρήματα αυτά  τοποθετήθηκαν  στο  ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα( (FED) προς όφελος και για την υποστήριξη του δολλαρίου που επρόκειτο να γίνει και σήμερα εξακολουθεί να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό  νόμισμα.

O Keenan περαιτέρω περιγράφει την οικογένεια Dragon στην αγωγή του , δηλώνοντας ότι:
Η ” Dragon Family”  απέχει από τη δημόσια προβολή , αλλά, σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες και την πεποίθησή του  ,  ενεργούν  για το καλό και το όφελος του κόσμου σε συνεχή συντονισμό με τα υψηλότερα επίπεδα των  παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών  οργανισμών , ειδικότερα, το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα(FED).
Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, από τον  περασμένο αιώνα, η  οικογένεια  Dragon συσσώρευσε μεγάλο πλούτο με το να  παρέχει στην Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κάλυψη ενεργητικού σε χρυσό και ασήμι μέσω ορισμένων λογαριασμών  στην Ελβετία, για τα οποία έχει λάβει εγγυήσεις  με τη μορφή  γραμματίων , ομολογιών  και πιστοποιητικών , όπως εκείνα που περιγράφονται στην αγωγή , που είναι υποχρεωμένη να αποπληρώσει η FED .
Ωστόσο, η εκκρεμής δίκη  δεν έχει  στόχο απλώς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Παρακάτω υπάρχει η λίστα των κατηγορουμένων που περιλαμβάνονται στο έγγραφο  που  αρχειοθετήθηκε στο αμερικανικό District Court.
Daniele Dal Bosco
Το γραφείο του διεθνούς δημοσίου ελέγχου (The Office of International Treasury Control)
Ray C. Dam (ατομικά , και ως Πρόεδρος της OITC)
David A. Sale (ατομικά  και ως αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου για το ιδιαίτερο γραφείο του OITC)
Τα Ηνωμένα Έθνη
Ban Ki-moon (ατομικά  και ως Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ)
Την  πρέσβη Laura Mirachian (μεμονωμένα και ως Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ιταλικής  αποστολής του ΟΗΕ στη Γενεύη)
Την Ιταλική Δημοκρατία
Την Ιταλική οικονομική αστυνομία
Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ η.π.α., Inc.
Giancarlo Bruno (μεμονωμένα και ως αρχηγός του  τραπεζικού κλάδου τoυ Wοrld Economic Forum)
Το περιστατικό που σχετίζεται με την αγωγή  του Keenan  πάει πίσω στο 2009, όταν δύο Ιάπωνες πολίτες συνελήφθησαν στην Ιταλία  και τα ομόλογα  που είχαν στην κατοχή τους , συνολικού ποσού  134,5 δισεκατομμυρίων  δολλαρίων , κατασχέθηκαν. Οι δύο άνδρες ήταν οι  Mitsuyoshi Watanabe και Akihiko Yamaguchi, ο δε δεύτερος  θεωρείται ότι ήταν ο προκατόχος του Neil Keenan , ενεργώντας ως πληρεξούσιος  και για λογαριασμό της Dragon family.
Αυτό το επεισόδιο αναφέρθηκε νωρίς στα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης,  φθάνοντας ακόμα και μέχρι την τηλεοπτική εκπομπή του  Glenn Beck  λίγο μετά αφ’ ότου  προέκυψε. Ωστόσο, η ιστορία γρήγορα εξαφανίστηκε από τα ΜΜΕ  και δεν έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά από τότε. Ακολουθούν ορισμένες αναφορές συμβατικών ΜΜΕ  σχετικά με το συμβάν που είναι ακόμη διαθέσιμες online.
Bloomberg News: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0Daily Kos:  http://www.dailykos.com/story/2009/06/13/742096/-Japan,Italy,and-US,-134-Billion-in-US-Bonds-Smuggling-CaseAsia Times:http://www.asianews.it/index.php?l=en&art=15456&size=Δύο άρθρα από το Underground Investor: http://www.theundergroundinvestor.com/2009/06/the-strange-inconsistencies-behind-the-134-5-billion-bearer-bond-mystery/
http://www.theundergroundinvestor.com/2009/07/possible-links-to-a-coming-bank-holiday-in-the-ongoing-134-5-billion-bearer-bond-mystery/
Ακόμη και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν  σε μεγάλο βαθμό σιωπηλά σχετικά με την ιστορία, με την εξαίρεση του Benjamin Fulford, ο οποίος  απεκάλυψε   σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την δίκη  και τα γεγονότα γύρω από αυτήν και πέρα από αυτήν  .
Το ενδιαφέρον σχετικά με την κάλυψη της εκπομπής του Beck, ωστόσο, είναι πώς το επίπεδο των χρημάτων που εξετάζονται εδώ τίθεται σε σύγκριση μα άλλα ποσά . Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης με τον Joe Wiesenthal, ο εκδότης του BusinessInsider.com, Beck αποκάλυψε   μια λίστα μη απόρρητων στοιχείων σχετικά με το ποσό των ομολόγων των ΗΠΑ που κατέχονται  από άλλες χώρες. Η λίστα είναι η εξής:
Κίνα – 763.5 δισεκατομμύρια
Ιαπωνία – 685.9 δισεκατομμύρια
Ηνωμένο Βασίλειο – 152,8 δισεκατομμύρια
Ρωσία – 137.0 δισεκατομμύρια
Βραζιλία – 126.0 δισεκατομμύρια

Υπόψη ότι  το ποσό των χρημάτων που κατασχέθηκαν  στους  Ιάπωνες , ήταν ομόλογα αξίας 134,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων . Συγκρίνετε αυτό το ποσό στην παραπάνω λίστα και μπορεί να δειτε πόσο τεράστιο χρηματικό ποσό είναι το υπό συζήτηση. Το ποσό που βρέθηκε στην κατοχή των δύο ανδρών  είναι τόσο μεγάλο, που  αν όλα τα ομολογα προέρχονταν ,για παράδειγμα , από τη Ρωσία, θα ήταν  μόνο  2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ .
Τόσο ο Wiesenthal  όσο  και ο Beck  σχολίασαν πόσο μεγάλο χρηματικό ποσό είναι αυτό  – όχι μόνο από νομισματική άποψη, αλλά και την ικανότητα να το παράγει κάποιος . Ακόμη και αν πρόκειται για πλαστογραφία, η δυνατότητα για να δημιουργήσει κανείς  μια τέτοια μεγάλης κλίμακας ρεπλίκα θα απαιτούσε τεχνολογία πιθανότατα που κατέχουν  κυβερνήσεις, όχι  παραχαράκτες.Οπως σημείωσε ο  Wiesenthal , ‘είναι το είδος της τεχνολογίας που θα  περίμενε κανείς να έχει   μόνο μια κυβέρνηση.
Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε στον  Yamaguchi, έναν από τους άνδρες που συνελήφθησαν με τα ομόλογα των ΗΠΑ , που περιγράφεται στην αγωγή ως ο προκάτοχος  του Keenan  και αντιπρόσωπος της οικογένειας Dragon .Oι δύο ισχυρίζονται ότι συναντήθηκαν όταν ο  Keenan  βοήθησε τον Yamaguchi να βρει μια  Τράπεζα στην  Κύπρο για  να τοποθετήσει ορισμένα από τα χρηματοπιστωτικά μέσα των εντολέων του .Ο  Keenan ισχυρίζεται  ότι  του χορηγήθηκαν ειδικές  εξουσιοδοτήσεις να ενεργεί εξ ονόματος της οικογένειας Dragon για να τοποθετήσει  ορισμένα στοιχεία του ενεργητικού τους σε PPPs (ΣΔΙΤ ιδιωτική τοποθέτηση σε προγράμματα επενδύσεων).
Εδώ είναι είναι το σημείο όπου η ιστορία λαμβάνει ακόμη πιο παράξενη τροπή .
Ο Keenan ισχυρίζεται ότι ένα μήνα μετά αφού  συνελήφθησαν οι δύο Ιάπωνες, ένας άνθρωπος με το  όνομα Leo Zagamι έκανε την εμφάνισή του . Σύμφωνα με την καταγγελία,ο Zagami, που αυτοπεριγράφεται ως  33  ου βαθμού  Μασόνος  ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν,από τον Απρίλιο του 2008 , ο ηγέτης της αποσπασμένης  φατρίας των Ιπποτών του ναού καθώς και υψηλού επιπέδου Ελευθεροτεκτόνων γύρω από  την ελίτ των ελευθεροτεκτόνων της Στοάς P2  (προπαγάνδα δύο)   στο Μόντε Κάρλο.’
Ο Zagami ισχυρίστηκε επίσης ότι  είναι  ο εκπρόσωπος των  Illuminati του Βατικανού και άλλων  ευρωπαϊκών μυστικών εταιρειών . Ισχυρίστηκε επίσης ότι προσπαθούσε να έλθει σε επαφή με ‘ορισμένες ασιατικές μυστικές οργανώσεις . Κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων με άτομα που  περιγράφονται μόνο  ως ‘Επαφές’, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Zagami είπε σε μία από αυτές τις επαφές ότι οι οι δύο Ιάπωνες είχαν παγιδευτεί  και ότι είχε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τα ομόλογα που κατασχέθηκαν.Τελικά, μέσω των αμοιβαίων επαφών ήρθαν σε επαφή με τον  Daniele Dal Bosco, έναν  τραπεζίτη του Βατικανού  ,σχετιζόμενο με  την στοά  P2 ,  επίσης κατηγορούμενο στην αγωγή   του Keenan , ο οποίος είπε στον  Keenan ότι  ‘θα μπορούσε’ να  εξαργυρώσει τα ομόλογα   που κατασχέθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία ”
Ο Keenan ισχυρίστηκε  ότι υπήρξε συνεχής επαφή μετον  Dal Bosco μέσω Internet Skype και είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν  στην Ιταλία. Ο Keenan ισχυρίζεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών,  ο Dal Bosco  ισχυρίστηκε  ότι δεν ήταν μόνο χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Zagami, αλλά επίσης  του Βατικανού, της πόλης του Βατικανού, της Ρώμης, αλλά και ότι ‘ηταν  ο ταμίας για την στοά P2 ‘
Με τον καιρό, ο Keenan εμπιστεύτηκε τον  Dal Bosco και του παρέδωσε  ομόλογα   ‘για προσωρινή φύλαξη, ως  θεματοφύλακα.’
Αφού οι ομολογίες ήταν στην κατοχή του Dal Bosco, υφίσταται η εκκρεμοδικία και στη μήνυση ισχυρίζεται ότι ο  Dal Bosco  τους την έφερε τελικά  και προσπάθησε να τα πουλήσει ‘στην παγκόσμια αγορά , μέσω της λαθραίας μετατροπής και της δωροδοκίας.’
Ο Keenan ισχυρίζεται επίσης ότι καθώς  εκτυλίσσονται  όλα αυτά τα συμβάντα, συχνά  προσφέρθηκε να δωροδοκήσει   υψηλού επιπέδου υπαλλήλους με 100 εκατομμύρια δολάρια για την ‘απελευθέρωση’ των χρηματοπιστωτικών μέσων χωρίς να αποκαλυφθεί  στην οικογένεια  Dragon  που είχαν πάει.  Το σχέδιο ήταν  να  ενταχθούν  τα ομόλογα  σε  πρόγραμμα’, που θα ήταν εντελώς υπό την αιγίδα  του ΟΗΕ , την προστασία και την ομπρέλα της  κυρίαρχης  ασυλίας  που απολαμβάνουν οι κατηγορούμενοι.

Σε μια σημείωση,  μέσα στην 111 σελίδων αγωγή ,ο Keenan κάνει έναν  εκπληκτικό ισχυρισμό,  που δεν πρέπει να παραβλέπεται  επειδή είναι τόσο μεγάλο ποσό χρημάτων με σχεδόν ανυπολόγιστες συνέπειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα. Το έγγραφο αναφέρει :
Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, τον τελευταίο αιώνα, η οικογένεια Dragon έχει συσσωρεύσει  μεγάλο πλούτο με το να παρέχει στην Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ενεργητικό  σε χρυσό και ασήμι  μέσω ορισμένων λογαριασμών  στην Ελβετία, για τα οποία έχει λάβει εγγυήσεις  με τη μορφή  των γραμματίων , ομολόγων , πιστοποιητικών , όπως αυτές περιγράφονται στο ¶ 2 που είναι εξοφλήτέες από το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα(την FED).Σύμφωνα με πληροφορίες , αυτά τα ομόλογα και τα γραμμάτια  έχουν τιμές που ανέρχονται σε  χιλιάδες τρισεκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, ένα σχετικά μικρό τμήμα των οποίων περιλαμβάνεται στις αξιώσεις που περιγράφονται στην μήνυση  .Οπως τονίζεται με έμφαση , κάθε ένα από αυτά τα νομίσματα, όπως το DFFI (Dragon Family Financial Instrument )  που εμπλέκεται σε αυτή την δίκη  , ήταν και παραμένει δεόντως  καταχωρημένο μέσα στο ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα και μπορεί  να ελεγχθεί απευθείας από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μέσω  του συστήματος  αποτελεσματικής επαλήθευσης και της διαδικασίας ελέγχου.
Χιλιάδες τρισεκατομμύρια είναι αρκετά μεγάλο ποσό . Αν και το ποσό  της  μήνυσης δεν είναι κοντά με το ποσό που καθορίζεται παραπάνω , είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οποιοδήποτε άτομο , οικογένεια ή φορέας θα μπορούσε να κατέχει ένα  τόσο  μεγάλο χρηματικό ποσό σε δολάρια ΗΠΑ, ειδικά όσον αφορά στο σύστημα που οφείλει να το αποπληρώσει.
Εάν το ποσό των χρημάτων που παρατίθεται είναι, κατά τους ισχυρισμούς  της αγωγής , εύκολα επαληθεύσιμο  μέσω του συστήματος επαλήθευσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, η αποκάλυψη θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη που έσκασε ποτέ  στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Ίσως ακόμη και σε όλη την  ιστορία του συστήματος ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών.Αν και οι ισχυρισμοί του Keenan είναι μόνο   κατηγορίες σε αυτό το σημείο, πρέπει να διερωτηθεί κανείς  ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της υπόθεσης, ακόμα και αν είναι ανεπιτυχής από οικονομική άποψη. Αναρωτιέται, επίσης,κανείς αν η δίκη προχωρήσει ή όχι , ή εάν  θα λειτουργήσει όπως  η δίκη Jim Garrison JFK λειτούργησε  πριν από πολλά χρόνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει  μια αποτυχία να επιτευχθεί  καταδίκη ή νομική νίκη, αλλά μια σαφή τεκμηρίωση της ασυνέπειας και επίσημη τεκμηρίωση της  ιστορίας που κοινοποιείται στο κοινό  από ψηλά.
Ίσως, εάν τα στοιχεία της μήνυσης βρίσκονται σε τάξη , αυτή η δίκη θα μπορέσει τουλάχιστον  να παράσχει στους πολίτες ανά τον κόσμο μια   προβολή για τον άγνωστο κόσμο  του Ελευθεροτεκτονισμού , των τραπεζών και των κυβέρνησεων .
Αυτή τη στιγμή, ο Keenan ζητά ‘την επιστροφή των ομολόγων  που έχουν κλαπεί, και την καταδίκη  και τα  δικαστικά έξοδα για πολλαπλές πράξεις  απάτης, παραβίαση της σύμβασης και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου.’
Ο Keenan αντιπροσωπεύεται από τους  William H. Mulligan Jr., με Bleakley, Platt Schmidt της White Plains, New York .  Από το http://www.activistpost.com/2011/12/unprecedented-lawsuit-reveals-bizarre.html#more

Η ιστορία έχει πιθανότατα πολύ μεγαλύτερο  βάθος .Το άρθρο αυτό είναι μόνο η  κορυφή   του παγόβουνου. Οποιος θελει να ψάξει περισσότερο θα πρέπει να συμβουλευτεί τους παρακάτω συνδέσμους  http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/11/the-lawsuit-that-could-end-the-gangster-rule-of-western-civilization.html
και http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

Πηγη:  http://exerevnitis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου