20 Ιουνίου 2013

Αγάλματα, πυραμίδες και τεράστια κτίρια στη Σελήνη! - Φωτογραφία 1 από 4

Αγάλματα, πυραμίδες και τεράστια κτίρια στη Σελήνη! - Φωτογραφία 1

Αγάλματα, πυραμίδες και τεράστια κτίρια στη Σελήνη! - Φωτογραφία 1 από 4

Είναι, άραγε, η Σελήνη ένα ξερό άνυδρο μέρος με μόνο σκόνη και τεράστιους κρατήρες όπου βλέπει το μάτι; Υπήρξε ποτέ κατοικημένη; Κι αν ναι, από ποιους; Και τι άφησαν πίσω τους όταν (αν…) έφυγαν; Ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ του Καλιφορνέζου σκηνοθέτη Χοσέ Εσκαμίγια με τίτλο “CELESTIAL” («Ουράνια») δείχνει πράγματα που δεν τα χωράει ο γήινος νους!

Η ταινία, μια ανεξάρτητη παραγωγή για το Διαδίκτυο που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 21 Ιουλίου από την TBLN Films, φιλοξενεί δηλώσεις του αστρονόμου Μπιλ Μπράισον που ερεύνησε εξονυχιστικά τα φωτογραφικό υλικό όλων των αποστολών του προγράμματος «Απόλλων» και έκανε τις συγκρίσεις μεταξύ των παλαιότερων και νεότερων.

Γιγαντιαίων διαστάσεων κτίρια και υποδομές, απίστευτα μεγάλες δεξαμενές, ακόμη και τεράστια μεταλλικά αντικείμενα που ίσως και να είναι διαστημικά σκάφη και πολλά άλλα, παρελαύνουν μπροστά στην οθόνη σε μια σειρά από φωτογραφίες που η ίδια η NASA έχει δημοσιοποιήσει. 


Όλες προέρχονται από τις αποστολές του προγράμματος «Απόλλων» και φέρουν τον χαρακτηριστικό κωδικό αριθμό. Οι υπεύθυνοι της ταινίας απλώς τις έχουν «ζουμάρει» χωρίς να αλλοιώσουν αυτό που απεικονίζουν.

Μεταξύ όσων επισημαίνει την ύπαρξη το ντοκιμαντέρ, είναι ένας πανύψηλος πύργος, αλλά και μια τεράστια πυραμίδα πολύ μεγαλύτερη σε διαστάσεις από τις γνώριμες της Γκίζας!

Εκείνο, όμως, που δημιουργεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι κάτι που μοιάζει με άγαλμα, αλλά σε διαστάσεις που είναι αδύνατο να φανταστούμε με τα δικά μας δεδομένα αφού, βάσει των επίσημων μετρήσεων της NASA στο σημείο όπου βρίσκεται, πρέπει να έχει ύψος… 6,5 μίλια!!!

Τι μας κρύβει, λοιπόν, η NASA; Ότι υπήρξε κάποτε ζωή στη Σελήνη και μάλιστα με τεχνικές δυνατότητες που ακόμη και στη σύγχρονη εποχή εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε;

Για ποιο λόγο δεν έγινε ο παραμικρός σχολιασμός για την ύπαρξη τέτοιων κυκλώπειων κατασκευών στο δορυφόρο της Γης;

Μήπως γιατί ανέκαθεν η άρχουσα τάξη –και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι θρησκευτικές ηγεσίες- δεν ήθελαν να γνωρίζει ο άνθρωπος το παρελθόν του, επειδή ίσως να οραματιζόταν το μέλλον του;

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου