25 Ιουνίου 2013

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!



AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!


Αναγέννηση Της Χρυσής Εποχής - Η Εκ Νέου Ανακάλυψη Της Χαράς

~ Αρχάγγελος Μέτατρον μέσω James Τyberonn

www.earth-keeper.com

Χαιρετισμούς Μύστες/Διδάσκαλοι! Είμαι ο Μέτατρον, ο Κύριος του Φωτός, και χαιρετώ τον καθένα σας στο διάνυσμα της ανιδιοτελούς αγάπης.

Πολλές σιωπηλές αλλαγές επιταχύνονται καθώς βρίσκεστε στο μέσον του έτους.
Πολλά σημεία του απείρου σε όλο τον πλανήτη είναι σε μεταβατικό στάδιο, αναγεννημένα και επαναπροσδιορισμένα σε μια νέα ισχύ που επιτρέπει, η Ανάληψη της Γης, να είναι το μέσο της Αναλήψεως της Ανθρωπότητας. Αυτό έχει εξουσιοδοτηθεί από το Κρυσταλλικό Πλέγμα 144, το οποίο λειτουργεί πλέον με μια αφάνταστη απήχηση. Από το 2013 και μετά, και για τα επερχόμενα 7 χρόνια, πολλοί ενεργειακοί κόμβοι θα ξαναγεννηθούν, θα μετατοπιστούν και θα αναλάβουν νέους διευρυμένους ρόλους. Άλλοι θα μειωθούν σε ισχύ, έχοντας ολοκληρώσει τους ρόλους που έχουν τώρα και θα μεταπηδήσουν. Κάποιοι που ήταν μάλλον αδρανείς θα γίνουν πιο ενεργοί. Κάποιοι που ήταν οι κύριες γεννήτριες θα γίνουν υποστηρικτικοί δορυφόροι. Αλλά, δεν νομίζω ότι μια αλλαγή στους ρόλους μειώνει τη ζωτική σημασία του κάθε κόμβου, καθώς οι αλλαγές ιεραρχίας δικτύωσης, για την εν λόγω μετάβαση, ήταν πάντα το μοτίβο του νόμου των κύκλων.

Αρμονικές ταλαντώσεις των Χρονικών Ολογραμμάτων.

Κυκλικές ενέργειες των εποχών του χρόνου προσελκύονται κατά τον ίδιο τρόπο όπως όλες οι δονητικές υπογραφές. Κατά συνέπεια, οι ενέργειες που μπορούν να ονομαστούν «Φωτισμένοι Καιροί» είναι αυτές που τώρα τροφοδοτούν σθεναρά το σημερινό στάδιο της Νέας Γης. Αυτό λογικά συμβαίνει με το άνοιγμα των πυλών τέτοιων περιόδων και διανυσματικών σημείων.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία επανεμφανιζόμενα που τώρα είναι αφιερωμένα στην εκ νέου ανακάλυψη της μεγάλης και μεγαλύτερης Αλήθειας, μιας κωδικοποιημένης Άπειρης Αλήθειας μέσα σε μια Πύλη Φωτός, Άπειρου Συνεκτικού Φωτός.

Επανεμφάνιση του Χρυσού Ελληνικού Διαφωτισμού
Ένα διάνυσμα που περιέχει σημεία ενέργειας μεγάλης σημασίας είναι η περιοχή που την ονομάζεται Ελλάδα. Είναι μια χώρα με απίστευτη ενέργεια, και η Γη των Πυλών του Χρόνου. Μύστες/Διδάσκαλοι, θα σας πω ότι η Χρυσή Εποχή του Διαφωτισμού που συνέβη στην Ελλάδα, είναι ευθυγραμμισμένη με το ΠΑΡΟΝ. Αυτό φέρνει επιπτώσεις και πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε κατευθύνει το κανάλι να πάει εκεί και γιαυτό τόσοι πολλοί από εσάς καλείστε σε αυτή την περιοχή. Οι μεγάλες πύλες της Ελλάδας αναγεννώνται με την δονητικότητα των κωδικών του φωτός και αφάνταστες ενέργειες ανυψώσεως. Αυτό που διαφοροποιεί τους ενεργειακούς κόμβους στην Ελλάδα είναι οι δημιουργικοί κωδικοί που ενισχύουν την άποψη (ιδέα) της ελευθερίας, της έκφρασης της ζωής, της αισθητικής, την καλλιτεχνικής έκφρασης, και ενισχύεται η κατανόηση των επιστημών. Μια ενέργεια που αποπνέει χαρά και αφαιρεί τις παραμέτρους που μπλοκάρουν την ολοκληρωτική ευδαιμονία της ζωτικότητας της ζωής, είναι διαθέσιμη για να κατέβει στις Μεγάλες Πύλες της Ελλάδας.

Είναι καιρός να ξαναβρείτε το πάθος και τη χαρά, όπως και οι Μύστες/Διδάσκαλοι του Χρυσού Αιώνα. Είναι καιρός να επανακτήσετε την ισορροπία. Η ζωή δεν είναι γραφτό να είναι μόνο εργασία, αλλά ένας δίκαιος επιμερισμός, του να είστε καλά και ευχαριστημένοι μέσα στην αγαλλίαση της ευδαιμονίας.
Πύλες Ενέργειας Ζωής

Η Ελλάδα είναι ένας τόπος γεμάτος με εξαιρετική, ζωτική ενέργεια ζωής, και έχει αναγνωριστεί για τις μοναδικές Αστροπύλες της, τις Δίνες της και τους ενεργειακούς κόμβους της, από την εποχή των Mου, της Ατλαντίδας, Hyperborea, Thule και Ράμα. Καλλιτέχνες, πολιτικοί ηγέτες, μουσικοί, συνθέτες, συγγραφείς, φιλόσοφοι, προφήτες, Δρυϊκοί σαμάνοι και ιεροί μοναχοί, μάντεις, οραματιστές, ιέρειες και ιερείς αποίκισαν και προσκύνησαν σε συγκεκριμένα σημεία του απείρου στην Ελλάδα. Όλα για μεγάλο σκοπό! Γιατί στην Ελλάδα οι αρχαίοι ανεγνώρισαν πραγματικά την αξία του επανακαθορισμού μέσα σε αυτές τις πύλες.

Ο πλανήτης περιέχει πολλά συγκροτήματα Δινητικών Πυλών, αλλά μόνο 2 αναφέρονται ως «Ομφαλοί». Αυτό συμβαίνει επειδή οι Δελφοί, στην Ελλάδα και το Rapa Nui (Νησί του Πάσχα) είναι, εκτός του ότι είναι «Αστροπύλες», κύριοι αγωγοί της κωδικοποιημένης δύναμης ζωής, που ονομάζεται Akash ή μονάδα Συνείδησης. Μόνο 2 σημεία στον πλανήτη, οι Δελφοί και τo Rapa Nui έχουν ονομαστεί «Ομφαλοί» του πλανήτη από τους αρχαίους χρόνους. Ομφαλοί είναι ομφάλιου λώροι, αγωγοί τροφοδοσίας δύναμης ζωής. Αυτές οι 2, πάρα πολύ ισχυρές θέσεις, είναι πρωτογενείς πύλες συχνοτήτων, αντίστοιχα, για το βόρειο και νότιο ημισφαίριο.
Και οι δύο, Δελφοί και Rapa Nui έχουν αναλάβει ζωτικούς ρόλους και μια ανανεωμένη ενέργεια-συντονισμού κατά το πρώτο έτος της Νέας Γης. Οι Δύο είναι ομόλογοι και εργάζονται σε συνδυασμό. Οι Δελφοί είναι ο παλμός του τσάκρα της καρδιάς και του μετώπου της Γαίας για το βόρειο ημισφαίριο, όπως είναι το Rapa Nui για το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη.

Χαρμόσυνη Αναγέννηση Και Τα 4 Βασικά Σημεία Της Ιερής Ελλάδας

Η Ακρόπολη, τα Μετέωρα, η Πάτμος και οι Δελφοί είναι οι 4 πολύ μεγάλες ενεργειακές περιοχές που μεταφέρουν την ενέργεια της ανανέωσης και της αναγέννησης της Νέας Γης. Αναγέννηση είναι πράγματι η σωστή περιγραφή των χώρων αυτών, γιατί επανενεργοποιούνται μετά από λήθαργο για να μεταφέρουν την πλήρη ενέργεια της Χρυσής Εποχής. Όσοι από εσάς ήταν μέρος της Χρυσής Εποχής, θα βρείτε μια ανανεωμένη χαρά ζωής μέσα σε αυτές τις πύλες. Θα ανακαλύψετε μέρος του εαυτού σας που ίσως είχε χαθεί.

Μετά από πολλές ζωές εργασίας για την πλανητική ανάληψη, πολλές ψυχές Μυστών/Διδασκάλων αφιερώθηκαν τόσο θερμά στο έργο τους, που ξέχασαν να «μυρίζουν τα τριαντάφυλλα». Η ψυχική εστίαση έγινε τόσο εγκλωβιστική ώστε η ικανότητα να απολαμβάνουν τη ζωή μειώθηκε στο ελάχιστο. Η ισορροπία χάθηκε. Αυτό, που δεν ήταν μικρή υπόθεση, επηρεάστηκε περαιτέρω από την εμφάνιση της ενοχής που ενεφύσησαν οι θρησκείες που εμφανίστηκαν μετά την πτώση του Χρυσού Αιώνα.

Αυτό που όριζε την ενέργεια των Ελλήνων της Χρυσής Εποχής ήταν μια αίσθηση ζωτικής χαράς και ικανότητας να αγαπούν τη στιγμή σε ένα πολιτιστικό περιβάλλον ανεμπόδιστης πραγματικής ελευθερίας. Με αυτό το φακό, η κοινωνία της Χρυσής Εποχής στην Ελλάδα ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μερικών αιώνων, ένα είδος «Camelot», σε μια φάση ευφορίας που αντιπροσώπευε ένα κοινωνικό πλέγμα που με πολλούς τρόπους ήταν πολύ πιο ικανό να επιτρέπει να εκτιμήσουν αισθητικά και να απολαύσουν αισθησιακά, να ευχαριστηθούν τη ζωή, από ότι στις σημερινές κοινωνίες σας.
Οι Έλληνες της Χρυσής Εποχής ως κοινωνία, ήταν περισσότερο σε θέση να γελούν, να κλαίνε και να εκφράζουν όλα τα συναισθήματά τους χωρίς κριτική ή ενοχή, επιβαλλόμενη πολιτιστικά, και πιέσεις. Ο καθένας ήταν σε θέση να καθορίσει τις προσωπικές του παραμέτρους πιο ελεύθερα και να αποφασίσει μόνος του πώς να εκφράσει την ευρείας εκτάσεως εξερεύνηση της ζωής. Και υπήρχε μια υπέροχη ευδαιμονία και ομορφιά σε αυτές τις ατομικές ελευθερίες που έχει χαθεί για πολλούς. Αυτή ήταν πράγματι η ενέργεια της ευφορίας της Λεμουρίας και του Ποσειδώνα, και ενεργοποιούσε μια πιο χαρούμενη ζωή που επέτρεπε σε κάποιον να ανακαλύψει όχι μόνο τη διάνοιά του, αλλά επίσης τη δημιουργική ευτυχία και το πάθος του ... και να τα ζήσει ελεύθερα.

Και θα σας πω, η δυνατότητα να απολαύσετε την μακάρια χαρά και το πάθος που είναι διαθέσιμες σε κάθε στιγμή είναι μια ολοκληρωμένη ποιότητα υψηλότερης διάστασης, και μια που οι αυστηροί πολιτισμοί έχουν αποβάλλει σε κάποιο βαθμό, ως ηδονιστική απόλαυση, ανάξια της πνευματικότητας.

Σας λέμε ότι η πνευματικότητα δεν είναι κατηφής, ούτε «είναι γραφτό να γίνει». Η αγάπη είναι ευτυχία, είναι πανέμορφη! Είναι μια αίσθηση ευεξίας που ενσωματώνει κατάλληλα την απέραντη απόσταση του ενθουσιασμού και του εκστατικού πάθους.

Στις Πύλες της Αναγέννησης, θα ανακαλύψετε ξανά ότι η μακάρια πτυχή της αμέριμνης ευθυμίας και χαράς μέσα στον εαυτό, μέσα σε αυτές τις πύλες είναι οι ολογραφικές εποχές του «Αιώνιου Τώρα« ταυτόχρονα με τη Χρυσή Εποχή που απολύτως εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορείτε να συγχωνευθείτε με αυτή την πτυχή σε αυτές τις πύλες του χρόνου .... και υπάρχει μια πιο προηγμένη σοφία σε αυτή την πτυχή σας. Πολλοί από τους παρόντες πολιτισμούς σας, ξέρουν πώς να εργαστούν, αλλά όχι να ζήσουν με χαρά. 
Οι πατριαρχικές θρησκείες που προέκυψαν μετά τον πρώτο αιώνα έγιναν, από πολλές απόψεις, ένας μηχανισμός ελέγχου όπου χρησιμοποιείται ο φόβος, η κρίση και η ενοχή για να επικεντρωθείτε σταθερά σε ένα πειθαρχημένο δόγμα που θεωρεί κάθε ευχαρίστηση ως αυτο-απόλαυση η οποία εξασθενεί την ενότητα με το «Θεό». Πολλοί από εσάς περάσατε πολλές μετέπειτα ζωές σε μοναστήρια και μονές καλογραιών, όπου κανείς δεν χαμογελούσε. Αυτή δεν ήταν η υψηλή συχνότητα της Λεμουρίας, Poseida και της Χρυσής Εποχής της Ελλάδας. Το Πνεύμα δεν είναι μελαγχολικό, δεν είναι ντροπή. Το Πνεύμα είναι ευδαιμονία και αγαλλίαση.

Η Ακρόπολης και Παρθενών

Η Ελληνική Ακρόπολης των Αθηνών είναι ένας αιώνιος Ναός Φωτός. Ο Παρθενώνας στην κορυφή της Ακρόπολης είναι πολυδιάστατος, είναι κατασκευασμένος με την ιερή γεωμετρία. Σε αυτή τη φάση που ονομάζεται η Χρυσή Εποχή της Ελλάδας, γεννήθηκαν οι έννοιες της δημοκρατίας.

Σχεδόν το σύνολο της ομάδας των ψυχών που ονομάζεται το «Ο Νόμος του Ενός» ήταν παρούσες σε μεγάλους αριθμούς στην Αρχαία Ελλάδα κατά τα πρώτα στάδια της Mου, Ράμα, Hyperborea και της Ατλαντίδας. Η ομάδα των ψυχών, «Νόμος του Ενός», επίσης, μετενσαρκώθηκε μαζικά για παραμονή στην Ελλάδα αμέσως μετά την θλιβερή διάλυση της Ατλαντίδας και πάλι στην Ελληνική φάση ονομάζεται Χρυσή Εποχή. Πολλοί Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων ενσαρκώσεων του Πυθαγόρα, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Ιπποκράτη, και Σωκράτη. Θα προσθέσω ότι όλοι έλαβαν την ενέργεια του Διαφωτισμού από το μοναδικές και εντελώς εκπληκτικές μέγα-πύλες της Ελλάδας, όπως είναι η Ακρόπολη στην Αθήνα, τους Δελφούς, την Πάτμο και τα Μετέωρα. Η Κλασική Αθήνα της Χρυσής Εποχής είδε την άνοδο ενός απαράμιλλου επιτεύγματος στην ιστορία της Ευρώπης. Ο Περικλής, Αισχύλος, Σοφοκλής, Πλάτωνας, ο Δημοσθένης και ο Πραξιτέλης αντιπροσωπεύουν μόνο μερικούς από τις πολιτικούς και φιλοσόφους, συγγραφείς και ρήτορες, ιστορικούς και καλλιτέχνες που ήκμασαν εκεί τον 5ο και 4ο π.Χ. αιώνα, οι οποίοι είδαν τη δημιουργία της τέχνης και της φιλοσοφίας την οποία ακόμη και σήμερα η ανθρωπότητα εξακολουθεί να θεωρεί το υψηλότερο επίτευγμα σε αυτές τις κατηγορίες. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι κατά την ίδια χρονική στιγμή μια αναγέννηση της ελπίδας συνέβαινε και στην Ινδία, με την εμφάνιση της ενέργειας του Βούδα / Siddhartha.
Σας λέμε ότι αυτή η «δημοκρατική έκφραση» άρχισε και εμπνεύστηκε από τις παρθένες πύλες των Δελφών και το φως του Ναού της Ακρόπολης. Διότι όντως αυτές είναι κωδικοποιημένες πύλες της ελευθερίας και της δημιουργικής έκφρασης σε πολλές πτυχές. Ίσως να είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πολλοί που οδήγησαν την Αμερικανική και την Γαλλική επανάσταση ήταν μεταξύ των ελλήνων Μυστών/Διδασκάλων της Χρυσής Εποχής. Πολλοί από τους «ιδρυτές» των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του Thomas Jefferson και του Benjamin Franklin ήταν μεταξύ των φιλοσοφικών πολιτικών που διαμόρφωσαν αναμφισβήτητα το πρώτο μετα- Ατλάντειο δημοκρατικό κράτος στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι και οι δύο ήταν αληθινά «αναγεννημένοι άνδρες», έχοντας αναπτύξει μεγάλη διάνοια στη φιλοσοφία, την επιστήμη, καθώς και πολιτικές επιθυμίες για να σχηματίσουν ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης.

Μετά την πτώση της Ποσειδωνίας, η αναγέννηση της δημοκρατίας συνέβη στην Πύλη της Ακρόπολης. Ο Κλεισθένης, ένας Αθηναίος ευγενής στην Αρχαία Ελλάδα, οδήγησε τους πολίτες της πόλης/κράτους της Αθήνας προς αποκατάσταση της πρώτης δημοκρατικής επανάστασης στον μετα-Ατλάντειο κόσμο. Και παρόλο που δεν ήταν άψογη, ήταν ένα ισχυρό βήμα προς τα εμπρός. Ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι μαζεύτηκαν στην Πύλη της Ακρόπολης. Πραγματικά από τα πολλά δώρα που μας προσφέρθηκαν από τους Αθηναίους, όπως η φιλοσοφία, το θέατρο, η ζωγραφική, η γλυπτική και η αρχιτεκτονική, κανένα δεν είναι πιο επίκαιρο από τη νεοεκλεγείσα μορφή διακυβέρνησης: τη δημοκρατία, την ελευθερία και τη διακυβέρνηση από τους ανθρώπους(πολίτες). Θα σας πούμε οι κωδικοί της ελευθερίας, του δικαιώματος της χαράς και η επιδίωξη της ευτυχίας είναι κωδικοποιημένα στο Φωτεινό Ναό της Πύλης της Ακρόπολης.

Η Πολυπλοκότητα Του Όρους Παρνασσού Και Των Δελφών
Οι Δελφοί είναι ένα από τα πιο ισχυρά συγκροτήματα Δινητικών Πυλών στον πλανήτη. Οι Δελφοί είναι μία από τις δύο πύλες του ομφαλίου λώρου της γης, πράγμα που σημαίνει ότι η δύναμη της ζωής μεταδίδεται απευθείας στην πύλη που βρίσκεται στο όρος Παρνασσός. Η δύναμη της ζωής είναι κωδικοποιημένη και διανέμεται και διαδίδεται αξονικά σε άλλους δικτυακούς κόμβους στον πλανήτη.

Οι Δελφοί είναι ένα σημείο υπερχείλισης της δημιουργικότητας και του φωτός. Είναι ένα πλανητικό κέντρο. Το φως στην Πύλη των Δελφών είναι η επιστροφή στην θήτα συνοχή μετά από μια περίοδο λήθαργου. Αυτή η αναγέννηση και η επέκταση είναι ένα χαρακτηριστικό του κρυσταλλικού πλέγματος 144. Η Πύλη των Δελφών πάλλεται, κάπως σαν ένα φλας καθώς είναι (σαν το Rapa Nui) ένα οκτάεδρο ενέργειας που συνδέει το Κοσμικό στο Πλανητικό, σε όλες τις εκδόσεις του Απανταχού-Λόγου και της Απανταχού-Γης. Είναι κατά συνέπεια μια Πύλη Χρόνου καθώς επίσης και Αστροπύλη. Υπάρχει ένας Om-δονητικός παλμός ακριβώς πάνω από την ικανότητα υποδοχής του φυσικού αυτιού στους Δελφούς. Αυτό χρησιμεύει για την ευθυγράμμιση του τσακρικού συστήματος, ενεργοποιεί εκ νέου το αυρικό πεδίο και ανοίγει την επίφυση.

Το Μαντείο των Δελφών

Οι Δελφοί έχουν μια απαράμιλλη ικανότητα να επιτρέπουν το όραμα σε πολυδιάστατες σφαίρες. Οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις και οι χερσαίες πηγές, όλα αναμειγνύονται καλοπροαίρετα για να δημιουργήσουν ένα ενεργητικό κοκτέιλ thathas που έχει αναγνωριστεί από την αρχή των ανθρώπινων ταξιδιών στη γη. Υπάρχουν τρεις μέγα (επιφάνειας) Leylines που διασχίζουν και τέμνονται στο όρος Παρνασσός, καθώς και εννέα Αιθερικές ενεργειακές γραμμές που σχηματίζουν τη συνδεσιμότητα σε άλλες σφαίρες, Κοίλη Γη, άλλα ολογράμματα χρόνου. Υπάρχει ένα ολογραμμικό ένθετο που επιτρέπει την επέκταση της ενέργειας, που στεγάζει τους καλοπροαίρετους Αγγέλους, θεότητες, και τις Διδασκαλικές μορφές των Ντεβικών όντων φωτός.

Το Όρος Παρνασσός έχει θερμικούς και τεκτονικούς παλμούς που ευθυγραμμίζονται αστρονομικά και συσχετίζονται με συγκεκριμένες φάσεις της σελήνης που κοσμούν την ενέργεια της περιοχής σε χρονικές ακολουθίες λαμπρής κρυσταλλικής συνοχής θήτα. Η κοινωνία των Πυθιών και των χρησμών ήταν συναρτημένη με την γνώση αυτών των δονητικών φάσεων εξαιρετικής ευκρίνειας. Τα νερά και οι ατμοί που αναδύονται εδώ περιέχουν επίσης ψυχότροπα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν και επιτρέπουν την είσοδο σε υψηλότερες σφαίρες και παράλληλες διαστάσεις.

Αυτά συνδυάζονται με έναν ασυνήθιστο τρόπο για να επιτρέψουν την οραματική εμπειρία. Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος που το «Μαντείο» βρισκόταν στην Πύλη των Δελφών.

Τιτάνες & Δελφοί – Πλήρες Φάσμα
Τα πράγματι μοναδικά χαρακτηριστικά του όρους Παρνασσού και ο κεντρικός του πυρήνας κατά μήκος της πλαγιάς των Δελφών είναι εξαιρετικά πολύπλοκα, εξαιρετικά δυνατά και πολυεπίπεδα. Το φάσμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά εκτεταμένο, και εμπεριέχει μέσα στην απήχησή του, αιθερικούς κόσμους που είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Οι Άγγελοι και τα Όντα του Φωτός φαντάστηκαν μορφές που ονομάστηκαν Τιτάνες, υπάρχοντες σε κινούμενη ζωτικότητα, όπως κάνουν όλες οι μορφές του στοιχειακών βασιλείων, οι Ντέβας και παρόμοιοι. Οι Δελφοί είναι μια εκπληκτικά ισχυρή πύλη μέσα στα εσωτερικά βασίλεια της γης, και εξίσου στηρίζει και επιτρέπει την παρουσία του ιερών δράκων, των kundalini διδασκάλων των πλανητικών δυναμικών και όλους τους εσωτερικούς κόσμους της Ιερής Γης.

Λάβετε υπόψη ότι οι κοσμολογικoί Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα, είναι, κατά πολύ, παράλληλοι με αυτούς, της Αιγύπτου και της Ατλαντίδας. (Ο Osiris ονομάστηκε Διόνυσος από τους Έλληνες, και στην πραγματικότητα, οι ελληνικοί (Δήμητρα, Βάκχος), Αιγύπτιοι (Ίσις και Όσιρις) όλες οι μυθολογίες προήλθαν από ένα κοινό προγονικό μύθο.)

Εκείνοι που ονομάστηκαν Τιτάνες πράγματι υπάρχουν/υπήρχαν, αν και οι σημερινοί μύθοι είναι πολύ διαστρεβλωμένοι μέσα στα τεράστια νέφη του γραμμικού χρόνου, και οι αρχικές αλήθειες χάθηκαν, και έχουν εξελιχθεί σε διαστρεβλωμένη λαϊκή παράδοση που χρησιμεύουν απλώς ως μύθοι στην παρούσα κατάσταση . Η αλληγορία του Απόλλωνα (Έλληνας Θεός του Φωτός), κατακτώντας το μεγάλο δράκο ή φίδι στους Δελφούς είναι στο αληθινό νόημα της, η ένωση της υψηλότερης διάστασης με εκείνη της γήινης διάστασης εντός της πύλης των Δελφών.

Η επίφυση-Ομφαλικό Κέντρο & Βάκχος

Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθέτησαν μαντεία και εξέχοντες ιερούς τόπους, σύμφωνα με τις ίδιες γεωμετρικές αρχές, όπως οι Αιγύπτιοι. Αυτές ήταν στην πραγματικότητα γνώσεις που αναπτύχθηκαν στην Ατλαντίδα από τους ιερείς/ιέρειες επιστήμονες του «Νόμου του Ενός». Αλλά μέγα -τοποθεσίες δεν αναγνωρίζονται μόνο από την τοποθέτηση του δικτύου, αλλά επίσης και από την ορυκτολογία που παρήγαγαν ενισχυμένα ενεργειακά πεδία και χερσαίες δυνάμεις. Όπως σας έχουμε πει οι Δελφοί αναγνωρίζονταν από άλλες προηγμένες κοινωνίες πολύ πριν από τη Χρυσή Εποχή της Ελλάδας.
Υπάρχει μια απόλυτη σχέση ανάμεσα στους Δελφούς και στα Μυστικιστικά Ελληνικά Ελευσίνια Σχολεία Σοφίας και τις παραδόσεις. Οι Δελφοί είναι η πύλη που αναφέρεται στα Ελληνικά Ελευσίνια μυστήρια με ζωντανές περιγραφές περί εσωτερικών και εξωτερικών διαστάσεων πραγματικότητες. Η έλληνας Θεός Bάκχος έχει απόλυτα τη βάση του στους Δελφούς, εμφανίζεται με την κωνοειδή επικάλυψη, και θεωρήθηκε ο φύλακας της Πύλης για την «αλλαγμένη κατάσταση και όραμα».

Πολλοί από τους μεγάλους Μύστες/Διδασκάλους, όπως ο Πλάτωνας, ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης ήταν μύστες των Ελευσινίων Μυστικιστικών Σχολείων, και αυτή η μυστική κοινωνία συμμετείχε απολύτως σε βαθιά τελετουργικά στους Δελφούς και άλλες Πύλες -οραματικές περιοχές- στην Ελλάδα που επιτρεπόταν αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί βαθιά κωνοειδής έναρξη σε υψηλότερες σφαίρες και άλλων διαστάσεων πραγματικότητες.

Απόλλων και οι Μούσες των Δελφών

Η ενέργεια του Απόλλωνα είναι αγκυροβολημένη στους Δελφούς, καθώς και οι ενέργειες που εκπροσωπούνται από τις εννέα Μούσες της δημιουργικότητας. Ο Απόλλων είναι πράγματι ένα Avatar ή μια Αγγελική Υπαρξη, και μεταφέρει την ενέργεια των δύο Αρχαγγέλων Μέτατρον και Μιχαήλ, όπως θα ορίζονταν από τη χριστιανική ονοματολογία. Ο Θώθ της Μετατρονικής πηγής ονομαζόταν Ερμής από τους Αρχαίους Έλληνες. Ο Πυθαγόρας ήταν στην πραγματικότητα μια φυσική εκδήλωση του Απόλλωνα. ( Εντός του πλαισίου των ενεργειών των Δελφών και της Πάτμου / Πυθαγόρα, και οι δύο είναι παρόντες.)

Το Ιερό των Δελφών θεωρείται ότι είναι η κατοικία των Μουσών και, ως εκ τούτου, το σπίτι της μουσικής, της επιστήμης, της ποίησης, της τέχνης, του θεάτρου και το τραγουδιού. Οι Δελφοί είναι το προσκύνημα για όλους όσους αναζητούν την έμπνευση και το δώρο της δημιουργικότητας και του οράματος. Οι Δελφοί έχουν αναγνωριστεί ως μία από τις δύο Μέγα Πύλες της Γης, «Πλανητικός Ομφαλός» είναι« η λευκή τρύπα »των Αστροπυλών της Δημιουργού Θείας Πηγής κωδικοποίησης. Αυτό το οποίο προσφέρεται στους Δελφούς, στο πλαίσιο της ισχυρής πύλης, είναι στην ουσία μια πνευματική αναγέννηση, μια αναγέννηση με τους νέους κωδικούς της Νέας Γης. Αρχαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικοί και συγγραφείς όλοι έκαναν προσκυνήματα στους Δελφούς και τον Όλυμπο για να λάβουν την αρχική έμπνευση και ιδέες για τα εξαίσια έργα τους στη μουσική, το θέατρο και τη λογοτεχνία. Οι Δελφοί είναι μία από τις πιο ισχυρές πύλες κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και της φιλοσοφίας και οτιδήποτε αποκαλούνται επιστημονικές τέχνες. Είναι η πύλη της κατανόησης. Πρόκειται για ένα μοναδικό κέντρο ενόρασης.

Είναι σημαντικό να προσθέσω ότι οι Μούσες είναι όντως πραγματικά και συνειδητά όντα του φωτός. Είναι γωνιακά θραύσματα του Φωτός, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η ενέργεια του Απόλλωνα, σε Μετατρονική όψη. Αυτά τα ενεργειακά όντα έχουν εκληφθεί ως θήλυ μόνο από την άποψη της πολικότητας, στην πραγματικότητα δεν έχουν γένος σε υψηλότερη διάσταση. Ωστόσο ονομάζονται «Θεές της έμπνευσης» όλων των δημιουργικών πραγμάτων, της μουσικής, της λογοτεχνίας, της επιστήμης και όλων όσων μπορούν να θεωρηθούν επιστημονικές και καλλιτεχνικές εκφράσεις. Όλα αυτά βλέπεται, λαμβάνονται με κωδικοποιημένο φως από τη δημιουργική Πύλη στους Δελφούς. Είναι οι πηγές έμπνευσης των γνώσεων, και με αυτή την έννοια είναι Μετατρονικές, γιατί όλη η ουσία και τα βασικά συστατικά, είναι κομμάτια της ιερής γεωμετρίας. Συμπεριλαμβανομένων τότε των μαθηματικών και τις επιστήμης της Οκτάβας και του δωδεκάδιου ήχου, φασματικό χρώμα και τέτοια.
Μετέωρα

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα μοναδικό γεωλογικό θαύμα από πύργους μονολιθικού χαλαζία ψαμμίτη που φτάνουν πάνω από 1200 πόδια…. στον ουρανό. Οι μονολιθικές δομές είναι χαλαζιακές στη φύση τους και περιέχουν τα χαρακτηριστικά ενίσχυσης του χαλαζία ως δέκτες και πομποί. Τα Μετέωρα είναι παρόμοια με ορισμένα χαρακτηριστικά χερσαίας ενέργειας στη μεγάλη Δινητική Πύλη της Σεντόνα. Και οι δύο είναι φυσικά συνδεδεμένες με αυτό που ονομάζεται αρμονική ταλάντωση μέσω αξονικών «γραμμών» της συχνότητας της έλξης. Η φύση της Δινητικής Πύλης των Μετεώρων είναι η πνευματική αναζήτηση και ο καθαρισμός. Γιαυτό ακριβώς είναι η Μέκκα του μοναστικού αδύτου. Όπως η Σεντόνα, έχει μια ένταση εξαγνισμού, φέρνοντας στη επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον απαιτούμενο καθαρισμό, για το ανέβασμα σε δονητική απήχηση.

Ωστόσο, τα Μετέωρα είναι επίσης μια Αστροπύλη μεγάλης σημασίας, όπως η Σεντόνα, το χαλαζιακό περιεχόμενο ομορφαίνει τη φύση της «σκουλήκο-τρύπας» της Αστροπύλης που βρίσκεται εκεί. Είναι κρυσταλλο-ηλεκτρικό σε συχνότητα και είναι μια τεράστια βάση για το καλοπροαίρετο «αστέρι της οικογένειας» και τα όντα του φωτός της Σείριας-Πλειάδιας-Aρκτουριανής συμμαχίας.

Πάτμος

Η Πάτμος είναι μέρος μιας Τριγωνικής Πύλης που περιλαμβάνει το νησί της Κω και τη Σάμο. Μπορεί να χαρακτηριστεί η Πυθαγόρειος Πύλη (Πυθαγόρας). Το ιερό προσκύνημα του Πυθαγόρα υπήρχε σε πολλά μέρη της Ελλάδα και είχε σχολεία, θύλακες μυστικιστικών ιερέων/ιερειών επιστημόνων, αλλά είναι η Πύλη της Πάτμου που περιλαμβάνει ό, τι μπορεί να ονομαστεί ως η ενέργεια του Πυθαγόρα.

Δεν ήταν τυχαίο γεγονός ότι ο Άγιος Ιωάννης έγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου. Η Πάτμος ήταν τόπος προσκυνήματος όλων σχεδόν των αρχαίων προηγμένων πολιτισμών. Αιγύπτιοι, Άτλαντες, Ramadians, Pagan Σαμάνοι, Δρυίδες και Μοναστικοί Χριστιανοί γνώριζαν την Πάτμο και τους Δελφούς.

Πυθαγόρας

Ο Πυθαγόρας ήταν ένας ενσαρκωμένος Διδάσκαλος. Ήταν η ενσάρκωση της τεράστιας Μετατρονικής ενέργειας του Απόλλωνα - Ο Θεός του Φωτός. Δίδαξε, εκτός από την τεράστια γνώση της γεωμετρίας, ιερή γεωμετρία και τη μαθηματική σχέση με τις μουσικές οκτάβες, και το δόγμα της μετενσάρκωσης της ψυχής μέσα από τις διαδοχικές ενσαρκώσεις. Κατανοούσε τις Ιερές Γεωμετρικές Αλήθειες, ως τα κλειδιά για την κατανόηση του Ιστού του Σύμπαντος. Η εκτεταμένη ενέργεια του ενισχύθηκε και βελτιώθηκε στην Τριγωνική Πύλη της Πάτμου. Η Μετατρονική ενέργεια είναι πράγματι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της πύλης της Πάτμου.

Τα Ελληνικά νερά του Αιγαίου

Το Αιγαίο διαφοροποιείται στον τομέα της ενέργειας από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Είναι πολύ πιο μαζεμένο και είναι γενικά ένα πιο ρηχό σώμα νερού. Το Αιγαίο είναι πολύ φορτισμένο με τις ενέργειες της τεκτονικής και της ηφαιστειακής θερμικής. Το Αιγαίο περιέχει μεγαλύτερο αριθμό καλοπροαίρετων μεταλλικών οζιδίων από τα ορυκτά που του δάνεισαν τα ίχνη τους και εμπεριέχονται στα νερά, την άμμο, τις ακτές και τα νησιά. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, το ελληνικό Αιγαίο αποθηκεύει περισσότερο από αυτό που μπορεί να ονομαστεί ηλιακή και επίγεια ενέργεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα προικισμένο στην τριγωνική περιοχή της Πύλης της Πάτμου, γιατί πράγματι τα νερά λαμβάνουν μεγάλα τμήματα της ενέργειας της Πύλης.

Σας λέμε ότι τα νερά του Αιγαίου είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία χρυσού, που τα ίδια εναποτέθηκαν μαζί με άλλα καλοπροαίρετα μέταλλα στην άμμο κατά μήκος της ακτής. Τα νερά του Αιγαίου περιέχουν πάνω από 40 μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Μια μεγαλύτερη απορρόφηση των διατριβών μετάλλων έχει ενεργοποιηθεί λόγω των θερμότερων υδάτων που βρέθηκαν σε αυτό το μέρος. Το νερό της θάλασσας του Αιγαίου ακτινοβολεί επίσης ένα ηλεκτρολυτικό ρεύμα ενέργειας στο αιθερικό σώμα. Τα νερά και η άμμος της Πάτμου είναι ικανά να επιλύσουν θέματα όπως η κόπωση, άγχος, αϋπνία, και πολλές ασθένειες. Η ενέργεια θα δώσει μια συνολική εξισορρόπηση στους μεσημβρινούς και τα τσακρικά κέντρα. Γιαυτό το λόγο οι άνθρωποι που σχετίζονται με τη θάλασσα σε πολλούς τομείς, ειδικά στο Αιγαίο, γενικά ζουν περισσότερο, γιατί τα ύδατα παρέχουν δύναμη φόρτισης της ζωής και τη ζωτικότητα στο φυσικό σώμα όσο και τους συναισθηματικούς και ψυχικούς τομείς της ανθρώπινης αύρας. Στην πραγματικότητα τα νερά της Πάτμου παρέχουν τα ίδια.

Κλείσιμο

Η χώρα που αυτή τη στιγμή αναφέρεται ως Ελλάδα υπήρξε, απολύτως, ένα μείζων κέντρο υψηλού πολιτισμού στον πλανήτη σας για πολλές εποχές που άλλες αναγνωρίζεται και άλλες έχουν χαθεί στα βάθη του χρόνου. Η Χρυσή Εποχή της Ελλάδας ήταν μια μοναδική και πεφωτισμένη εποχή που άλλαξε την ανθρωπότητα. Ήταν μια φωτεινή και χαρούμενη στιγμή κατά την οποία Μεγάλοι Διδάσκαλοι ενσαρκώθηκαν στην Ελλάδα και έφεραν την επιστήμη, την αρχιτεκτονική, τη δημοκρατία, την τέχνη, το θέατρο, την ευτυχία και τη χαρά στον πλανήτη. Επανεμφανίζεται, προκειμένου να φέρει την εκμάθηση (διδασκαλία) στη Νέα γη. Αναδύεται εκ νέου, να σας βοηθήσει στην ανακάλυψη του πάθους και της χαράς. Πράγματι, είναι η ενέργεια της ευδαιμονίας, και είναι μια αναγέννηση του πάθους.

Μύστες/Διδάσκαλοι έχετε διανύσει πολύ δρόμο, και εργαστήκατε πολύ σκληρά στο παρελθόν, 2 χιλιετίες, για να επιτευχθεί η Ανάληψη της Γης. Κατά κάποιο τρόπο έχετε επικεντρωθεί τόσο σκληρά στην προσπάθεια, που έχετε χάσει την ικανότητά σας να είστε χαρούμενοι. Έχετε χάσει την αίσθηση της χαράς μέσα στην ευημερία.

Το Πνεύμα είναι Χαρά. Υπάρχει χρόνος για εργασία και χρόνος για να νιώσετε τη χαρά. Ανακαλύψτε αυτή τη χαμένη αληθινή ευτυχία και της ιδιότητες του πάθους! Κατεβαίνει στην Ελλάδα, σε ευθυγράμμιση με την Χρυσή Εποχή. Οι νέοι κώδικες λαμβάνονται μέσα από αυτές τις Πύλες, και θα ριζώσουν στη ζωή σας.

Είμαι ο Μέτατρον και μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις αλήθειες. 
Είστε Πολυαγαπημένοι!

... Και έτσι είναι ... και είναι έτσι...

Φωτογραφία εξωφύλλουΦωτογραφία εξωφύλλου

ΠΗΓΗhttps://www.facebook.com/groups/495961800476798/permalink/502621356477509/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου