28 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ E.N.D. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ENDΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ E.N.D. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Α ΜΕΡΟΣ

ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30-9-12. 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Β ΜΕΡΟΣ

ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ END ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΜΕΣΟΥ "ΕΓΚΡΙΤΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ. 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. 
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ε. ΜΠΕΞΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ END


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ E.N.D ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΕΡΟΣ Α
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

artFMradio - 15.3.2013 ME TON ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ΜΕΡΟΣ Α΄

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΤΟ  Π Α Ν Τ Ο Υ


ΣΗΜΕΡΑ 28/6/2013 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ...


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο κ. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!! 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ MONTREAL BANK.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ...
ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !
ΑΘΩA ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.N.D. !

http://snd.sc/15MNaVI 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου