29 Ιουλίου 2013

Σκεφτείτε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ και ΠΡΑΞΤΕ αν θα δοκιμάσετε κι αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης. ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΏΡΑ !!!!!!

Panos Sozosδημοσίευσε στοΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ




Κατεβάστε αυτό το DVD 01 (αφορά κυρίως την Κύπρος) για να το δώσετε σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Panos Sozosδημοσίευσε στοΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

 Όλοι μας προσπαθούμε καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια μέσα από εδώ να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο την ύπαρξη των 600 δις και το πως με μια και μόνο υπογραφή μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στο Εθνικό και κατ΄επέκταση στο προσωπικό μας χρέος.
Ένας από τους πολλούς τρόπους προσέγγισης για γνωστοποίηση του θέματος αυτού είναι και η διανομή φυλλαδίων.
Δε θα σας πω αν είναι ο καλύτερος τρόπος ή όχι για να συμβεί το επιθυμητό σε όλους μας, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσαμε όσοι το Σαββατοκύριακο τρέξαμε ώρες ολόκληρες μοιράζοντας φυλλάδια και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.
Κινήθηκαν στην Αθήνα 3 ομάδες, οι δυο δεκαμελείς και μια πιο μικρή.
Στην μια και μόνο δεκαμελή ομάδα συνέβησαν τα εξής και αντιληφθείτε πως τα ίδια και στις άλλες.
Μοιράστηκαν το Σάββατο μόνο 7.000 περίπου το λιγότερο έντυπα,άρα 7.000 άνθρωποι είδαν το θέμα 600 δις -Σώρρας-END.
Υπέγραψαν περίπου 120 άτομα δηλώσεις και το βασικότερο από όλα, η πλειοψηφία του κόσμου όχι απλός έπαιρνε το έντυπο, αλλά ρωτούσε να μάθει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μοιράζονταν μαζί μας τα προβλήματά τους τα προσωπικά,μας δίνανε συγχαρητήρια και κουράγιο να συνεχίσουμε σε αυτό που κάναμε,βλέπαμε στα πρόσωπά τους την ελπίδα που εισπράττανε ότι τελικά υπάρχει λύση και δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσα άλλα θετικά μηνύματα πήραμε.
Τα δίναμε χέρι χέρι σε σημεία που έσφυζαν από κόσμο,σε καφετέριες,σε πλατείες,στο μετρό,σε μαγαζιά,σε σπίτια,σε πιάτσες ταξί,σε αστυνόμους που κάνανε βάρδια,σε παμήτες που μοίραζαν κι αυτοί έντυπα,σε χρυσαυγήτες,σε όποιον ΈΛΛΗΝΑ και άν βρίσκαμε στο δρόμο μας.
Όλα αυτά συνέβησαν μόνο το Σάββατο και επανελήφθησαν τα ίδια και την Κυριακή σε όλες τις ομάδες περίπου τα ίδια.
Από τις τόσες χιλιάδες που είμαστε εδώ μέσα,αν κινητοποιηθούμε κάποιες έστω εκατοντάδες,φανταστείτε μόνοι σας πόσο γρήγορα θα έρθει σε όλους μας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η θετική ενέργεια και μόνο που εισπράξαμε και δώσαμε με την επαφή και μόνο τόσων Ελλήνων, μας γέμισε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε,είτε γίνουμε πολλοί,είτε όχι.


Σκεφτείτε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ και ΠΡΑΞΤΕ αν θα δοκιμάσετε κι αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης. ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΏΡΑ !!!!!!


..ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ......ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ....!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ......ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!!


Αρτέμης Σώρρας  Το ποτάμι είστε Εσείς!!  Ε5  



ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ 
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ MAIL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ




ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου