20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα κόμματα και τα παρακόμματα ΟΛΑ,είναι κατασκευάσματα εκείνων που μέχρι τώρα καταστρέφουν τον πλανήτη...Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»


Φτάνει πια!Δεν αξίζει σε εμάς τους Έλληνες να είμαστε πρόβατα και πειθήνια όργανα των κομμάτων,που είναι όλα όργανα σκοτεινών κέντρων,που μόνο στόχο έχουν την διχόνοια μεταξύ μας,το διαίρει και βασίλευε,για να μας κρατούν δέσμιους και υπόδουλους κι αυτοί να ζουν πίνοντας το αίμα μας...
[...Πρωτόκολλο Ένατο 
Θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια ενός κόσμου άλλοτε ισχυρού, σήμερα όμως υποταγμένου σε μας. Κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες. 
Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο. 
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας. 
Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης. 
Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας. 
Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες, έτοιμες να ανατινάξουν οποιοδήποτε κρατικό συγκρότημα εναντίον μας...]

Εδώ και τώρα πρέπει να πράξουμε ήρεμα και ειρηνικά για την ανατροπή τους,την εξαφάνιση του μίσους μεταξύ μας!
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου