27 Σεπτεμβρίου 2013

Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D Ράδιο Λασίθι Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013


Οι εκπρόσωποι του Σώρρα στο Ρ.Λ - Επιμένουν "Τα λεφτά υπάρχουν"


Στα πλαίσια των ομιλιών των εκπροσώπων του οργανισμού E.N.D (End National Dept ή τέλος στο εθνικό χρέος) οι πρωταγωνιστές του, βρέθηκαν αποκλειστικά στο Ράδιο Λασίθι 92.3.
Ο πρόεδρος της ομάδας που χρηματοδοτεί ο κ.Αρτέμης Σώρας, κ. Μανώλης Λαμπράκης, ο εκπρόσωπος τύπου του E.N.D κ.Βαλσαμάκης Αντώνης και ο κ. Μαμαγκάκης Χάρης μέλος του οργανισμού, βρέθηκαν για περίπου μία ώρα στο στούντιο όπου και ανάλυσαν ξανά, το σχέδιο τους για την αποπληρωμή του Ελληνικού, κατηγόρησαν τα κεντρικά ΜΜΕ για το "θάψιμο" της προτασής τους, κατήγγειλαν τον Πρωθυπουργό, αλλα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ότι φοβούνται την ρητή προϋπόθεση του κ.Σώρρα για την διεξαγωγή λογιστικού και νομικού ελέγχου όλων όσων έχουν κυβερνήσει την χώρα τα τελευταία χρόνια και έθεσαν μια νέα πρόταση, προς τους Δήμους που αφορά τους Δήμους όλης της χώρας, η οποία αφορά στο πως μπορούν οι Δήμοι να χρηματοδοτηθούν από τον E.N.D προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορα έργα.
Οι εκπρόσωποι, στην συνέχεια επρόκειτο να πραγματοποιήσουν συνάντηση με το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Αναστασάκη προκειμένου να του θέσουν την πρόταση τους που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έχει ήδη βρεί θετικούς, αρκετούς Δήμους στη χώρα και οι επαφές συνεχίζονται.
Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παρέθεσαν στην Κατερίνα Μαρκάκη.

http://www.radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/

Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 1ο

Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 2ο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου