02 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη ανταπόκριση Ξανθιωτών στην εκδήλωση- συζήτηση για το εγχείρημα του Αρτέμη Σώρρα


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ!!!!!! 







ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ! 




Μεγάλη ανταπόκριση Ξανθιωτών στην εκδήλωση- συζήτηση για το εγχείρημα του Αρτέμη Σώρρα

Μεγάλη ανταπόκριση Ξανθιωτών στην εκδήλωση- συζήτηση για το εγχείρημα του Αρτέμη Σώρρα


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ KAI THN ANAΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
1.Συμπληρώνουμε τήν δηλωση τήν υπογράφουμε
2.ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ THN ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ σε οποιοδήποτε από τα εξής 2 και emails : ellas600dis@yahoo.gr - ellhnes600@yahoo.gr
3.ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΞ σε ενα απο τα δυο (0030):2130291646 - 2130291647
4.ΚΑΙ TAXYΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣ :ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Αφων Κυπραίων 112 Ελευσινα Τ.Κ 19200
 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 4.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή του κοινού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε αίθουσα του Hotel Casino Ξάνθης, η ανοιχτή εκδήλωση- ομιλία που διοργάνωσαν ενταύθα υποστηρικτές της EI-END αναφορικά με την πρωτοβουλία για την δανειοδότηση της χώρας μας από τον Άρτεμη Σώρρα…
Η ομιλία ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση (περίπου στις 7μ.μ.), ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας και στην συγκεκριμένη πρόταση του κου Σώρρα για την «απελευθέρωση» της Ελλάδας από το οικονομικό της χρέος.
Στη συνέχεια ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τον ίδιο, ο οποίος μίλησε στον κοινό εξηγώντας τους σκοπούς της πρωτοβουλίας του και λύνοντας απορίες στα πλαίσια των ερωταπαντήσεων που υπήρξαν.
Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι διοργανωτές μοίρασαν ένα έντυπο στο οποίο ο κος Σώρρας εξηγεί εν ολίγοις το «όραμά» του, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως: « «ως Έλληνας στη καταγωγή, στη ψυχή και την καρδιά αποφάσισα να κάνω κι εγώ το καθήκον μου και να βοηθήσω την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και τον μαρτυρικό τόπο μας, για να ξαναλάμψει στους αιώνες και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος που της αρμόζει.
Στις 28-9-2012 προσέφερα με επίσημη πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, δάνειο ύψους 600 δις. Δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (ΙΒΟΕ), άτοκα για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας από την καταστροφική της πορεία.»
Στην πίσω πλευρά του εντύπου υπήρξε δήλωση αποδοχής- υποστήριξης της πρότασης του Αρτέμιου Σώρρα και του Οργανισμού E.N.D περί χρηματοδότησης της Ελληνικής Δημοκρατίας για την εξαγορά του δημοσίου χρέους και την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.
ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΗ
πηγη
πηγη


Έκθεση εικόνων-πατήστε για μεγέθυνση

  • Click to enlarge image 01-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 02-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 03-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 04-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 5-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 6-new-zip.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου