22 Νοεμβρίου 2013

Γιάννης Καλογερόπουλος - ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4 !!!!Γιάννης Καλογερόπουλος - ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4 !!!!
Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΥΠΡΑΙΩΝ 112 ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΜΚΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4 !!!! Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΗΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΜ !!! Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .... ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΕΙ !!! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ... ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ .... ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 28 -6 -13 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...... ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!...... ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ..... ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ..... ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ !!!!!!!!.... ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ... ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ... ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!!!!.......... ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ .... ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ !!!!!!! ... ..... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!!.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ .... ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ........... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου