artfm.jpg

Απομαγνητοφώνηση Dimos Dimaresis 
από 52:00 και έπειτα (22-11-2013, συνέντευξη Βαλσαμάκη και Γεωργαντζά στον Νίκο Αμάραντο)
Αμάραντος: Να σας κάνω και μία ερώτηση θέλω από μήνυμα ακροατού. Βαλσαμάκης: Παρακαλώ. Αμάραντος: Μας έχουν στείλει ένα μήνυμα εδώ και είναι από συνέντευξη που έχει πει ο κύριος Σώρρας. Θα το διαβάσω όπως μου το έχουν στείλει και αν θέλετε απαντάτε. Βαλσαμάκης: Ναι, ναι. Αμάραντος: Μπορώ αύριο αν θέλω να καταθέσω ένα πιστοποιημένο ομόλογο της Ανατολής στο γενικό λογιστήριο του κράτους έναντι όλων των Ελληνικών ΑΦΜ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα πνίξει το λογιστήριο του κράτους γιατί είναι πιστοποιημένη έτσι η μετοχή μάλλον γι' αυτό το λέει. Έχετε κάτι να απαντήσετε πάνω σε αυτό;
Βαλσαμάκης: Κοιτάξτε καταρχήν δεν είναι πρέπον να απαντάω εγώ για τον κύριο Σώρρα την στιγμή που ο κύριος Σώρρας μόνος του επικοινωνεί με τον Ελληνικό λαό, με τους Έλληνες πολίτες για όσα θέλει να πει. Πλην όμως αυτό το συγκεκριμένο το έχει ξαναπεί ο κύριος Σώρρας και έχουν δοθεί οι απαντήσεις από τον ίδιο τον κύριο ΣώρραΑυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να το κάνει , είναι κάτι που μπορεί να το χρησιμοποιήσει , απλά εκείνος θα επιλέξει την στιγμή που θα πάμε να το καταθέσουμε. Για οποιαδήποτε άλλη απάντηση αποφανθείτε με την πρώτη ευκαιρία στον ίδιο τον κύριο Σώρρα. Αλλά έχει ξαναειπωθεί και είναι μία αλήθεια , απλώς είναι στην ευχέρεια και στην κριτική του κυρίου Σώρρα πότε θα το κάνει αυτό.



Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ(τρόπος του λέγειν) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ;..

ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;



Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ




ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!