samaras888merkel600

Γιατί κύριε Σαμαρά και λοιποί αφεντάδες, δεν παίρνετε τα χρήματα του Σώρρα και κάνετε τα στραβά μάτια .... ενώ γνωρίζετε πολύ καλά;

Γιατί αφεντάδες αφού και τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής και τα 600δις αναγνωρίσατε και ενώ τους βραβεύσατε με χαμόγελα και τυμπανοκρουσίες, σαν είδατε τους όρους στρέψατε το βλέμμα αλλού και τους κατηγορήσατε;

Γιατί αφεντάδες απαγορεύεται στα πιόνια σας να τους βγάλουν στα κανάλια και τις βρωμοφυλλάδες σας να τους ακούσει ο Έλληνας;

Γιατί αφεντάδες πιέζετε τους δημάρχους να μην μιλάνε με τον Σώρρα, τους στέλνετε έγγραφα αγωνίας και που βρίσκετε σε τέτοιους καιρούς τα εκατομμύρια και τους κάνετε χορηγίες μόλις μυριστείτε ότι πάνε να συμφωνήσουν μαζί του;

Για όσους δε ξέρουν, ο Αρτέμης Σώρρας θέλει να χρηματοδοτήσει όλους τους Δήμους της Ελλάδας και Κύπρου για την δημιουργία κοινωφελών και ανταποδοτικών έργων, καθώς και ανθρωπιστικών κατά κύριο λόγο, ώστε να εξοφλήσουν οι δημότες τα παντός είδους δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες καθώς και τα χρέη προς την εφορία και άλλους δημόσιους οργανισμούς.

Για τον σκοπό αυτό έχει εξασφαλίσει από το παγκόσμιο ταμείο του ΟΗΕ, το <παγκόσμιο καταπίστευμα> που είναι χρήματα όλων των λαών και βέβαια και των Ελλήνων (335 τρις δολλάρια αντιστοιχούν στην Ελλάδα) το ποσό των 2,3 τρις δολλαρίων !!! Γιατί λοιπόν αφεντάδες προσπαθείτε να σαμποτάρετε και αυτή την προσπάθεια; Δεν σας αφήνουν τα παγκόσμια αφεντικά σας και τα πρόσκαιρα συμφέροντα σας;

ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΩΡΕ; Τις ψυχές των αυτόχειρων που φουντάρουν από τα μπαλκόνια, κι αφήνουν πίσω τα ελληνόπουλα ορφανά διόλου σέβεστε ; Τους γέροντες που δούλευαν μια ζωή και τώρα όχι μόνο τους πήρατε το φαί απ΄το τσουκάλι, τους λέτε και τεμπέληδες, ξεδιάντροποι, δεν τους σέβεστε καθόλου; Την Ελλάδα μας διόλου πονάτε άψυχοι;

ΚΑΙ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ, ΑΜΥΑΛΟΙ; Τις μυνήσεις δεν τις βλέπετε ; Την οργή του λαού, δεν την αφουγκράζεστε ; Τα γιαούρτια, τα κέρματα, το ξύλο, το κυνηγητό, τα φάσκελα ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΜΥΑΛΟΙ; Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα εδώ:

world.jpg

Τους βλέπετε; Όλοι αυτοί είναι εδώ.

Ξέρετε ποιοί είμαστε εμείς; Θα σας πω εγώ ποιοί είμαστε:

Είμαστε ελεύθεροι Έλληνες που δεν γουστάρουν άλλο αφεντάδες πάνω απ΄το κεφάλι τους.

Είμαστε Έλληνες που την Έλλάδα θεωρούν μάνα τους όπως ο Αρτέμης Σώρρας και ελεύθερη προσμονούν και αγωνίζονται να ξαναδούν.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΓΜΑ.

Η καρέκλα δεν είναι το ζητούμενο του αγώνα μας, μήτε μισθό έχουμε κι ούτε αναζητάμε.

Εμείς είμαστε Έλληνες που καλά γνωρίζουμε τα καμώματα σας και δεν χρειάζεται πολύ να ψάξουμε για να βρούμε το επίθετο που θα χαρακτηρίσει το ουσιαστικό, κι ας μας ρημάξατε τη γλώσσα μας, μιάς και μας θέλετε αμαθείς.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.

Και ουσιαστικά για όλους σας ζυγώνει η ώρα που ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ....ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ. ΟΙ Έλληνες ξυπνάνε πια από το λήθαργο που τους επιβάλλατε κι έρχονται κοντά.


Ο οργανισμός EI-E.N.D. , βρίσκει στέγη σε όλους τους δήμους, κι ο ένας μετά τον άλλο ξεπετιούνται ως σαν φλόγες επανάστασης και αφύπνησης και γίνονται φωτιά. Φωτιά που δεν θα κάψει την Ελλάς όπως προκάματε εσείς ....

ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ!!! Και θα σας στείλει εκεί που ανήκετε, στην απομόνωση στερούμενοι το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου ....ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όπως εσείς μας στερήσατε.

Να είστε σίγουροι πως ... σαν η ιστορία ξαναγραφτεί εσείς και το συνάφι σας θα πάρετε απ΄αυτή εκείνο που σας αξίζει.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα γραφτεί πάνω από τα ονόματά σας.

Όσο για εσάς αδέλφια μας Έλληνες ...ταλαιπωρημένα και κατατρεγμένα μας αδέλφια,τούτο ταπεινά θε να σας πούμε, Θαρρούμε πως πια συμφωνείτε πως λευτεριά δεν γνωρίσαμε.

Γλυκό ψωμί δεν φάγαμε. Πάντα να πολεμάμε τους έξω να τους νικάμε, να θαυμάζουν την ψυχή μας και μετά να σκίζουμε μεταξύ μας τις σάρκες μας και να χύνουμε το αίμα μας μας βάζανε.

Χαρά πραγματική κι αγάπη απ΄αυτούς ποτέ δεν νιώσαμε, γιατί ποτέ δεν μας αγάπησαν, το αντίθετο ...μίσος και δουλεία μας τάιζαν πάντα.
Γι'αυτό ρίξε μια ματιά κι εδώ:

Άκου τι έχουν να σου πουν ο Σώρρας και η E.N.D. , δες το διεθνώς αναγνωρισμένο έργο τους, τις διεθνείς βραβεύσεις τους.

Ρώτα την υπουργάρα σου τον Άδωνι, γιατί δεν πάτησε το πόδι του στο δικαστήριο στις 28/6/2013, ενώ όταν τους μήνυσε διαλαλούσε ότι θα τους έβαζε φυλακή, ούτως ώστε να λάμψει η αλήθεια, που κακό χρόνο να΄χει ο σάπιος.
Δύο δημοσιογράφοι τους ξέφυγαν και τους άνοιξαν την κάμερα σε τοπικά κανάλια, η Άννα Δαβίτη και η Κατερίνα Βασιλείου. Kαι οι δύο απολύθηκαν την επομένη.

Το να προσπαθήσουμε να σε πείσουμε θα ήταν κουτό και άτοπο, γιατί πλέον είσαι πολύ δύσπιστος και καλά κάνεις μ΄αυτά που έχεις περάσει αδελφέ μου.
Να σου ανοίξουμε το παράθυρο που με νύχια και με δόντια οι προδότες προσπαθούν να σου κρατήσουν κλειστό για να μην μπορείς να δεις, ώστε να σκεφτείς μόνος σου και να κρίνεις, σκοπό έχω.

Βλέπεις ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός EI-E.N.D., μπορεί τα λεφτά να προτάσσουν για λευτεριά, αλλά τα λεφτά δεν είναι τίποτε άλλο από το μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος απ΄το να ελευθερώσουν την περήφανη ψυχή και πνεύμα σου που αυτοί διόλου επιθυμούν να είναι ελεύθερα και παλεύουν δόλια να τα κρατούν σκλαβωμένα αιώνες τώρα.

Γι αυτό αδέλφέ μας, δες με τα μάτια σου τις αποδείξεις για τα λεγόμενα μας και κρίνε μόνος σου.

Κρίνε σε παρακαλούμε αυτούς που το Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ σε ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ μετέτρεψαν για να σε σκλαβώσουν είχαν καταφέρει.