Σωρρας-χελώνες.jpgΡΕ ΖΩΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ 13 ΔΙΣ 
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;;
 
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
...........................................................


 Ολυμπιακούς Αγώνες
Eπιστροφή 13 δισ.ευρώ από την "σκοτεινή" περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και ιδαίτερα για την προετοιμασία τους, ζητάει η τρόικα, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν συμβεί υπερβολικές (το ευγενικότερο) υπερβάσεις.
Για χρόνια αναρωτιόμασταν πόσο τελικά κόστισαν τα υπερκοστολογημένα έργα, και οι μη προσοδοφόρες αθλητικές εγκαταστάσεις που πλέον σαπίζουν από την αχρηστία, αλλά τριπλοπληρώθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού.
To «πάρτι» των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έβαλε στο μικροσκόπιο η Τρόικα η οποία ζητεί να επιστραφεί το σύνολο των υπερβάσεων που καταγράφηκαν επί των ημερών της Γιάννας Αγγελοπούλου.(Ας της τα πάρουν που το παίζει κυρία αυτή και όλο το σόι και τα παρτάλια που το παίζουν υπουργοί ! αυτή δεν είναι χωρά )
Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και της ΕΚΤ στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς ανακάλυψαν «μαύρη τρύπα» ύψους 13 δισ. ευρώ τουλάχιστον στην αναθεώρηση του ελλείμματος (2001-2006) που πραγματοποιήθηκε πριν από επτά χρόνια και ζήτησαν την κάλυψη του ποσού από τη διοργανώτρια Αρχή.
Η είδηση πέρασε στα "ψιλά" και δεν φωτίστηκε από τα κατεστημένα ΜΜΕ, αφού στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από επιχειρηματικά σχήματα που εκείνη την περίοδο συμμετείχαν στην ασυδοσία των εκτροχιασμένων προΫπολογισμών.
Μέχρι τώρα τα νεοταξίτκα ΜΜΕ και η ντόπια ελίτ αντιμετώπισαν την τρόικα έως και φιλικά, καθότι θεωρούσαν ότι θα αρκεστούν στο αίμα των "ιθαγενών" (μεσαία τάξη) και δεν θα στραφούν εναντίον τους.
Από τα υποζύγια όμως δεν έχουν τίποτε άλλο να πάρουν και σειρά έχουν τα "ανώτερα" στρώματα, άλλωστε οι ξένοι όταν ΄έρθουν στη χώρα για να "επενδύσουν" δεν θέλουν να βρουν κανέναν ανταγωνιστή.
Τρόικα και ελίτ, συντομα θα συγκρουστούν, ελπίζουμε να μην επαληθευθεί το ρητό "όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια", γιατί αυτοί είναι ικανοί τον λογαρισμό να τον ζητήσουν πάλι από εμάς, αν και προς ώρας η τρόικα έχει προσωποποιήσει από ποιούς τα ζητάει.