26 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΝΕΑ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού συνεχίζονται με αυξανόμενη ένταση και επεκτείνονται σε όλη την χώρα. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σιωπήσει δια παντός ο Αντίνοος των ΜΜΕ. 

Μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας να εννοήσει τα ατελείωτα ψέματα που είπαν και λένε ακόμα στους θεατές τους. Μέχρις η είδηση της πανίσχυρης Ελλάδος από οικονομικής, στρατηγικής, πνευματικής, νοητικής άποψης, να εξαλείψη δια παντός τον προσβλητικό χαρακτηρισμό “ψωροκώσταινα” που φρόντισαν τεχνηέντως να φορέσουν στους απροετοίμαστους νοητικά συμπολίτες μας.
Είναι μεγάλη τιμή να αμύνεσαι για την Πατρίδα και μεγαλύτερη η ευθύνη της θετικής έκβασης του αγώνα της λευτεριάς. Είναι όμορφο να οραματίζεσαι την Ελλάδα δαφνοστεφανωμένη και ολόλαμπρη. Γιατί η Πατρίδα είναι μάνα για τον Ελληνισμό. Χωρίς Πατρίδα ο Έλληνας είναι ορφανός και μάταιες οι προσπάθειές του. Για χάρη της όλοι οι Έλληνες θα συνενωθούμε με αρχικό στόχο την αποπομπή των επήλυδων από την νομή της εξουσίας στη χώρα μας:
Οὐ δή που πάτριόν ἐστιν ἡγεῖσθαι τοὺς ἐπήλυδας τῶν αὐτοχθόνων  (Ἰσοκράτους, Πανηγυρικός) 
Ο απώτερος σκοπός της συνένωσης των Ελλήνων θα είναι να γίνουμε κοινωνοί του Ελληνικού πνεύματος (της δια-νόησης) και να φέρουμε το φως της αρετής στον πλανήτη.
Οργανώστε τις δικές σας εκδηλώσεις ενημέρωσης και εμψύχωσης του Ελληνισμού. Αναλάβετε δράση στην περιοχή όπου μένετε και εργάζεστε. Φροντίστε το ΨΗΦΙΣΜΑ να φτάσει σε κάθε σπίτι.
Φροντίστε όλοι οι συμπατριώτες μας να ακούσουν τις αναμεταδώσεις από τα ραδιόφωνα και το διαδίκτυο, να δουν τις παρουσιάσεις στις μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις όπως αυτή που ακολουθεί από το “Κουβεντάριο” της Κοζάνης στις 22/12/2013
Ομιλητές: Στέφανος Βαβούρας 0:00 ως 6:00, Χρήστος Τσάπος 6:05 ως 19:35, Χρήστος Μπαλαντίνας 19:40 ως 1:05:00, Γιάννης Καλογερόπουλος 1:06:00 ως 1:55:00
Η δική μας αποφασιστικότητα θα ελευθερώσει το γένος των ανθρώπων από το ψεύτικο υλιστικό χρέος και θα οδηγήσει στην πνευματικότητα.
Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε,
ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾽, ἐλευθεροῦτε δὲ
παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τε πατρῴων ἕδη,
θήκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών (Αἰσχύλου, Πέρσαι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου