ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD. 
ΧΑΝΙΑ 04/12/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

LAMBAL1.jpg

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ & ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Η δημιουργία ως συμπαντική έκφραση για τον Ελληνισμό είναι μία αρμονική σύμπτυξη, μια συνεργασία δηλαδή των θετικών και των αρνητικών δυνάμεων, του αρνητικού και του θετικού ηλεκτρισμού, του αρνητικού και του θετικού μαγνητισμού, πάντα υπάρχει ένας διπολισμός στα ενεργειακά πεδία. Το ίδιο συμβαίνει και στις ανθρώπινες κοινωνίες, ο διπολισμός είναι το άρρεν και το θήλυ. Θα διαπιστώσατε ότι ο Ελληνισμός πάντα αναφέρεται σε αυτές τις δύο δυνάμεις. Έχουμε εξηγήσει τι ακριβώς είναι το ανάποδο «Ε», έχουμε ερμηνεύσει εντελώς επιφανειακά μόνο το δεξιόστροφο έψιλον ενώ το αριστερόστροφο δεν το έχουμε ερμηνεύσει ποτέ και θα το ερμηνεύσουμε και αυτό σε κάποια στιγμή. 

Η προσπάθεια όμως στο παρόν στάδιο είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την αποκόλληση του ανθρώπινου γένους από το φεουδαρχικό σύστημα, τις δυνάμεις δηλαδή που καταδυναστεύουν τον πλανήτη για 13.000 χρόνια. Οι αποστατικές δυνάμεις αναγνωρίζονται εύκολα γιατί τα αξιακά τους συστήματα είναι πάντα μονομερή. Δηλαδή θα δείτε τους αποστατικούς θεούς να είναι πάντα αρσενικοί θεοί και το μεγαλύτερο παράδειγμα βέβαια είναι ο Γιαχβέ. Ενώ δεν θα δείτε ποτέ στον Ελληνισμό να υπάρχει μόνο μία θετική δύναμη, πάντα υπάρχει μία σύμπτυξη των δυνάμεων. Είναι μοναδικό φαινόμενο ο μέγιστος του δωδεκάθεου ο Ζευς να έχει δύο ονόματα: Δίας και Ζευς. 

Εδώ θέλω να εστιάσετε την προσοχή σας το πώς έχει δημιουργηθεί το ενεργειακό πεδίο σε όλο το σύμπαν το δικό μας, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά σύμπταντα. Σκεφθείτε μια στιγμή ότι η μεγάλη σύμπτυξη, αυτό που λένε οι Καζαροεβραίοι The Big Bang το οποίο έγινε σε τρισδιάστατο χώρο. Άρχισε λοιπόν ένας τεράστιος αριθμός ενεργειακών κυμάτων να εξαπλώνεται από ένα συγκεκριμένο σημείο σε όλα τα στερεομετρικά σημεία του τρισδιάστατου χώρου. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τα πάρα πολλά, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ενεργειακά πεδία που ξεκίνησαν από αυτή την αρχική σύμπτυξη. Δηλαδή θέλω να αντιληφθείτε ότι για να δημιουργηθούν αυτά τα σύμπαντα, για αν δημιουργηθεί αυτό που εμείς ονομάζουμε κόσμος - κόσμος σημαίνει κόσμημα από το ρήμα κοσμώ. Άρα λοιπόν η θεία δύναμη όταν αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος, για να υπάρξει αυτή η ενεργειακή απόλυση ενέργειας έπρεπε να υπάρξει μια σύμπτυξη θετικών και αρνητικών δυνάμεων. Είναι εκπεφρασμένη σε όλα τα σύμβολα του Ελληνισμού.


Αυτός είναι ο λόγος που ο Δίας και ο Ζευς είναι ακριβώς ή ίδια οντότητα. Δηλαδή ο Δίας είναι εκείνος που αποσπάται από το θείον - και προέρχεται από το ρήμα διαιρώ, φέρω ένα κομμάτι δηλαδή - και αφού κάνει τον κύκλο του επανέρχεται αυτό το ενεργειακό κομμάτι να συνενωθεί πάλι με το θείον μέσω του Ζηνός. Ο Δίας αποσπάστηκε ενώ ο Ζεύς επανέρχεται για να συνενωθεί και πάλι με την αρχέγονο ουσία, το θείον δηλαδή. Αυτός είναι ο συμβολισμός του Διός και του Ζηνός. Με αυτή λοιπόν τη μεταφορική έννοια, ο Δίας και ο Ζεύς είναι οι δύο δυνάμεις, η μία διασπαστική και η άλλη ζευγνύουσα, η μία αρνητική και ή άλλη θετική, ο ένας ο θετικός ηλεκτρισμός και ό άλλος ο αρνητικός ηλεκτρισμός. 

Σκεφθείτε το άτομο του ανθρώπου ότι έχουμε τον πυρήνα ο οποίος έχει τα θετικά πρωτόνια Τα ηλεκτρόνια φέρονται γύρω από τον πυρήνα σε τροχιές τα οποία έχουν αρνητικό ηλεκτρισμό. Έχουμε όμως και μια τρίτη δύναμη η οποία είναι τα νετρόνια, τα οποία εάν τα αναλύσει κάποιος, ιδιαίτερα στην αστροφυσική, θα δει ότι μπορούν να πάνε είτε προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό. 

Ο Leonardo da Vinci ήταν ένας μεγάλος μύστης. Εάν δείτε όλα τα μεγάλα έργα ζωγραφικής του Leonardo da Vinci, δεν υπάρχει ούτε ένα το οποίο να έχει τον συμβολισμό της δημιουργίας και τις διάφορες δυνάμεις οι οποίος αντιπαρατίθενται στον πλανήτη. Στον «μυστικό δείπνο» θα διαπιστώσετε ότι στο μέσον στέκεται ο Ιησούς όρθιος, που σημαίνει ότι μπορεί να γύρει είτε στη δεξιά μεριά, είτε στην αριστερή. Από την αριστερή μεριά υπάρχουν έξι μαθητές των οποίων τα κεφάλια είναι γυρισμένα προς τον Ιησού και από την άλλη μεριά οι άλλοι έξι μαθητές οι οποίοι είναι γυρισμένοι επίσης προς τον Ιησού. Έτσι αυτός ο συμβολισμός έχει ακριβώς να κάνει με το πώς είναι η ανθρώπινη φύση. Ο αριθμός «666» που εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αυτός ο άνθρωπος λέει είναι το θηρίο και ο αριθμός του θηρίου εστί «666». Σας δίνει σαφώς, γιατί είπαμε έχουμε 6 πρωτόνια στον πυρήνα, 6 νετρόνια στον πυρήνα και 6 ηλεκτρόνια περιφέρονται στα μόρια του άνθρακος. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως όλοι οι συμβολισμοί, από τον ελαχιστότατο από τον οποίο αποτελείται το ανθρώπινο σώμα μέχρι το επίπεδο των συμπάντων. (Το μυστικό των μυστικών)



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ

Τελευταία ίσως ακούγεται με ευκολία, για να περάσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι συμπαντική και ομιλείται σε 7 σύμπαντα. Η ελληνική γλώσσα ομιλείται σε 7 σύμπαντα, δεν ακούω κανέναν πλέον να έχει αντιρρήσεις περί της υπάρξεως άλλων συμπάντων, ούτε και αντιρρήσεις περί προελεύσεως της Ελληνικής γλώσσας. Υπάρχουν τέτοια στοιχεία στον πλανήτη για το τι είναι η Ελληνική γλώσσα που δεν αντιπαρατίθεται πλέον το αντίπαλο δέος, έχει «λουφάξει» όπως λέμε στη Κρήτη. Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν πλέον με την αλήθεια και με το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας αν ρίξουμε μια μικρή μόνο ματιά. 


Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-END ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Το πρώτο λοιπόν πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτινάξουμε τον ζυγό. Καλό θα ήταν να δώσουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή. Ο Αρτέμης και εγώ με τον Αντώνη είχαμε δημιουργήσει δύο διαφορετικές οντότητες με το ίδιο ακριβώς όνομαΧωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον, χωρίς ποτέ να έχουμε συναντηθεί, χωρίς ποτέ να έχουμε επαφή δημιούργησε την «ΕΙ-END» εκείνος στην Ελλάδα και εμείς την «END» εδώ. Το «ΕΙ-END» του Αρτέμη σήμαινε «Ellas Never Die» και το δικό μας σήμαινε «End National Debt». Ενώ δηλαδή του Αρτέμη οριοθετούσε τα στενά σύνορα της Ελλάδος, εμείς το πήγαμε λίγο παραπέρα και το απλώσαμε σε όλο τον πλανήτη. 

End National Debt δεν σημαίνει μόνο το Ελληνικό εθνικό χρέος, συμβολικά σημαίνει το να τελειώσουν όλα τα εθνικά χρέη, έχοντας βέβαια πάντα υπόψη τον αμύθητο πλούτο που υπάρχει στη γη. Να σκεφθείτε ότι, 60 με 70 τρισεκατομμύρια είναι ο τζίρος όλων των χωρών του πλανήτη. Μία εταιρία των αποστατών διακινεί τον χρόνο 960 τρισεκατομμύρια από το Μανχάταν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι πλούτος υπάρχει στον πλανήτη. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος δημιούργησε τον πλούτο και ποιος τον ελέγχει. 

Όλο το σκεπτικό της δημιουργίας των δύο «END» μεταξύ του Αρτέμη και εμάς ήταν να καθορίσουμε πόσος ήταν αυτός ο πλούτος, ποιος τον διοικεί και πως θα επανέλθει στα χέρια του ανθρωπίνου γένους. Δεν είναι τυχαίο ότι, άγνωστοι εντελώς και χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον είχαμε φτιάξει δύο οντότητες για τον ίδιο σκοπό χωρίς να έχει καμία γνώση ο ένας για τον άλλον. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Αυτοί που κατευθύνουν αυτά τα πράγματα και αυτοί οι οποίοι προστατεύουν τέτοιου είδους ενέργειες, είμαστε όλοι πλέον σίγουροι ότι ήξεραν εκ τω προτέρων τόσο τον Αρτέμη Σώρρα όσο και εμάς. Τόσο τις βουλήσεις τις δικές τους όσο και τις δικές μας. Αυτό λοιπόν θεωρείται μια συγκεκριμένη αποστολή, θεωρείται σήμερα ενώ 3, 4 χρόνια πριν κανείς δεν μπορούσε να βγάλει συμπεράσματα.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Εγώ συνάντησα τον Αρτέμη τον Απρίλιο του 2011, πριν 3,5 χρόνια. Τότε στη συνάντησή μας δεν μας σύστησε κανένας. Ήμουνα σε κάποιο φιλικό σπίτι εδώ στη Ν. Υόρκη και ξαφνικά εμφανίστηκε μαζί με τον Γιάννη Αλεξάνδρου και κάποιους άλλους γνωστούς, εκ των υστέρων έγιναν όλοι φίλοι, και ήρθε κατευθείαν. Αφού με άκουσε για πέντε λεπτά, είχαμε μια συνομιλία εκεί με τους συνδαιτυμόνες, μου απεύθυνε τον λόγο και με έδειξε με τον δείκτη του και μου λέει εσένα θέλω να σου μιλήσω τώρα. 

Μετά από 4 με 5 λεπτά αφού με είχε συναντήσει. Με πήρε λοιπόν σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού και μου εμφάνισε - ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον ρόλο και ποιος ήτανε ο Αρτέμης- χωρίς περιστροφές, χωρίς να με ξέρει, χωρίς να ξέρει εάν πάω να το προδώσω αύριο ή να κάνω κάτι άλλο, μου εμφάνισε την αλήθεια των ισοτοπικών στον πλανήτη. Επί τόπου, χωρίς να με ξέρει εκ των προτέρων. Έκτοτε λοιπόν η συνεργασία πήρε μία μορφή περίεργη, γιατί όπως ακριβώς συμβαίνει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που είναι ο Ελληνισμός και οι αποστάτες, το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους δύο οργανισμούς. Οι αντιπρόεδροι των δύο οργανισμών, δηλαδή ο κ. Γιαβής και ο κ. Καρυώτης, επέλεξαν να συνεργαστούν με το αντίπαλο δέος με σαφώς υλικά κριτήρια - δεν θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί στο επίπεδο που είμαστε τώρα δεν χρειάζεται να πάμε σε προσωπικό επίπεδο.

Κάναμε λοιπόν τη λογική επιλογή, όχι να εγκαταλείψουμε αλλά να αφήσουμε στο περιθώριο λίγο τον Ελληνικό αυτόν οργανισμό που είχε κάνει ο Αρτέμης στην Ελλάδα και εξέφραζε τα στενό Ελληνικό πλαίσιο και να συγκεντρωθούμε και να επικεντρωθούμε όλοι στην End National Debt. Αυτές λοιπόν είναι οι ισορροπίες οι οποίες δημιούργησαν το κίνημα αυτό που λέγεται «END», Ελληνισμός και απελευθέρωση του Ελληνισμού και του ανθρώπινου γένους. 


ΚΑΘΕ ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Παρά τις λυσσαλέες επιθέσεις παραμείναμε πιστοί στον Ελληνισμό όλο αυτό τον χρόνο και συχνά ρωτάτε τον Αρτέμη τι θα κάνει, ποιος είναι, πότε θα το κάνει, γιατί θα το κάνει. Η απάντησή του λοιπόν πάντα ήτανε η ίδια: Είμαι αυτός που πρέπει, θα κάνω αυτό που πρέπει, όταν πρέπει και όπου πρέπει. Αυτό λόγο της μαθηματικής δομής της Ελληνικής γλώσσας και εάν θυμάστε τα 149 παραγγέλματα των Δελφών ήταν από 2 έως 4 ή πέντε λέξεις το πολύ. Εγώ πιστεύω ότι το κάθε δελφικό παράγγελμα πρέπει να γίνει ημερήσιο μάθημα καθ΄όλη τη διάρκεια του δημοτικού σχολείου, καθ΄όλη τη διάρκεια της κατώτερης εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 



Κάθε ένα από αυτά τα δελφικά παραγγέλματα πρέπει να αναλύεται για να ενστερνίζονται τα Ελληνόπουλα τι ακριβώς σημαίνει Ελληνισμός. Ακούστε λοιπόν αυτό που πρέπει, αυτά που πρέπει δηλαδή που κάνει ο Αρτέμης στην αρχαία Ελληνική γλώσσα ονομάζεται Α ΔΕΙαπό του ρήματος ΔΕΩ όπως λέμε τα δέοντα, αυτά που πρέπει, «έπραξαν τα δέοντα». Άρα λοιπόν αυτό το Α ΔΕΙ που σημαίνει «αυτά που πρέπει», είναι ένα ακρωνύμιο το οποίο εκφράζει την φιλοσοφία του Ελληνισμού. Το Α αντιπροσωπεύει την Αρετή, το Δ εκπροσωπεί τη Δικαιοσύνη, το Ε την Ελευθερία και το Ι την Ισότητα. Το Α ΔΕΙ λοιπόν είναι η κλασική αντίδραση και απάντηση του Αρτέμη. Τώρα ξέρετε ακριβώς τι σημαίνει το Α ΔΕΙ. 


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΑΡΕΤΗ

Γιατί όμως αρχίζει ο Ελληνισμός με την Αρετή. Γιατί κανένα αξιακό σύστημα δεν μπορεί να σταθεί ούτε η έννοια της δικαιοσύνης, ούτε η έννοια της ελευθερίας, ούτε η έννοια της ισότητας εάν δεν υπάρχει πρώτον η αρετή. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύστημα δικαιοσύνης το οποίο να λέει ότι όποιος είναι πάνω από 1,5 μέτρο μπορεί να σκοτώνει όποιον είναι κάτω από 1,5 μέτρο και να του παίρνει ότι έχει. Αυτό είναι δικαιοσύνη και αν το κάνει κάποιος και αν το κάνει όποιος είναι πάνω από 1,5 μέτρο είναι δίκαιο και ίσο και έχουν την ελευθερία να το κάνουν όλοι που είναι πάνω από 1,5 μέτρο. Τι δεν έχει όμως αυτό το πράγμα; Δεν έχει αρετή. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι κάθε αξιακό σύστημα του Ελληνισμού πρέπει να ενέχει πρώτα την αρετή και μετά τα υπόλοιπα. 

Αρετή τι σημαίνει. Η αρετή άπτεται της ψυχής. Η ψυχή είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι συντονισμένο προς μία κατεύθυνση. Όταν λοιπόν αυτό το κύμα αποσυντονίζεται σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρετή. Τολμώ να σας πως εάν δείτε το πώς περιγράφονται από την αρχαία γραμματεία η συμπεριφορά των θεών, εντός εισαγωγικών, και οι θεοί ακόμα - άλλο το θείον και άλλο ο θεός, το θείον το άρρητο είναι άλλο και άλλο ο Δίας ή ο Ιησούς ή ο Βούδας ή ο Απόλλωνας ή άλλος- θα δείτε ότι πολλές φορές δεν έχουν αρετή. Η οντότητα η οποία έχει τη δύναμη να επαναφέρει τη ροή αυτών των ενεργειακών δονήσεων, του Ελληνισμού, του ανθρώπινου γένους προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτό ονομάζεται αρετή. 

Η αρετή λοιπόν είναι ροπή προς τα άνω και εκφράζεται από την καρδιά μας, πολλές φορές ξέρεις εσύ όταν κάνεις την αδικία ότι είναι αδικία, ξέρεις όταν σκλαβώνεις κάποιον ότι τον σκλαβώνεις, ξέρεις ότι κλέβεις. Ακόμα και αν ο νόμος σε προστατεύει, ξέρεις εσύ, εκείνη η φωνή μέσα σου σου λέει ότι είναι λάθος κατεύθυνση. Αυτό λοιπόν από το ρήμα αρέτω (το οποίο θα αναλύσουμε σε μια άλλη συνέντευξη) θα σας δώσει την αρχή του Ελληνισμού, τα πάντα είναι αρετή. 


ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ

Πέραν αυτών των τεσσάρων εννοιών, δηλαδή της αρετής, της δικαιοσύνης, τηςελευθερίας και της ισότητας, στηρίζονται από δευτερεύουσες αξίες, αξιακά συστήματα, όπως για παράδειγμα είναι η ισονομία, η ισοπολιτεία, η ισηγορία. Εάν αναλύσετε το καθένα από αυτά θα βγάλετε τις εκφράσεις της ανθρώπινης διακυβέρνησης. 

Η ισοπολιτεία, παραδείγματος χάριν, σημαίνει την έκφραση της ισότητας των πολιτών μιας κοινωνίας, που σημαίνει ουσιαστικά τα κυβερνητικά συστήματα. Το πώς αντιλαμβάνεται μια κοινωνία ανθρώπων την ισοπολιτεία, έχει πάντα να κάνει με το τι και πως φέρεται στο ανθρώπινο γένος το κοινωνικό σύνολο. Άρα η ισοπολιτεία είναι ένα κομμάτι το οποίο σε παραπέμπει στο πως διακυβερνώνται οι λαοί. 

Η ισηγορία. Ισηγορία σημαίνει το να έχουμε το δικαίωμα όλοι να εκφέρουμε τη γνώμη μας. Είναι θέμα ελεύθερης βούλησης. Είναι θέμα δηλαδή, υπάρχει μια συμπαντική αρμονία, μια συμπαντική διάταξη που λέει ότι απαγορεύεται - θεοί, ημίθεοι, άνθρωποι - κανείς ποτέ μα ποτέ να παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Εάν λοιπόν κάποιος παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου τι είναι; Δεν πράττει τα δέοντα, είναι αποστάτης. Έτσι θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την έννοια της αποστασίας. 

Η ισονομία. Η ισονομία είναι, βλέποντας την ισότητα από την πλευρά του συστήματος και του νόμου. Εν τη ρύμη του λόγου, δεν μπορεί στα Χανιά να είναι 100 χήρες που να έχουν κόκκινο δάνειο και μία η οποία κλαίει περισσότερο ή καλύτερα είναι πιο εμφανίσιμη να προκαλεί τον δικαστή να της χαρίσει το δάνειο ενώ οι άλλες 99 να χάσουν τα σπίτια τους. Αυτό είναι απαράδεκτο για τον Ελληνισμό. Αυτό είναι παραδεκτό στις κοινωνίες των Καζάρων, στις κοινωνίες των αποστατών όπου νομοθετείται το συναίσθημα. 

Στον Ελληνισμό δεν νομοθετείται ποτέ το συναίσθημα. Γιαυτό πάντα απεικονίζεται η Δικαιοσύνη με ένα μαντήλι στα μάτια. Δεν ακούει, δεν βλέπει μόνο κρίνει σύμφωνα με τη μαθηματική δομή των αξιακών συστημάτων του Ελληνισμού. 

Ο Έλληνας έχει παρασυρθεί και πολεμάει, προσπαθεί να επιβιώσει και να ανέλθει μέσα σε αξιακά συστήματα τα οποία αφορούν στο συναίσθημα και στο ένστικτο. Δεν έχει καμία σχέση με τον Ελληνισμό αυτό. 

Παράδειγμα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τα οποία άπτονται της ανθρώπινης βούλησης, ο Ελληνισμός δεν έχει καμία αντίρρηση σε αυτό. Τι έχει αντίρρηση όμως ο Ελληνισμός, δεν είναι δυνατόν αυτή η μειοψηφία να επιβάλλει στη πλειοψηφία να πάρει νόμιμα δικαιώματα τα οποία εξασφαλίζονται μόνο από τη φύση. 

Το Α τι σημαίνει; Το Α είναι ένα ακρωνύμιο και σημαίνει αρχή λόγου φύσις ανθρώπου. Όταν λέει αρχή δεν εννοεί χρονική αρχή, εννοεί την αξιοκρατική αρχή. Αυτός που άρχει στην ανθρώπινη κοινωνία, στη Ελληνική κοινωνία, είναι ο λόγος είναι η λογική δηλαδή. Αυτό είναι η έκφραση του Ελληνισμού. Γι' αυτό αρχίζει το αλφάβητο το Ελληνικό με το πρώτο του γράμμα το Α επιβάλλοντας τις αξίες του Ελληνισμού. Αρχή λόγου η φύσις του ανθρώπου, η φύση του ανθρώπου είναι η λογική και δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί με συναίσθημα και ένστικτο διότι το συναίσθημα και το ένστικτο είναι ασταθείς αξίες τις οποίες είναι αδύνατον να νομοθετήσεις και να εξασφαλίσεις την ελευθερία της βούλησης όλου του ανθρώπινου γένους. 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την αξία της νομοθεσίας στην λογική, στο συναίσθημα και στο ένστικτο. 


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΩΝ ΕΣΤΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΔΕΟΝΤΩΝ 

Τι σε προσκαλεί τώρα ο Καζάρος να κάνεις; Να αποδεχθείς ως Ελληνική κοινωνία ότι δύο ομοφυλόφιλοι μπορούν να έχουν οικογένεια και να έχουν παιδιά. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει την απώλεια της κοινωνικής δομής. Διότι το να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε ομοφυλόφιλους και ετερόφυλους, να τους διαχωρίζουμε σε ψηλούς και κοντούς, σε μαύρους και άσπρους, σε κίτρινους και κόκκινους, σε ολυμπιακό και παναθηναϊκό, τι κάνουμε; Δίνουμε την ευκαιρία στον διαιτητή, αυτός που είναι ανάμεσά τους, να αποφασίζει σήμερα υπέρ του άσπρου και αύριο υπέρ του μαύρου, σήμερα υπέρ του ομοφυλόφιλου και αύριο υπέρ του ετερόφυλου, σύμφωνα με τα συμφέροντά του. 

Ο μεν Ελληνισμός τι κάνει; Ακούστε τι είπε στον πρώτο Ολυνθιακό ο Δημοσθένης στους Αθηναίους: «Δεί δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων». Τι σημαίνει αυτό; Όλοι νομίζουν ότι ο Δημοσθένης ομιλεί για τη σπουδαιότητα των χρημάτων εδώ, ενώ λέει ακριβώς το αντίθετο. Είναι το ίδιο που είπε ο Ισοκράτης για την Ελληνική γλώσσα το ίδιο λέει και ο Δημοσθένης για τη σχέση των χρημάτων και των δεόντων. Η λειτουργική λέξη στη ρήση του Δημοσθένη δεν είναι «δεί δη χρημάτων» είναι «ουδέν έστι γενέσθαι των δεόντων». Η πρωταρχική δηλαδή σημασία και αξία του ελληνισμού είναι πως θα εξυπηρετηθούν τα δέοντα, αυτά που πρέπει, που λέει ο Αρτέμης. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η εξυπηρέτηση των δεόντων απαιτεί χρήματα. 

Στον οργανισμό μας έχουμε δύο συγκεκριμένες τάσεις. Η μία είναι να προκαθορίσουμε, και αυτό το κάνει ο Δόκτωρ Γεωργαντζάς, ο οποίος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο στην όλη διαδικασία της αναγέννησης του Ελληνισμού και ιδιαίτερα ο ρόλος που έχει στην συστημική δυναμική. 


ΔΟΚΤΩΡ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ


Τι σημαίνει ακριβώς συστημική δυναμική. 

Εάν πάρετε ένα ρολόι και έχει μέσα εκατό τροχαλίες και κινούμενα κομμάτια, εάν δεν κινούνται όλα με αρμονία δεν θα δείτε την ώρα. Εάν βγάλεις δύο τροχαλίες θα σου δείχνει το ρολόι συνεχώς π.χ. 11:25. Εάν κάποιον εξυπηρετεί το 11:25 επειδή εκείνη την ώρα αυτός κερδίζει στη ζαριά, θα έχει το ρολόι πάντα στο 11:25. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η συστημική δυναμική είναι μια επιστήμη η οποία καθορίζει εκ των προτέρων τη συνοχή, την συνέχεια και την ακολουθία των διαφόρων αρμοδιοτήτων της κοινωνίας, των διαφόρων ας πούμε κρατικών μηχανισμών, ούτως ώστε πάντα να εξυπηρετείται η ιδέα του Ελληνισμού που είναι το Α ΔΕΙ. Επομένως αυτό που κάνει ο Δόκτωρ Γεωργαντζάς δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με χρήματα. Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργαντζά εάν για να έχουν όλοι οι Έλληνες ελεύθερη υγεία αυτό θα στοιχίσει 10 δις τον χρόνο. Τον ενδιαφέρει μόνο ότι πρέπει να εξυπηρετηθεί αυτή η βασική ανάγκη του Ελληνισμού. Εδώ πάμε στον Αριστοτέλη ο οποίος είπε άλλο η οικονομία και άλλο η χρηματιστική. 


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

Στα πολιτικά του ο Αριστοτέλης λέει ότι η οικονομία είναι η νομή του οίκου, δηλαδή πως γίνεται η διανομή των αγαθών μέσα σε μια κοινωνία. Διότι η οικονομία (ο οίκος σημαίνει και ο δήμος) σε ένα δήμο, σε μια οικογένεια, σε ένα κράτος σε μια κοινωνία πως γίνεται η διανομή των αγαθών; Να είναι όλοι ευτυχισμένοι, να έχουν ευδαιμονία. Αυτή λοιπόν είναι η οικονομία. Δεν ασχολείται με το ποσό των χρημάτων που χρειάζεται ή το ποσό της ύλης που χρειάζεται, απλώς διανέμει τι χρειάζεται για να υπάρξει συλλογική ευδαιμονία. 

Η χρηματιστική είναι μια άλλη επιστήμη η οποία είναι η συλλογή των πόρων για να εξυπηρετηθεί η οικονομία. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Άρα ο μες Γεωργαντζάς ασχολείται με την οικονομία, ο δε Σώρρας ασχολείται με την χρηματιστική. Δεν ρωτάει ποτέ, ούτε λέει στον Γεωργαντζά θέλω να προσαρμόσεις, παραδείγματος χάριν, την ελεύθερη πρόσβαση στα δάνεια όλων των Ελλήνων, δεν ρωτάει πόσο θα στοιχήσει αυτό. Ούτε λέει ο Σώρρας στον Γεωραντζά, ξέρεις δεν μπορούμε να έχουμε αρκετά άρα πρέπει να αλλάξεις λίγο ένα από τα κινούμενα κομμάτια του ρολογιού για να μπορέσουμε να τα φέρουμε πέρα. Δηλαδή τα διαθέσιμα ποτέ δεν επηρεάζουν τα δέοντα. Τα δέοντα είναι τα αρχικά, αυτά που χρειάζονται.


AIDS - ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

Εδώ λοιπόν σε χρηματοοικονομικό επίπεδο πρέπει να δώσουμε πάλι τον διαχωρισμό του Ελληνισμού με τους αποστάτες. Ο Έλληνας χρησιμοποιεί τα χρήματα για να εξασφαλίσει τα δέοντα. Ο αποστάτης για να εξασφαλίσει τα χρήματα προσαρμόζει τα δέοντα και έτσι ακριβώς έχει δομήσει τις σημερινές κοινωνίες. 

Δηλαδή ένα μικρό παράδειγμα, η ασθένεια AIDS είναι μία τεχνητή ασθένεια, η οποία φτιάχτηκε στα εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την είχε αρχίσει ο Χίτλερ με τον ιο VISNA - ο οποίος είχε αποθηκευθεί στα κοπάδια προβάτων στην Ισλανδία παρακαλώ - και συνεχίστηκε από τους ναζί οι οποίοι ήρθαν όλοι στην Αμερική και ακολούθως συνέχισαν την πορεία του Χίτλερ. Ο ιός VISNA είναι ένας μεταλλαγμένος ιός της φυματίωσης. Ένα κονδύλι των 11.000.000 δολαρίων το 1959 δόθηκε στον Dr. Robert Gallo από το ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών με σκοπό να δημιουργηθεί ο ιός του AIDS ως βιολογικό όπλο. Αυτή ήταν η αρχική εντολή. Ένα βιολογικό όπλο λοιπόν ήταν ο ιός του AIDS. 
aida.jpg

Αφού διαδώσανε την ασθένεια στο ανθρώπινο γένος, και πως την διαδώσανε; Την ανακατέψανε με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β΄ και πείσανε κατόπιν τις κοινότητες των ομοφυλόφιλων ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να μολυνθούν από την ηπατίτιδα Β΄ και έπρεπε όλοι να εμβολιαστούν. Μέσα όμως στο εμβόλιο της ηπατίτιδα Β΄ ήταν και ο ιός του AIDS. Έτσι λοιπόν όσοι εμβολιάστηκαν την εποχή εκείνη για την ηπατίτιδα Β΄ αυτόματα απέκτησαν και τον ιό του AIDS. Έρχεται τώρα το κατεστημένο από την άλλη μεριά, από το Rockefeller Institute, οι Καζάροι εν γένει, όλη η βιομηχανία των φαρμάκων, και ξοδεύει απεριόριστα ποσά για να φτιάξει λέει φάρμακα εναντίον του AIDS και προβάλλει κάθε μήνα, κάθε βδομάδα ότι βρήκανε κάτι καινούριο για το AIDS. Πόσο κάνει; 8.500 δολάρια η δόση π.χ. Αντιλαμβάνεστε τώρα πως ο σκοπός που είναι ο χρηματισμός, η συλλογή των χρημάτων, καθορίζει τα δέοντα. 

Καθόρισε λοιπόν τα δέοντα το καζάρικο κατεστημένο με την ανάγκη του να αυξήσει τον πλούτο. Ο Ελληνισμός κάνει ακριβώς το αντίθετο. Φτιάχνει τα δέοντα ως αξιακό σύστημα και κατόπιν βρίσκει τα χρήματα για να υπηρετήσει το αξιακό σύστημα. Δεν βάζει το αξιακό σύστημα να στηρίξει και να υποστηρίξει την δημιουργία χρήματος. Αυτές είναι οι δύο διαφορές του Ελληνισμού σε χρηματοοικονομικό επίπεδο. 


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

Αντ. Βαλσαμάκης: Γι' αυτό και ο Ελληνισμός δεν κάνει εκπτώσεις στις αξίες, δηλαδή μπορεί να ψάξει πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα να βρει τους πόρους, να βρει τη χρηματιστική αυτή που θα του εξασφαλίζει τους πόρους, αλλά εκπτώσεις στο σύστημα αυτό καθ΄αυτό δεν κάνει. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αυτό είπε εξάλλου και ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά». Είπε ότι, εάν ποτέ επιτρέψετε στην χρηματιστική, την οποία επονομάζει «καπηλική» (από το ρήμα καπηλεύω), να υπερκεράσει την οικονομία, τότε έρχεται η διάλυση των κοινωνιών. Αυτό είπε ο Αριστοτέλης. Δηλαδή περιγράφει σαφώς τα δύο συστήματα το αποστατικό και το Ελληνικό. Πάντα η οικονομία είναι εκείνη που πρέπει να υπερέχει και να διοικεί της ανθρώπινης κοινωνίας, όχι η χρηματιστική. Όλοι όμως αυτή τη στιγμή οι Έλληνες, τι πρόβλημα έχουν; Έχουν πρόβλημα χρηματιστικής. Γιατί αυτό επέβαλαν οι Καζάροι. Σιγά-σιγά θα αντιληφθείτε πως το έκαναν αυτό και πως κατάφεραν εν τέλει να πείσουν τον Ελληνικό λαό, τους Έλληνες και τους ανθρώπους εν γένει, να αποφύγουν να ασχολούνται με τη φύση τους. Η οποία φύση τους είναι η λογική. 

Αντιλαμβάνεστε σιγά-σιγά ότι οι κοινωνίες οι σημερινές λειτουργούν με αξιακά συστήματα του συναισθήματος. Η «φιλευσπλαχνία» σου λέει ο άλλος, η εκκλησία σου λέει η «ταπεινότις», σου λέει επίσης η «φιλανθρωπία». Έχουμε λοιπόν νομοθετήσει για τη «φιλανθρωπία». Άκου τώρα τι κάνει ο Καζάρος, παίρνει την φιλανθρωπία, την βοήθεια δηλαδή προς ένα αναξιοπαθούντα και την κάνει χρήμα. Τι σου λέει, εάν κάνεις δωρεά στην «ΕΛΠΙΔΑ» (το ταμείο αλληλοβοήθειας της Βαρδινογιάννη) θα τα αφαιρέσουμε από τους φόρους σου. Το κέρδος λοιπόν αυτός που έχει που κάνει τη δωρεά είναι μεγαλύτερο που έχει εάν δεν την έκανε. Δηλαδή εκμεταλλεύεται ένα ανθρώπινο συναίσθημα, την φιλανθρωπία δηλαδή ή την τάση του ανθρώπου να βοηθάει. Πως το αντιμετωπίζει αυτό ο Ελληνισμός; Με τον ακόλουθο τρόπο: Εάν αφήσουμε ένα κομμάτι του ρολογιού να μην δουλεύει καλά θα χαλάσει όλο το ρολόι, είναι θέμα λογικής. Οπότε η συντεταγμένη κοινωνία προβλέπει να βοηθήσει αυτόν που έχει φυσικές αδυναμίες.

Αντ. Βαλσαμάκης: Κοίταξε πρόεδρε παγίδες που μας έχουν στημένες εδώ και δεκάδες, να μην πω εκατοντάδες, χρόνια. Φιλόπτωχος, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν πτωχοί για να έχω έργο να δείχνω στην κοινωνία. Είναι λοιπόν ένα βρώμικο μέσον. Φιλάνθρωπος, σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχουν αναξιοπαθούντες για να υπάρχω εγώ.




ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΣΗ 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ποιο είναι το αντίθετο του φιλάνθρωπου; Υπάρχουν δηλαδή μισάνθρωποι και εμείς είμεθα οι φιλάνθρωποι;

Καταλαβαίνετε πως χειρίζονται το συναίσθημα και μετά τι κάνουν; Νομοθετούν τη σεξουαλική τάση. Καταλαβαίνετε σε ποιο επίπεδο συντηρούν τον ανθρώπινο λόγο, καταλαβαίνετε ότι δεν επιτρέπουν καν τη λέξη λογική να υπάρξει στα αξιακά τους συστήματα. Όλα είναι ταπεινοφροσύνη, φιλανθρωπία, αγάπη, φθόνος, μίσος, σεξουαλική τοποθέτηση και λογική πουθενά! Κανένας δεν σου ομιλεί για το κοινωνικό σύνολο που λέγεται «ρολόι» ή το αυτοκίνητο που εάν βγάλεις ένα μπουζί θα αρχίσει να χτυπάει και εάν βγάλεις τρία μπουζιά θα σταματήσει. Η Ελληνική κοινωνία το σκέπτεται εκ των προτέρων αυτό. Και σου λέει για να μπορέσω εγώ να λειτουργώ σαν κοινωνικό σύνολο πρέπει και τα έξι μπουζιά ή τέσσερα μπουζιά που είναι στο αυτοκίνητο να δουλεύουν όλα. Και εάν ένα από αυτά δεν δουλεύει πρέπει να το φτιάξω εγώ για να πηγαίνει όλο το αυτοκίνητο καλά. Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα τη διαφορά του Ελληνισμού από τον εβραϊσμό. Και εάν πρόκειται εσύ το μπουζί να δίνεις τον σπινθήρα που χρειάζεται στο καρμπιρατέρ πρέπει να απαιτήσεις ορισμένα πράγματα, να σε πληρώσουν για αυτό. 

Παίρνει λοιπόν σαν σκοπό τον χρηματισμό και επεμβαίνει στα δέοντα και αυτά που πρέπει να γίνονται. Και αυτό που πρέπει να γίνεται είναι για να πορεύεται ο κοινωνικός ιστός και το συνολικό ενεργειακό πεδίο των κοινωνιών, να πορεύεται προς μια ανοδική πορεία. 
Η νέα κοινωνία των ανθρώπων πάντα θα έχει τα δέοντα σαν αρχή και τα μέσα που σημαίνει το χρήμα σαν δευτερεύοντα. Και όχι όπως είναι τώρα. 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD. 
ΧΑΝΙΑ 04/12/2013


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ