ΔΟΚΤΩΡ  E. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 27/12/2013 


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ &
  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ


  TALMUD1.jpg            


Θέλω τώρα να αφήσω τους ακροατές με ένα μικρό δώρο. Είναι παρμένο από το Ταλμούδ, αυτό είναι για τον κ. Δένδια και όλους εκείνους τους «ωραίους Έλληνες» που σκέφτηκαν τον αντιρατσιστικό νόμο. Εάν θέλουν να καταλάβουν τι σημαίνει ρατσισμός, θα τελειώσω με 10 ή 15 χωρία, προτάσεις.
1. Από το βιβλίο Ζοχάρ 11,64 β: Οι Έλληνες μοιάζουν με αγελάδες και γαϊδούρια.
2. Ο Δαυίδ παρομοιάζει τους Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη. Οι ψαλμοί του Δαυίδ είναι ψαλμοί του Ορφέως, διότι στην εβραϊκή γλώσσα ψαλμοί του Δαυίδ δεν υπάρχουν, θα ήθελα να μας φέρουν οι εβραίοι το πρωτότυπο κείμενο να το δούμε και εμείς.
3. Από το Σαμχρεντίν 974 β: Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος είναι ακριβώς όπως του κτήνους.
4. Από το Ιόρι 3 32-37, 1: Αντικαθιστάται τους νεκρούς Έλληνες, όπως αντικαθιστάται τους νεκρούς γάιδαρους ή αγελάδες που ψόφησαν.
5. Από το Χαφ Ζαράχ 78: Οι Ελληνικές εκκλησίες του Δήμου είναι τόπου ειδωλολατρίας.
6. Τα ευαγγέλια, ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας, είναι αιρετικά βιβλία, Σαβά 196 α΄
7. Από το Χαφ Ζαχάρ α΄: Οι εορτές των Ελλήνων ονομάσθηκαν ημέρες συμφοράς.
8. Στο Κεταβόυκ 3β: Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτή αξία με του κτήνους.
9. Στο Άποχαντ Ζαράχ 16 β: Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.
10. Στο Ζεπέρ οχ Ίντερ 177 β: Εάν ο εβραίος φονεύσει Έλληνα δεν διαπράττει έγκλημα.
11. Κεμπούκ 6 β σελ.78: Οι εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
12. Από το Λαχ Ζαράχ 22 α: Οι Έλληνες είναι ύποπτοι συνουσίας με τα ζώα.
13, Στο Κιβουσίμ 68 α: Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαϊδάρων.
14. Στο Μισράχ 225: Οι Έλληνες επλάθησαν για να υπηρετούν τους εβραίους πάντοτε.
15. Σαγκερτίν 92, 1: Οι Έλληνες είναι φυλή, αγέλη κτήνων, προερχόμενη εκ του Σατανά και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούνται να φέρουν.

                                                                                        
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

bush_with_talmud.jpgΔεν θέλω να συνεχίσω διότι δεν θέλω να εξάψω τα πάθη και δεν επιθυμώ να επιφέρω ουδεμία αντιπαράθεση με τους εβραίους, οι οποίοι σαν λαός οι ίδιοι, δεν εννοώ το Ταλμούδ, είναι αληθινά κατά το μάλλον ή ήτον ευγενής λαός και μιλάω για τους αληθινούς Εβραίους, δεν μιλάω για ψευτοεβραίους Εσκενάζυ και Δάρους. Σε εκείνον στον οποίο θέλω να κάνω αντιπαράθεση είναι, σκεφτείτε ο κ. Δένδιας Έλλην υπουργός και ο κ. Αθανασίου προσπαθεί να φέρει αντιρατσιστικό νόμο, για να μην κατηγορούμε τους εβραίους. Δεν κατηγορούμε κανέναν, εγώ αυτό που έκανα είναι να διαβάσω αυτό που θεωρώ ρατσιστικό στα δικά σας τα βιβλία, τα οποία εάν και εφόσον ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος θα θέλαμε τα Ελληνικά δικαστήρια να εκφέρουν μία γνώμη και να αποφασίσουν περί του ρατσισμού του Ταλμούδ των εβραίων. Θα το θέλαμε αυτό διότι για εμάς στο κάτω-κάτω αν κανείς πει κάτι από Ελληνική συνείδηση ή όχι, είναι η άποψη ενός. Ενώ εδώ πρόκειται για τη νομοθεσία με την οποία διακυβεύεται η φήμη ενός ολόκληρου λαού που ζει για δύο χιλιάδες χρόνια με τα προστάγματα αυτά του Ταλμούδ. Θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει από τα Ελληνικά δικαστήρια, ή να μας δώσει μία γνώμη περί του Ταλμούδ των εβραίων και να έχουμε δηλαδή μία απόφαση τελικώς επίσημη από τα δικαστήρια, πώς κρίνουν τελικώς αυτές τις επιλογές τους τέλος πάντων που έχουν εναντίον των Ελλήνων και ποιος είναι ο ρατσιστής, εκείνοι οι οποίοι μας υβρίζουν σκαιότατα και χυδαιότατα στα ιερά τους βιβλία ή εμείς που τους έχουμε κάνει υπουργούς και πρωθυπουργούς; Πρόθεσή μας είναι να δείξουμε ποιος είναι ο πραγματικός ρατσιστής.
     
synagogues-torah-scrolls-are-removed-ark-danced-during-ceremony.jpg