Goldman-Sachs1.jpg

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ;;; ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;;;;;;; 
Σύμφωνα με άλλες πηγές, στην Αθήνα θα βρεθούν και εκπρόσωποι των Fidelity, Fairfax, Gladstone Partners, Rothschild Capital, Lazard, Wellington Intl . (πληροφόρηση απο Votka Tonic)
...........................................................................................

Goldman Sachs: Φέρνει ξένα funds στην Αθήνα για τις τράπεζες

Συναντήσεις μεταξύ επενδυτικών κεφαλαίων και ελληνικών τραπεζών διοργανώνει αύριο στην Αθήνα η Goldman Sachs.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα θα βρεθούν τα τμήματα ανάλυσης των επενδυτικών οίκων και θα συναντηθούν με όλες τις διοικήσεις. Θα ζητήσουν ενημέρωση για τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τραπεζών και θα συζητήσουν για τις εκτιμήσεις αναφορικά με τα stress tests.
Ενδιαφέρον μάλιστα έxει ότι στις συναντήσεις αυτές το "παρόν" θα δώσουν εκπρόσωπος του ΤΧΣ, αλλά και ο Wes Mc Grey από το ΙΜF.
Η Goldman Sachs φέρεται να έχει εξασφαλίσει την παρουσία στην Αθήνα εκπροσώπων κορυφαίων funds, όπως τα Paulson, Millennium, TK Partners, Noster, Piramys και CenterBridge.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, στην Αθήνα θα βρεθούν και εκπρόσωποι των Fidelity, Fairfax, Gladstone Partners, Rothschild Capital, Lazard, Wellington Intl.