ΘΕΜΑ: Hμερίδα της «Πρωτοβουλίας των πέντε» Δημάρχων στην πόλη μας

Πληροφορηθήκαμε ότι η «Πρωτοβουλία των πέντε» Δημάρχων, μεταξύ αυτών και οι κ.κ. Μπουτάρης, Καμίνης και ο δικός μας δήμαρχος Πατρέων κ. Δημαράς, θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα: «Τοπική Διακυβέρνηση και Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες προς τον Δημότη» την Τετάρτη στις 5 Φεβρουαρίου στην Πάτρα. Απευθυνόμενοι δηλαδή στον έλληνα πολίτη του δήμου Πατρέων, αξιώνουν τον εαυτό τους κατάλληλο και ικανό να καταθέσουν «πολιτική πρόταση» που θα αφορά στον δικό τους τρόπο οργάνωσης της χρηστής διοίκησης ενός δήμου και μάλιστα διευρυμένων δυνατοτήτων όπως ο Καλλικρατικός δήμος, που θεσμικά είναι μια αυτοδύναμη οντότητα ...
Ο έντονος προβληματισμός μας πηγάζει από τον «εναγκαλισμό» και τους ύμνους τόσο του κ. Μπουτάρη, όσο και του κ. Καμίνη προς τον παγκοσμίου φήμης κερδοσκόπο, άνθρωπο των αγορών George Soros. Τον αδίστακτο υπηρέτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων που από όποια χώρα πέρασε, προκάλεσε αποσταθεροποίηση, οικονομική κρίση και πολιτική ανωμαλία σαν αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Βλ. Σερβία, Ουκρανία, Γεωργία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Κένυα, Νοτιοανατολικής Ασίας κ.λπ. Τον άνθρωπο που λόγω της εμπλοκής του σε «πολιτικές προτάσεις» είναι ανεπιθύμητος από τους πολίτες των περισσότερων χωρών (με εξαίρεση τους κατοίκους της Αλβανίας και των Σκοπίων που τον θεωρούν μέγα ευεργέτη γιατί χρηματοδότησε σχολεία και Πανεπιστήμια να διδάσκουν μεγαλοϊδεατισμούς και ανιστόρητη μακεδονολατρεία ). Τον άνθρωπο που μέσω των ιδρυμάτων και των Μ.Κ.Ο. του που είναι πολύ οικείες στον κ. Καμίνη και στον κ. Μπουτάρη, προωθεί στην Ελλάδα την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας δηλαδή την αλλοίωση της ιστορικής συνείδησης του ελληνικού λαού.
Αυτόν λοιπόν τον πιστό εργάτη της Παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής πρακτικής , επέλεξε ο κ. Μπουτάρης να εξυμνήσει πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη για το «φιλανθρωπικό» του έργο εκφράζοντας ευγνωμοσύνη, όπως το ίδιο έκανε και ο κ. Καμίνης λίγους μήνες νωρίτερα για τις «δράσεις αλληλεγγύης» του George Soros στον δήμο Αθηναίων.
Ο κ. Μπουτάρης έχει φροντίσει επίσης να μας δείξει σε ποιες ιστορικές προσωπικότητες έχει βρει τα πρότυπά του. Ποιος πολίτης αυτής της χώρας δεν γνωρίζει την εκτίμηση που τρέφει ο ανιστόρητος κ. Μπουτάρης στο πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ . «Μεγάλο ηγέτη της Θεσσαλονίκης» χαρακτήρισε προκλητικά ο δήμαρχος τον μακελάρη του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού.
Αυτοί λοιπόν είναι οι καλεσμένοι και συνεργάτες του κύριου Δημαρά που μας προσκαλεί να ακούσουμε την Τετάρτη. Αμφιβάλλουμε πραγματικά αν θα είναι δική τους η πρόταση ή αν προέρχεται από τα γνωστά think tanks αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Σημασία έχει η ποιότητα των πολιτικών προσωπικοτήτων. Για εμάς τουλάχιστον οι κ.κ. Μπουτάρης και Καμίνης είναι ανεπιθύμητα πολιτικά πρόσωπα. Μένει να ακούσουμε από τον δήμαρχό μας κ. Δημαρά, αν ασπάζεται τις ανωτέρω προτιμήσεις και απόψεις τους.
Για να εκφραστούμε πολιτικά και για τον ίδιο.
Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας πολιτών της Πάτρας «ελλήνων ευθύνη» 

Οι κ.κ. Μπουτάρης και Καμίνης είναι ανεπιθύμητα πολιτικά πρόσωπα  http://www.economist.gr/