29 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟ!!! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ…
…………………………………………………….

1978682_601654406595900_1954377166_nΟ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.ΚΥΡΓΙΑΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ…ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ !!
Γεωργιος Μακεδων
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ.. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ… ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ END…….ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ!!! ΠΡΩΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ….. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΕΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ… ΟΧΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑ… ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!

2 σχόλια:

  1. ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΓΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΙΣΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή