18 Μαρτίου 2014

ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ! «RT» of , «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» of , «ΚΥΡΩΣΕΙΣ» ΟΜΠΑΜΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ Twitter ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΩΣΙΑΣ!

ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ! «RT» of , «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» of , «ΚΥΡΩΣΕΙΣ» ΟΜΠΑΜΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ Twitter ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΩΣΙΑΣ!

RT of
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ YouTube ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ RT…of… !!! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…!!! 

Οι «Δημοκράτες» της Δύσης έριξαν το «Ρωσία τώρα» στο youtube

Η ειδησεογραφία του RT συνεχίζεται εδώ. Ρώσοι της Ουκρανίας εμποδίζουν στρατιωτική αυτοκινητοπομπή.
Φωνή της Ρωσίας of
……………………………………………………
ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ… Russia onLine
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ…
……………………………………………………..
ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ… http://www.filmon.com/channel/rossiya-24
……………………………………………………

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ…

……………………………………………………
ΚΙ ΕΝΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ… ΚΥΡΩΣΕΙΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΪΤΑΡΕ…

Ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας μέσω Twitter: «Σύντροφε Ομπάμα, και με τους άλλους»;

WASHINGTON ( ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ) – Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει σταθεροποιηθεί νέες κυρώσεις κατά επτά Ρώσοι αξιωματούχοι λέει συνέβαλαν στην κρίση στην Ουκρανία , μία ημέρα μετά τον Κριμαϊκό περιοχή της Ουκρανίας ψήφισε συντριπτική να ενταχθεί η Ρωσία .
Οι υψηλού επιπέδου κυβερνητικών αξιωματούχων το όνομά του από τον Λευκό Οίκο είναι : Βλαντισλάβ Σουρκόφ , Σεργκέι Glazyev , Leonid Slutsky , Andrei Klishas , Βαλεντίνα Ματβιένκο , Dmitry Rogozin , και Yelena Mizulina .
Surkov και Glazyev είναι προεδρικό συμβούλους του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν . Οι πέντε άλλοι κατέχουν διάφορες θέσεις στο ρωσικό κοινοβούλιο και τη ρωσική κυβέρνηση.
Ένας ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης που περιγράφονται στους υπαλλήλους που απευθύνονται ως «κλειδί ιδεολόγους » και « αρχιτέκτονες » της Ρωσικής στρατιωτική επιδρομή στη Κριμαία .
» Αυτά είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου – μακράν έτσι «, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος , ο οποίος ζήτησε να μην εντοπίζονται έτσι ώστε να μην προκαταλάβει το σχέδιο του προέδρου Ομπάμα να μιλήσει για η κατάσταση της Ουκρανίας αργότερα τη Δευτέρα ..
Οι κυρώσεις που εστιάζουν στις ατομικές προσωπικά περιουσιακά στοιχεία , αλλά όχι οι εταιρείες που μπορούν να διαχειρίζονται οι υπάλληλοι για λογαριασμό του ρωσικού κράτους . Τυχόν περιουσιακά στοιχεία που τα άτομα έχουν δικαιοδοσίας των ΗΠΑ έχουν παγώσει και οι Αμερικανοί απαγορεύεται να συνεργάζεται μαζί τους .
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και θα επιδιώξει να φέρουν προ των ευθυνών άτομα που χρησιμοποιούν τους πόρους ή την επιρροή τους για να υποστηρίξουν ή να ενεργούν εξ ονόματος των ανώτερων αξιωματούχων της ρωσικής κυβέρνησης , » ο Λευκός Οίκος είπε σε μια δήλωση . «Αναγνωρίζουμε ότι η ρωσική ηγεσία προέρχεται από σημαντική στήριξη , και αναλαμβάνει δράση μέσω , άτομα που δεν εξυπηρετούν τους εαυτούς τους σε οποιαδήποτε επίσημη ιδιότητα . «
Crimeans ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία να αποσχιστούν από την Ουκρανία και τη Ρωσία κατά τη διάρκεια ενταχθούν βιαστικά κανονιστεί το δημοψήφισμα της Κυριακής .
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να μιλήσει σχετικά με την κατάσταση Κριμαία σε μια ειδική διεύθυνση στο ρωσικό κοινοβούλιο την Τρίτη .
Ο Ομπάμα συνομίλησε τηλεφωνικά την Κυριακή με τον Πούτιν , και επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αποδεχτεί τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος . Ο ίδιος κάλεσε εκ νέου τον Πούτιν να στηρίξει μια διπλωματική λύση στην κρίση , ενώ υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί αν τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίσουν να αναπτύσσονται στην Κριμαία .
Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε επίσης ότι η επιβολή κυρώσεων – πρώην πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς , ο πρώην ουκρανικές προεδρικές επικεφαλής του προσωπικού Βίκτορ Μέντβεντχουκ , καθώς και την Κριμαία με βάση ηγέτες αυτονομιστική Sergey Aksyonov και ο Βλαντιμίρ Konstantinov .
Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ήρθε αφότου η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων σε 21 άτομα για τη συμμετοχή τους στην κρίση της Ουκρανίας . Η ΕΕ δεν αναμένεται να ανακοινώσει τα άτομα που γίνονται πράξεις μέχρι την Τρίτη , αλλά αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια επικάλυψη στις ΗΠΑ και την ΕΕ
………………………………………………………………
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΚΑΙ Ο…ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ !!!
Μιχαήλ Γκορμπατσόφ .»αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες των κατοίκων της Κριμαίας .»
Οι άνθρωποι της Κριμαίας σταθερό λάθος σοβιετικής εποχής με το δημοψήφισμα της Κυριακής και η βούληση του λαού δεν πρέπει να τιμωρούνται με την επιβολή κυρώσεων , δήλωσε ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ .
«Νωρίτερα Κριμαία συγχωνεύθηκε με την Ουκρανία υπό τη σοβιετική νόμων , να είναι πιο ακριβείς από τους νόμους του [ Κομμουνιστικού ] κόμματος , χωρίς να ρωτήσει τους ανθρώπους , και τώρα οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να διορθώσει αυτό το λάθος . Αυτό πρέπει να γίνει δεκτή αντί της δήλωσης των κυρώσεων «, είπε Interfax τη Δευτέρα .
Γκορμπατσόφ εξήρε το δημοψήφισμα , δηλώνοντας ότι « αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες των κατοίκων της Κριμαίας . «
Επέκρινε τη χρήση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας σε αντίποινα για το δημοψήφισμα . » Για να δηλώσετε κυρώσεις θα πρέπει να έχετε πολύ σοβαρούς λόγους . Και πρέπει να γίνει δεκτή από τον ΟΗΕ «, πρόσθεσε ο Γκορμπατσόφ . «Η θέληση του λαού της Κριμαίας και στην πιθανή ένωσή της Κριμαίας με τη Ρωσία ως συστατικό περιοχής δεν συνιστά τέτοιο λόγο . «
Πάνω από το 96 τοις εκατό των ψηφοφόρων της Κριμαίας δημοψήφισμα που διεξήχθη την Κυριακή απαντήσατε «ναι» στην αυτόνομη δημοκρατία που ενώνει τη Ρωσία και λιγότερο από το 4 τοις εκατό των ψήφων των συμμετεχόντων θέλουν η περιοχή να παραμείνει μέρος της Ουκρανίας . Το κοινοβούλιο της Κριμαίας , επίσης, ψήφισε ομόφωνα την ενσωμάτωση της περιοχής στη Ρωσία .
Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ και ο Καναδάς έχουν ήδη επιβληθεί νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά το δημοψήφισμα .
Οι διεθνείς παρατηρητές που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος έκανε μια επίσημη δήλωση τη Δευτέρα ότι η ψηφοφορία ήταν ελεύθερη και σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα .
Τη Δευτέρα ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε μια παραγγελία ότι η Ρωσία αναγνωρίζει Κριμαία ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος . «Σύμφωνα με τη βούληση των λαών της Κριμαίας στο all – Κριμαίας δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου του 2014 , [Ι παραγγελία ] να αναγνωρίσει τη Δημοκρατία της Κριμαίας , στην οποία η πόλη της Σεβαστούπολης έχει ένα ειδικό καθεστώς , ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος «, ανέφερε το έγγραφο .
Κριμαία εξέτασε επίσης το ζητούν αναγνώριση από τον ΟΗΕ ως κυρίαρχο κράτος . » Η Δημοκρατία της Κριμαίας προτίθεται να κατασκευάσει τις σχέσεις της με άλλα κράτη στη βάση της ισότητας , της ειρήνης , της αμοιβαίας συνεργασίας γειτονίας , καθώς και άλλων γενικά συμφωνημένες αρχές της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ των κρατών», δήλωσε το κοινοβούλιο .
Κριμαία έχει ήδη θεσπίσει επίσημα το ρούβλι ως δεύτερο νόμισμα , μαζί με την ουκρανική hryvna . Τη Δευτέρα η δημοκρατία που δημιουργήθηκε , επίσης, την Τράπεζα της Κριμαίας και ανακοίνωσε ότι όλα τα εισοδήματα του προϋπολογισμού , η οποία μέχρι τώρα είχαν μεταφερθεί στο Κίεβο , τώρα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς της δημοκρατίας . Η διπλή νόμισμα θα παραμείνει σε ισχύ για περίπου έξι μήνες.
…………………………………………………………….
ΕΝΩ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ !!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ… ΕΝΤΟΛΕΣ…
« Εκείνοι που από τις πεποιθήσεις τους δεν δέχονται Κριμαίας ανεξαρτησία και παραμένουν πιστοί στην Ουκρανία δεν θα διωχθούν », δήλωσε ο Κονσταντίνοφ σε ομιλία που μεταδόθηκε τηλεοπτικά τη Δευτέρα. » Μπορούν να συνεχίσουν [ στρατιωτική θητεία ] στο στρατό της Ουκρανίας έξω από την Κριμαία . «
Ukraine’s surrounded soldiers in Crimea await their orders http://www.latimes.com/world/europe/la-fg-crimea-ukraine-troops-20140318,0,1415462.story
NOVOFEDOROVKA , Ουκρανία – Κριμαία Όπως δήλωνε την ανεξαρτησία της από την Ουκρανία , τη Δευτέρα και ανυπομονούμε για άλλη μια φορά να γίνει μέρος της μητέρας της Ρωσίας , της Ουκρανίας χιλιάδες στρατιώτες που σταθμεύουν στη χερσόνησο ήταν μελετώντας σκληρά επιλογές και αναμένει οδηγίες από το Κίεβο .
Αν κάποιοι Crimeans ήταν χαρούμενοι πάνω από τα αποτελέσματα της Κυριακής ανεξαρτησίας υποστήριξη του δημοψηφίσματος , τα μέλη της ταξιαρχίας της Ουκρανίας με μια μονάδα αέρα ναυτικού σταθμεύουν σε αυτή τη μικρή πόλη ήταν γεμάτη ανησυχίες . Αντιμετώπισαν επιλογές που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα τις οικογένειές τους τη ζωή , αφήνοντας κάποιους να επιλέξετε αν θέλετε να προδώσουν την πατρίδα τους , τον όρκο πίστης τους και τους αξιωματικούς » την τιμή , δήλωσε ο συνταγματάρχης Ιγκόρ Bedzay , ο διοικητής της μονάδας .
» Η μοίρα μας είναι σε εκκρεμότητα και τις ζωές μας μπορεί να κρέμεται στην ισορροπία «, δήλωσε ο Bedzay σε συνέντευξή του στο εσωτερικό του σταθμού εντολή του τη Δευτέρα . « Είμαστε άνδρες των παραγγελιών και της πειθαρχίας και θα προτιμούσα να εκπληρώσει κάθε εντολή που δίνεται από τους διοικητές μας από ό, τι λάβει τη δική μας απόφαση τώρα . «
Bedzay δεν περίμενε για τις παραγγελίες στις αρχές του τρέχοντος μήνα, όταν διέταξε τους άνδρες του να πετάξει AN – 26 και Β – 12 αεροπλάνα τους στην ηπειρωτική Ουκρανία ως ένα τάγμα των ρωσικών στρατευμάτων έτοιμοι να αδράξουν το αεροσκάφος .
Καθώς οι Ρώσοι πλησίασαν το αεροδρόμιο , θα μπορούσαν να δουν οι ουκρανικές ανθυποβρυχιακού αεροσκάφη που απογειώνονται ένα μετά το άλλο χωρίς ζέσταμα τους κινητήρες τους.
Την ίδια ημέρα , περισσότερες από τρεις δωδεκάδες Ουκρανίας MIG -29 είχαν συλληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Belbek όταν η μονάδα αναμενόμενη παραγγελίες από το Κίεβο , που ποτέ δεν ήρθε .
Τώρα , με τα αεροπλάνα Bedzay έχουν εκλείψει , ο διοικητής καθόταν στο γραφείο του με τους άνδρες του, φυλασσόμενο περίμετρο της βάσης και έκλεισαν την κεντρική πύλη με ένα πυροσβεστικό όχημα και φορτηγό βυτιοφόρο . Λίγα εναπομείναντα αεροπλάνα που δεν μπορούσε να πετάξει ήταν υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων από την Τσετσενία .
Οι Ρώσοι έχουν δώσει Bedzay , στρατιώτες και χιλιάδες των άλλων Ουκρανίας στρατιώτες γύρω από τη χερσόνησο μέχρι την Παρασκευή να επιλέξουν μία από τις τρεις επιλογές , Bedzay είπε : Κλείστε την υπηρεσία και να φύγει, να επιστρέψει στην Ουκρανία σωστή ή να συμμετάσχετε τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις .
» Οι αξιωματικοί έρθει στο σπίτι κάθε μέρα και κάποια από αυτά είναι υπό πραγματική πίεση από τις οικογένειές τους , οι οποίοι μιλούν για υψηλότερους μισθούς και υψηλότερες συντάξεις στη Ρωσία «, δήλωσε ο Bedzay . «Είπα άντρες μου θα μπορούσαν να κάνουν ό, τι επιλέξετε, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει ακόμη αυτομόλησε , καθώς πολύ λίγοι από αυτούς πήραν μέρος σε αυτό το αστείο δημοψήφισμα . «
Τα υπουργεία Άμυνας της Ουκρανίας και της Ρωσίας κατέληξαν σε συμφωνία ότι τα ρωσικά στρατεύματα στη χερσόνησο » δεν θα πρέπει να λάβει μέτρα σε σχέση με την Ουκρανία ένοπλες δυνάμεις μονάδες που σταθμεύουν στην … Κριμαία , » αναπληρωτή υπουργού της Ουκρανίας Άμυνας Ihor Tenyukh είπε σε μια δήλωση δημοσιεύτηκε στο το υπουργείο του ιστοσελίδα του το βράδυ της Κυριακής . » Περαιτέρω αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το πώς η κατάσταση εξελίσσεται ».
Παρ “όλα αυτά , τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Δευτέρα το oceanarium Σεβαστούπολη , η ιδιοκτησία της Ουκρανίας Υπουργείο Άμυνας , που είναι γνωστή για την ιστορία της εκπαίδευση δελφινιών για τον πόλεμο δολιοφθοράς πίσω στη Σοβιετική ημέρες , δήλωσε ο Ντμίτρι Tymchuk , ένας Ουκρανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας .
Μέχρι πρόσφατα , τα δελφίνια στη βάση χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία των παιδιών με ειδικές ανάγκες , Tymchuk είπε.
«Αν και μόλις η Ρωσία δέχεται Κριμαία και το νέο θέμα του , έχουμε πληροφορίες ότι οι μονάδες μας στην Κριμαία θα πρέπει να θεωρείται από τη Ρωσία ως παράνομες ένοπλες συμμορίες με όλες τις ολέθριες συνέπειες «, δήλωσε ο Tymchuk , επικεφαλής του Κιέβου με βάση το Κέντρο Στρατιωτικής και Πολιτικών Ερευνών . « Υπάρχουν πολλές δυνατότητες , μεταξύ άλλων άνοιγμα διαδρόμων για στρατιώτες μας, αφήνοντας τις μονάδες με ό, τι μπορεί να μεταφέρει μακριά . Το κύριο πράγμα τώρα είναι να μην πέσει στην πίεση και προκλήσεις ».
Την Κυριακή , οι εκπρόσωποι των προ – Μόσχα αυτοάμυνας οι δυνάμεις της Κριμαίας πλησίασε Bedzay και απαίτησε μονάδα του ενταχθούν στο νέο στρατό της Κριμαίας .
«Αυτό είναι το πιο γελοίο επιλογή που δεν θέλουν καν να συζητήσουμε «, δήλωσε ο Bedzay . «Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν; «
Ο πρόεδρος της Βουλής της Κριμαίας Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ έκκληση σε χιλιάδες Ουκρανίας στρατού και αξιωματικών του ναυτικού και στρατιώτες για να συμμετάσχουν στις Κριμαίας μονάδες .
« Εκείνοι που από τις πεποιθήσεις τους δεν δέχονται Κριμαίας ανεξαρτησία και παραμένουν πιστοί στην Ουκρανία δεν θα διωχθούν », δήλωσε ο Κονσταντίνοφ σε ομιλία που μεταδόθηκε τηλεοπτικά τη Δευτέρα. » Μπορούν να συνεχίσουν [ στρατιωτικής θητείας ] στο στρατό της Ουκρανίας έξω από την Κριμαία . «
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας της νέας κυβέρνησης περιλαμβάνουν όχι μόνο τις τοπικές πολιτοφυλακές , αλλά πολλοί συνταξιούχοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από τη Ρωσία και Κοζάκοι , οι περισσότεροι από αυτούς , επίσης, από τη Ρωσία , δήλωσε ο Αλεξέι Mazepa , ένας περιφερειακός εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας , όπως ο ίδιος οδήγησε μια περιοδεία του η Μαύρη Θάλασσα ακτή κοντά στην πόλη του Σάκη , περίπου 30 χλμ βορειοδυτικά της Συμφερούπολη , την περιφερειακή πρωτεύουσα . Ξενοδοχεία και παραθεριστικά κέντρα προηγουμένως στράγγισμα να βρουν πελάτες σήμερα φιλοξενεί άνδρες με στολές που είχαν έρθει από τη Ρωσία στα λεωφορεία .
Όπως το κρύο την άνοιξη άνεμος φυσούσε λευκά κύματα στις ερημικές παραλίες του Σάκη , δύο άνδρες με ανιχνευτές μετάλλων έχουν σιγά-σιγά με τα πόδια κατά μήκος της ισάλου . Έψαχναν για χρυσά και ασημένια βραχιόλια και περιδέραια , τα οποία οι άνθρωποι στις διακοπές συχνά χάνουν και η θάλασσα ρίχνει κάποτε πίσω επάνω στην άμμο .
» Οι υπότροφοι αυτοάμυνας στο ξενοδοχείο μας είπε ότι θα πρέπει να κοιτάξει έξω για , « φασιστική μεταλλείων φυτεύτηκαν στην παραλία με ρίζες από το Κίεβο » είπε ένας από αυτούς . «Τέλος πάντων , η επιχείρησή μας πλησιάζει στο τέλος εδώ , καθώς οι τουρίστες δεν μπορούν να έρχονται φέτος αν όχι καθόλου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου