01 Απριλίου 2014

Χρήστος Μπαλαντίνας Στης 7:00μμ σήμερα τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Ρεθύμνου των Ελεύθερων Ενεργών Ενωμενων Ελλήνων που κατεβαίνει επίσημα με το προγραμμα χρηματοδότησης των Ελληνικών χρημάτων από το παγκόσμιο ταμείο καταπιστευματος με τις εγγυήσεις του Αρτεμη Σωρρα και την στήριξη όλων των Ελλήνων και της ΕΙ-E.N.D.!!!


Χρήστος Μπαλαντίνας

Στης 7:00μμ σήμερα τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Ρεθύμνου των Ελεύθερων Ενεργών Ενωμενων Ελλήνων που κατεβαίνει επίσημα με το προγραμμα χρηματοδότησης των Ελληνικών χρημάτων από το παγκόσμιο ταμείο καταπιστευματος με τις εγγυήσεις του Αρτεμη Σωρρα και την στήριξη όλων των Ελλήνων και της ΕΙ-E.N.D.!!!


ΟΜΑΔΑ E.N.D. ΡΕΘΥΜΝΟΥ [Για την υποστήριξη της πρότασης Αρτέμη Σώρρα]

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ
Η Ομάδα υποστήριξης E.N.D. Ρεθύμνου σας προσκαλεί την Τρίτη 1 Απριλίου και ώρα 19:00 στη Ηγουμένου Γαβριήλ & Ηλιακάκη γωνία, να εγκαινιάσομε το γραφείο μας για πληροφόρηση του κοινού, για την πρόταση χρηματοδότησης των δήμων και της χώρας, απο τον Αρτέμη Σώρρα και τον Οργανισμό EI E.N.D.
Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος και ο Χρήστος Μπαλαντίνας
Να ήμαστε όλοι εκεί!!!!!








O υποψ. δήμαρχος Ρεθύμνου Στέλιος Πετράκης κατέβηκε με 7 δις ευρώ πρόγραμμα!









Ε4 ΣΗΜΑ.jpg

Artemis Sorras

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc (ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου