23 Απριλίου 2014

Γύφτοι, Αλβανοί και Πακιστανοί στην ουρά για το… «κοινωνικό μέρισμα» του δικού μας… «πλεονάσματος»!

Γύφτοι, Αλβανοί και Πακιστανοί στην ουρά για το… «κοινωνικό μέρισμα» του δικού μας… «πλεονάσματος»!

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΣΥ ΚΥΡ” ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΓΙΑΤΙ… ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ,… ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ,… ΚΛΠ,… ΚΛΠ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ… Σκάψτε το λάκκο σας αν ψηφιστούν ξανά τα λαμόγια… Ξυπνήστε από το λήθαργο. Μετά τις κάλπες δείτε τι σας περιμένει…

ΤΡΟΪΚΑ: «Συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα»

………………………………………………………………………………..
Νίκος Τανάλιας Γιατί μόνον χρήματα;
Γιατί το παρακρατικό και τρομοκρατικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας τους μοιράζει χρήματα, αλλά τους στερεί την ελληνική παιδεία; Ψηφίστε Rothschild και György Schwartz, για τον άμεσο αφανισμό μας ως έθος και έθνος ελληνικόν!

Ρομά, Πακιστανοί και Αλβανοί σπεύδουν για το κοινωνικό μέρισμα!


Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!! 22 - 4 - 2014 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ .. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝ@@@@Α ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΩΜΑ .. ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΙΑΝΟΥΣ !!!!
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ;;;;;;
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ... ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ....ΕΣΕΙΣ ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ............. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ;;;;


0000000
Εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί «σκηνίτες» και «δενδρίτες» για την «πίτα» του πρωτογενούς πλεονάσματος..

«Καμπανάκι» στο υπουργείο Οικονομικών – Ουρές σε εφορίες και λογιστικά γραφεία από επίδοξους δικαιούχους, που δεν κάνουν ποτέ φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες..
Σκηνές… ροκ εκτυλίσσονται από το πρωί της Τρίτης σε δεκάδες εφορίες της χώρας, καθώς και σε πολλά λογιστικά γραφεία.
Σκηνές ανάλογες με εκείνες που ζήσαμε το Νοέμβριο του 2009, με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν… πυροπαθείς.
Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, για να λάβουν το επίδομα από το πρωτογενές πλεόνασμα, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι ρομά, αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής, που, λόγω του «ιδιαίτερου» -ας το πούμε κομψά- εργασιακού, φορολογικού και οικονομικού καθεστώτος στο οποίο κινούνται -όχι κατ” ανάγκην με επιλογή τους-, έχουν σαφές προβάδισμα σχεδόν από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα.
Οι σκηνές θυμίζουν έντονα τα όσα έγιναν με το επίδομα που μοίραζε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το Νοέμβριο του 2009 και ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεοκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία… σκηνή, ή ακόμη και ένα… δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.
Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.
Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες.
Και αυτό, κυρίως για το λόγο ότι εμφανίζονται δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν κάνουν ποτέ φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες και όχι για λόγους, που σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο.
Αν και ορισμένοι δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, «αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς ρομά, τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά».
…………………………………………………………………
Μοιράζουν το «κοινωνικό μέρισμα» σε Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και Τσιγγάνους!
Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.
Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του Portsmouth., εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς και τσιγγάνους.
Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής και που εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτοί παρουσιάζουν (καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν) έχουν προβάδισμα στα τυπικά προσόντα φτώχειας για λήψη του επιδόματος απέναντι τους Έλληνες που έχουν και το πραγματικό πρόβλημα!
Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από 94 συνολικά χώρες) παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους από την μαύρη οικονομία, εμφανίζονται ως αναξιοπαθέντες στις εφορίες!
Όπως αναφέρεται μάλιστα εμφανίζονται ως δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν έχουν κάνει ποτέ τους φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Μάλιστα πολλοί από τους Έλληνες δικαιούχους δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, «αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς τσιγγάνων και στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν , τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά». 
Το σκηνικό θυμίζει έντονα τις ημέρες του Νοεμβρίου του 2009 με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν πυροπαθείς.
Ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεωκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία… σκηνή, ή ακόμη και ένα… δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.
Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.
Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, αν και αυτό είναι από δύσκολο έως κατορθωτό εξαιτίας της παντελούς έλλειψης μηχανισμών ελέγχων αλλά και της άναρχης σχεδόν ανύπαρκτης διαδικασίας χορήγησης εγγράφων «νομιμοποίησης» ενδεχομένως και απόδοσης υπηκοότητας.
Κάτι ανάλογο έγινε -και στο μέτρο που του αναλογεί- κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού φιλανθρωπικού γεύματος του Δήμου Αθηναίων όπου από τα 1000 άτομα που εμφανίστηκαν τα 900 ήταν αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Έτσι δυστυχώς κυλά η θλιβερή πραγματικότητα στην επίσης αυτή θλιβερή χώρα.
Να σημειωθεί τέλος ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκτές 42.000 αιτήσεις , με το κονδύλι αυτό να ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που στην πλειοψηφία τους θα οδεύσουν κατευθείαν εκτός συνόρων για την ενίσχυση των οικονομιών κεντροασιατικών και βορειοαφρικανικών χωρών!
Έτσι τη στιγμή που ο Έλληνας διώχνεται από τον τόπο του τις θυσίες όλων θα καρπωθούν αυτοί που εισέβαλλαν στη χώρα με την προδοτική αδιαφορία των κυβερνήσεων και που σταδιακά την εποικίζουν.
Ακόμη ένας μύθος περί «κοινωνικής αλληλεγγύης» της κυβέρνησης καταρρέει και μάλιστα με θόρυβο.
………………………………………………………………………………..
lathrometanastes 1
………………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου