15 Απριλίου 2014

Viky Charalambous ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρουμε τις ΖΩΕΣ μας πίσω. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να φανερωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Νίκος Τανάλιας Φωνάζει ο Σώρρας (EI·END) υπέρ της συναρμογής των Ελληνίδων και Ελλήνων απανταχού της Γης. Δυστυχώς όμως, μόνον οι Χαζάροι τον ακούν.
Προβλέπω ένωσι της ΝΔ με το ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ με την ΧΑ. Αρκεί σύντομα ―όπως κατάμουτρα μου το λένε εδώ στην Νέα Υόρκ
η― ν’ αδιάσει το οικόπεδο Ελλάς από τους τζαναμπέτηδες ΄Ελληνες, ώστε οι Χαζάροι άμεσα να ξεκινήσουν το δήθεν φιλανθρωπικό τους έργο, που είναι η παγκόσμιος διακυβέρνησις, υπό την στυγνή κατοχή του δεσποτικού καθεστώτος εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, χωρίς Ελληνίδες και χωρίς ΄Ελληνες.


Νίκος Τανάλιας Σωστά Βίκυ! Μόνον θεσμικά και συλλογικά τούτο γίνεται.
Συναρμογή Ελληνίδων και Ελλήνων, μακράν των δογμάτων, κομμάτων, στοών και χρωμάτων!
Εχθές είναι νωρίς, αύριο είναι αργά, ΤΩΡΑ!


Viky Charalambous ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρουμε τις ΖΩΕΣ μας πίσω. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να φανερωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Ονομάζομαι Βίκυ Χαραλάμπους, γεννήθηκα στην Βόρεια Κύπρο, προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων και ζω μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.
Ανήκω και εγώ σε αυτή τη γενιά των άτυχων παιδιών που έζησαν τον καπνό και το μακελειό της απόβασης των Τούρκων, τους βομβαρδισμούς και την τραγωδία που ακολούθησε, και όπως πολλοί από εσάς έχουμε βαθιά χαραγμένες τις πληγές στο πετσί μας και νιώσαμε μέχρι το μεδούλι την προδοσία του νησιού μας από τους πολιτικούς μας.

Δεν ξεχνάμε ποτέ και δεν υπάρχει Κύπριος που δεν ανησυχεί ενδόμυχα κάθε μέρα ότι το ολοκαύτωμα μπορεί να ολοκληρωθεί εν μια νυκτί, εάν οι επικυρίαρχοι και επιβήτορες του Πλανήτη αποφασίσουν ξαφνικά να ενεργοποιήσουν τις κοιμισμένες "νάρκες" τις οποίες ελλοχεύουν στην "νεκρή ζώνη" που χωρίζει το νησί- την πατρίδα μας στα δύο.
Άσχημες αναμνήσεις, οδυνηρές εμπειρίες, οι οποίες γίνονται ολοένα και πιο δυνατές αντικρίζοντας την Κυπριακή Κυβέρνηση αλλά και τους εξωτερικούς διαμεσολαβητές που με τόση ευκολία, ανευθυνότητα και προδοσία χειρίζονται το τόσο καυτό θέμα. Ενώ το Σχέδιο Ανάν καταψηφίστηκε από τον Λαό, η ΤΡΟΙΚΑ και η νυν Κυβέρνηση της Κύπρου έφτασαν σε συμφωνίες και το νησί κατακρεουργείται και εμείς παραμένουμε ως απλοί θεατές. Και απλά θα μας το ανακοινώσουν ένα βράδυ και θα πρέπει να το χωνέψουμε όπως όλα τα άλλα δηλητήρια που αναγκαστήκαμε να χωνέψουμε τόσα χρόνια πριν!
Οι Κυβερνήσεις μας κωφεύουν και αρνούνται ν’ αποδεχτούν τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα, που είναι κατά πολύ καλύτερες απο τις όσες προτάσεις έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, που θα γλίτωνε ο τόπος απο τα μνημόνια της ντροπής που μόνο απελπισία μπορούν να φέρουν και γιατί δεν έχουν ολοκληρώσει το ξεπούλημα το οποίο εμείς πολεμάμε με νύχια και με δόντια για να το σταματήσουμε.
Αντιθέτως όχι μόνο αγνόησαν τις προτάσεις μας αλλά μας κατασυκοφάντησαν, μας χλεύασαν και μας αποκάλεσαν τσαρλατάνους, απατεώνες και χρυσοθήρες χρησιμοποιώντας τα φερέφωνα τους δημοσιογραφίσκους – αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους και αυτόκλητους προστάτες της πατρίδας, που έτρεξαν να σας σώσουν από τον απατεώνα Σώρρα και την ομάδα του λοιδορώντας τις προτάσεις σάμπως τους ζητήσαμε κάτι σαν ανταλλαγή...
Προσπάθησαν να μας φιμώσουν με κάθε μέσο. Ο Αρτέμης Σώρρας και ο Πρόεδρος του οργανισμού EI-END σύρθηκαν στα δικαστήρια, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορούμενου όμως η δικαιοσύνη και η αλήθεια έλαμψε και αθωώθηκαν. Αποδείχτηκε η αλήθεια της πρότασής όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους και άλλους τους τρομάζει.
Δυστυχώς αγαπητοί μου, συνηθίσαμε οι κυβερνώντες στην πατρίδα μας, τους ήρωες και τους αγωνιστές, τους πραγματικούς δηλαδή πατριώτες, να τους στέλνουν στην κρεμάλα. Γιατί πάντα μας κυβερνούσαν αλλά και μας κυβερνούν ανθέλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή και αυτό έχει αποδειχτεί.
Ξεπουλάνε σήμερα τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις των αφεντικών τους με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών αλλά παράλληλα τον αφανισμό του Έθνους μας. Ζούμε καθημερινά μια πρωτοφανή ασυδοσία και μια τεράστια προδοσία η οποία απεικονίζεται καθημερινά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που και αυτά στο βωμό των συμφερόντων βομβαρδίζουν τον λαό με μηνύματα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι τα μνημόνια είναι η μόνη σωτηρία για τη χώρα μας γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και έχουμε χρεοκοπήσει οδηγώντας μας έτσι στην απελπισία και στις αυτοκτονίες.
Η βασική υποχρέωση της Πολιτείας θα έπρεπε να είναι η εξασφάλιση της Ελευθερίας και της Ευημερίας στην ζωή των Πολιτών. Μέλημά της θα έπρεπε να είναι η προστασία από τον οποιοδήποτε εχθρό (εξωτερικό- εσωτερικό, οικονομικό - πολιτικό - κοινωνικό), θα έπρεπε να περιφρουρήσει τα φυσικά μας δικαιώματα και τις ελευθερίες αλλά και την εξασφάλιση της ατομικής ελευθερίας του λόγου, της λειτουργίας και της ισοτιμίας και ισονομίας όλων, καθώς και να καλύψει τις καθημερινές μας ανάγκες.
Κάποτε μπορεί ν’ ακουγόταν ως συνομωσιολογία εάν κανείς τολμούσε να πει ότι οι πολιτικοί δεν εξυπηρετούν τον τόπο τους ως οι θεματοφύλακες γιατί έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους, λειτουργούν ως οι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων σήμερα όμως σήμερα το θεωρούμε.
Αν δείτε την Ορκωμοσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας από Προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη θα καταλάβετε που στο καλό μας οδηγούσαν και εμείς κοιμόμασταν!
«Αναλαμβάνετε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια Πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
• Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί, με τη ψήφιση ενδεχομένως και της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ,
• τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη,
• τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και
• πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί, από νέες μορφές διακυβέρνησης»
Δηλαδή, κατά την ορκομωσία ενός Προέδρου, που λίγο πριν είχε παραλάβει το ιερό σκήπτρο της προεδρίας της χώρας και όπου είχε ορκιστεί να υπερασπιστεί το δίκαιο, την ανεξαρτησία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Δημοκρατία ακόμα και με την ίδια του την ζωή αν χρειαστεί, αποδέχεται να του εξηγεί η Μπενάκη, πριν αναλάβει ακόμα, ότι η εθνική κυριαρχία θα περιοριστεί υπέρ τρίτων, ότι θα έχουμε άγνωστης ταυτότητας διακυβέρνηση, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα θα παραβιάζονται από εξουσίες άγνωστες προς τον άνθρωπο και όλα αυτά τα αισχρά και που κανένας δεν σηκώθηκε να τους μαντρώσει και να τους βάλει εκεί που τους αρμόζει, στην κόλαση!
Τώρα θα ήθελα να σας δείξω με απλά στοιχεία για το πώς έχει εξεληγθεί η Ελληνική οικονομία μετά την παρέμβαση της ΤΡΟΙΚΑΣ.
Η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα που προέκυψε από την κακή διαχείριση των Πολιτικών για δεκαετίες τώρα και τις τελευταίες Προσχεδιασμένες παρεμβάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της ΤΡΟΙΚΑΣ (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), δια μέσου των εγκληματικών μνημονίων και η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έχει οδηγήσει τους ανθρώπους στην απελπισία.
Οι Μακροοικονομικοί στόχοι που επιβλήθησαν από το ΔΝΤ και που υποχρεωτικώς έγιναν αποδεχτοί από την Ελληνική Κυβέρνηση, είχαν συμφωνηθεί σε γενικές γραμμές να περιλαμβάνουν:
1. την πλήρη απασχόληση, τις σταθερές τιμές,
2. ένα ικανοποιητικό ισοζύγιο πληρωμών και
3. τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη
Οι οικονομικοί στόχοι που τέθηκαν
1. όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν με επιτυχία αλλά
2. έφεραν την απόλυτη καταστροφή στην Ελλάδα.
3. Εδώ μπορείτε να δείτε τους πίνακες (που ακολουθούν) όπου φαίνονται με απλό τρόπο τα όσα έχουν εξεληγθεί κατά το διάστημα αυτό.
4. Οι τιθέμενοι οικονομικοί πολλαπλασιαστές που είχαν χρησιμοποιηθεί στους υπολογισμούς του ΔΝΤ, δηλαδή οι οικονομικοί δείκτες που δείχνουν πόσο μειώνεται η Ανάπτυξη και το ΑΕΠ και του τι επιπτώσεις φέρουν τα μέτρα «Εξυγίανσης», που επί το πλείστον επικεντρώνονταν στις περικοπές για τις Δημόσιες Δαπάνες και στην αύξηση της φορολογίας, ενώ είχαν υπολογιστεί ότι για 1 μονάδα περικοπών ή/και 1 μονάδα αύξησης της φορολογίας, το ΑΕΠ θα μειωνόταν μόνο 0,5 μονάδες, αντί γι’ αυτό το 2013 ο πολλαπλασιαστής έφτασε στις 3.6 μονάδες!
5. Και επίσης, για την κάθε 1 μονάδα περικοπών, αυξάνεται η ανάγκη για εξωτερικό δανεισμό κατά 1.5 μονάδες! Και κατά το 1 Δις Περικοπών, η ανεργία έχει φτάνει στα επίπεδα των 60.000 (πραγματικός αριθμός) και η οποία αυξάνεται ανοδικά καλπάζοντας! Άρα επιτεύχθηκε η «ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ»!
Είναι τεκμηριωμένο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι οικονομικοί στόχοι που τίθενται από την ΤΡΟΙΚΑ και την Κεντρική Κυβέρνηση για την εξυγίανση του δημοσιονομικού ελλείμματος είναι καθ’ όλα ανέφικτοι να υλοποιηθούν με επιτυχία.
Αυτό σημαίνει ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα θ’ αυξάνεται αντί να μειώνεται, το χρέος θα αυξάνεται αντί να μειώνεται, ο πολίτης θα επιβαρύνεται συνεχώς με παράλογες «εισφορές» και φορολογίες που στην ουσία είναι ανέφικτο να εισπραχθούν, οι καταθέσεις θα τίθενται σε συνεχή κίνδυνο, η ανεργία θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, το κόστος θα ανεβαίνει δραματικά, η χώρα θα δεσμεύεται, εξαρτάται και θα παραδίδεται όλο και περισσότερο στους δανειστές και θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα στο να δημιουργηθούν πολλαπλοί κίνδυνοι για τη χώρα μας και εμάς τους πολίτες γενικότερα.
Καταλαβαίνετε αγαπητοί μου, ότι μας λένε ψέματα και μας κρύβουν επιμελώς την αλήθεια μέχρι να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα και την υποδούλωση των χωρών μας στους τοκογλύφους δανειστές και τα όποια αφεντικά τους;
Αποφασίσαμε να κάνουμε το καθήκον μας και να μπορέσει να γίνει εφικτή η ανάπτυξη και η αποδέσμευση των δεσμών της πατρίδας μας, για να ξαναλαμψει το μοναδικό φως που μόνο αυτή διαθέτει στους αιώνες και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος που τους αρμόζουν.
Το μόνο όραμα της ομάδας της ομάδας της ΕΙ-END είναι η επαναφορά σε υγιή επίπεδα, μιας άλλης ελληνικής χρυσής εποχής, η ιεράρχηση της κοινωνίας με μέτρο, χωρίς ακρότητες και υπερβολικό πλουτισμό, χωρίς καταστροφή της μεσαίας τάξης και εξαθλίωση και υποδούλωση της εργατικής τάξης.
Επιδιώκει τη μάθηση, αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου ατομικά, κοινωνικά και συμπαντικά.
Η ομάδα της ΕΙ-END δουλεύουμε αφιλοκερδώς και συστηματικά για να δημιουργηθεί τη βάση πάνω στην οποία θα μπορέσουμε όλοι να σταθούμε και να επανεκκινήσουμε για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που δεν θα χωράνε ανίκανοι πολιτικοί, ιεράρχες που καταστρατηγούν και καπηλεύονται τα δικαιώματα των πολιτών και πατάνε επί πτωμάτων, που υπερτιμούν τις δυνατότητες τους, που αθετούν τον όρκο τους, που δεν υπηρετούν πιστά το Σύνταγμα, που δεν σέβονται το ψήφο των πολιτών και την ανάθεση που τους έγινε για να τους αντιπροσωπεύσουν με σύνεση και σοβαρότητα κτλ,
Αγαπητοί Συμπατριώτες μου, Έλληνες και Κύπριοι αδελφοί στην ψυχή και στην καταγωγή, σας χρειαζόμαστε πλευρό μας, συμμάχους και συνοδοιπόρους στον αγώνα για τη σωτηρία και την απελευθέρωση της πατρίδας μας για να μπορέσει να ξαναλαμψει το φως.
Ο Αρτέμης Σώρρας, έχει καταθέσει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία με τα οποία μπορούν να δώσουν την αναγκαία ύλη για να μπορέσει να πολεμηθεί το κατεστημένο σύστημα. Έχει γίνει το 95 % και παραμένει το 5 %!
Πρέπει να πιέσουμε την Κυβέρνηση να αποδεχτεί την πρόταση, ή τουλάχιστον να προβεί στον έλεγχο και να φανερωθεί η αλήθεια.
Σε αυτήν την ζωή δεν μπορεί να είμαστε τίποτε άλλο παρά Έλληνες. Και δεν εννοώ απλά πολίτες και υπήκοοι του Ελληνικού ή/και Κυπριακού Κράτους, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε και από απλοί Πο-λίτες να μετατραπούμε σε Ενεργούς Οπ-λίτες δηλαδή ως ενεργοί Έλληνες στο πνεύμα, στις πράξεις και στην ψυχή.
Είμαστε άτομα Ελεύθερα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαγράφουμε το μέλλον του Ελάνιού μας έθνους.
Είναι υποχρέωσή μας, τιμή μας και καμάρι μας, ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, να υπερασπιστούμε το δίκαιο και να διατηρήσουμε την εθνική μας υπόσταση. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρουμε τις ΖΩΕΣ μας πίσω. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να φανερωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Γιατί φοβούνται λοιπόν να προβούν στον έλεγχο; Τι πιο απλό απο του να μπούμε στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας και να γίνει ο έλεγχος και να προωθήσουμε την πίστωση των χρημάτων; Αυτό για την τράπεζα, αφού δωθούν τα απαραίτητα έγγραφα απο τον δικαιούχο, θα μπορεί να το υλοποιήσει εντός λίγων μόνο λεπτών. Και τα χρήματα θα ήταν στον λογαριασμό εντός 5 ημερών το πολύ!
Γιατί λοιπόν δεν έρχονται να υλοποιήσουν τον ΝΟΜΙΜΟ τρόπο ελέγχου και πίστωσης; Γιατί η κυβέρνηση δεν απήντησε ΠΟΤΕ γραπτώς εαν δεν τους ενδιαφέρει; Σε ποιό νόμο τελικώς βασίστηκαν;
Οτι έκαναν και ότι κάνουν δεν πρόκειται να μείνει χωρίς να κριθεί και να δικαστεί όταν φτάσει η σωστή η ώρα. Και τότε, θέλω να δω πως θα μπορέσουν να κρυφτούν και που θα πάνε;;; Δεν θα μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να κρυφτούν.
“Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”.
Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης
(σε συνομιλία με τον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη, λίγο μετά τον ερχομό του)
Καλή συνέχεια
Βίκυ Χαραλάμπους

http://issuu.com/ei_end_info/docs/economic_failure_-_imf-_greece-shor_9974e757251669

Viky Charalambous: Επειδή δεν μπορούν να βγουν ως Power Point, τα ανεβάζω σε φωτογραφίες μια μια.. Δείτε την προδοσία πως έχει εξεληγθεί.
https://www.facebook.com/viky.charalambous/posts/10203443269590486






Viky Charalambous ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρουμε τις ΖΩΕΣ μας πίσω. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να φανερωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.



Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος





"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας"  World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012) *Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)




Για όσους και όσες θέλουν να μάθουν τι πραγματικά γίνεται ...

http://img560.imageshack.us/img560/4598/thestoryofthecommitteeo.pdf


http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?38491-White-Spiritual-Boy


COMMITTEE_OF_300.doc · έκδοση 1

ΔΕΙΤΕ...

Pandora's Suitcase 4.jpg

Filipino People's Account handled by Anthony Santiago Martin

GENERAL CONFIRMATION(Top Secret)



http://behindtruth2012.blogspot.co.uk/2010/08/filipino-peoples-account-handled-by.html





ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ


<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>> ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ (YUNNAN AGREEMENT)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Indonesian Gold Treasure» <> ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!


Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…


Green Hilton Memorial Agreement… Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ


1 ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ; ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…


Combined International Collateral Accounts (5 video’s)

Υπήρχε ακόμα εν έτει 2010 το σχέδιο Marshall;


ΡΗΓΚΑΝ, ΘΑΤΣΕΡ, ΜΠΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΛΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600δις;;


ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…


ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


George Kinikos


ΑΠΟΓΟΝΟΙ : ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ.
ΕΔΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR. SOEWARNO ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 7,000,000,000.00 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1960 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡAΦΗ YUNNAN AGREEMENT..

<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>> ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL
ΑΠΟΓΟΝΟΙ :ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL 

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ GREEN HILTON AGREEMENT O ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR.SOEWARNO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ TOY O SOEWARNO ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ OΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣEIΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧEΣ ΣΤΟΝ ΜR.ROBERT GREEN jr. ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ € 4,000,000,000.00 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007, TΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007 €10,000,000,000.00 ΚΑΙ 980 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ MR.NIKOLAUS GEORG NAGEL.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ TON ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΝΑ ΕΧΕΙ 320 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ €5,000,000,000.00 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ PROF.IR. DJATI NURSUHUD,MS,ME.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ -ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=2857


George Kinikos 



<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>>ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ

http://en.wikipedia.org/wiki/Sukarno

ΑΠΟΓΟΝΟΙ : ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ.
ΕΔΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR. SOEWARNO ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 7,000,000,000.00 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1960 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡAΦΗ YUNNAN AGREEMENT..




<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>>ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL
ΑΠΟΓΟΝΟΙ :ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL






image

Αρτεμης Σωρρας



Για την ιστορία στην φωτογραφία είναι ο Αρτέμης Σώρρας με τον Nestor Osorio, Πρόεδρο του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών.---------------------United Nations Economic and Social Council

Néstor Osorio, President of the United Nations Economic and Social Council


BRETTON WOODS
B.I.S. BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS

B.I.SBANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS-Τράπεζα ΔιεθνώνΔιακανονισμών.

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";; 

Διαβάστε την Συμφωνία του "Bretton Woods" για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα. 

A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary 
Fund/World Bank Group. 
[As Amended Through P.L. 113-6, Enacted March 26, 2013] 
http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf 

A Decade of American Foreign Policy 1941-1949 
The Bretton Woods Agreements 
http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp 

Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949 
Οι συμφωνίες του Bretton Woods 
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου