05 Μαΐου 2014

ΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ… ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ! ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η «Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ… ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ! ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η «Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ


Makis Zaxos Ας ενημερωσει καποιος τους …δημοσιογραφους αυτου του νησιου, οτι εμεις οι πιο απλοι πολιτες της διπλανης πορτας, οι Ε4, χωρις την νομικη στηριξη κανενος, με τις γνωσεις που διαθεταμε ως συνολο Πολιτων, συμβαλαμε και πραγματοποιησαμε ψηφοδελτιο μεσα σε 3 μερες αποτελουμενο απο 113 υποψηφιους, καλυπτωντας ολες τις απαραιτητες Δημοτικες Ενοτητες και τοπικα συμβουλια, οπως και το Δημοτικο Συμβουλιο, το ΜΟΝΟ λαθος μας οπως φενεται και απ την αποφαση του Πρωτοδικιου Κερκυρας, ηταν οτι καθυστερησαμε κατα 3 λεπτα (00:03) να καταθεσουμε την δηλωση υποψηφιοτητας, ολα τα αλλα εγγραφα ειχαν ηδη περασει 12 λεπτα (23:48) πριν την ληξη της προθεσμιας. 
Σε αντιθεση με τους αλλους 2 αποκλεισμενους συνδυασμους που ειχαν προβλημα ΚΑΙ με την πληροτητα τους. Οποτε οταν αναφερεστε στο θεμα πληρ\οτητας να διευκρινιζετε οτι εμεις τουλαχιστον ειμασταν πληρεις και Νομιμοι, απλα εκπροθεσμοι οσον αφορα το θεμα της Δηλωσης, ειναι κριμα να απαξιωνετε ετσι την προσπαθεια απλων συμπολιτων σας, και σταματαω εδω για την ωρα…
Υ.Γ. Τωρα τι θα αφορα την ενσταση που καταθεσαμε θα περιμενω το πορισμα να τοποθετηθω και σε αυτο..

10341531_241594772631011_3013131921141540208_n

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ 00.03 ΛΕΠΤΑ

…………………………………………………………………………………
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ… ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΡΟΥΣΣΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΑΒΙΤΗ… ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩ ΤΩ ΛΟΓΩ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ… ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ, ΑΛΛΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ!) ΗΤΑΝ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ!!!
ΚΕΡΚΥΡΑ 2
ΤΑ…»ΠΑΙΔΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ” ΟΛΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ… ΟΙ… «ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΕΓΡΑΨΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΤΙ «ΑΔΥΝΑΤΕΙ» ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ» ΜΕ ΑΛΛΟΝ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ «ΔΙΕΓΡΑΨΕ», ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΠΑΜΨΗΦΕΙ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΟ! 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙ, ΟΤΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,.. «…Ο ιατρός κ.Σκιαδόπουλος  αναφέρθηκε ειδικότερα στο πρόγραμμα της END δηλώνοντας σε όλους τους υποψηφίους ότι το πρόγραμμα της Ελεύθερης Κέρκυρας για τη χρηματοδότηση των 13 Δις είναι  στους στόχους του συνδυασμού και ότι τηρώντας τους Νόμους του Κράτους θα το κατεβάσουμε…»
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ… ΚΕΡΚΥΡΑ 2020 – Το πρόγραμμά μας.doc
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ…
………………………………………………………………………….
Vicky Kanta Στο link θα βρείτε το πρόγραμμα των συνεργατών του Αμαζονίου. Αν είδατε καπου να λέει για το καταπίστευμα ενημερώστε με.. Πάντως έβγαλαν τα ΣΕΣ , ΕΣΠΑ κτλ , έτσι γιατι ειναι καλύτερα να φαίνεσαι μπερδεμένος  Εμείς τα έχουμε κρατήσει πάντως .
………………………………………………………………………..
Vicky Kanta Πού να κάθεσαι να σβήνεις και αυτά που έχεις γράψει κιόλας;;;…Ένα μυαλό έχουμε και δουλεύει τόσο την φαντασία του που κουράζεται  http://amazonioscorfu.blogspot.gr/2014/04/2020.html
……………………………………………………………………………………………….
ΑΥΤΑ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου