21 Μαΐου 2014

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!


ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ… ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ… ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ… ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ»;… ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;… Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ;…
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ… ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ…
dikaiosini_1 
Αυτά που συμβαίνουν στην Κόρινθο με πρωταγωνιστές την παράταξη του  απερχόμενου δημάρχου Αλέκου Πνευματικού  δεν έχουν προηγούμενο σε όλη την Ελλάδα .
Αυτό που αποκαλύψαμε για την «επίσκεψη» Φαρμάκη το βράδυ του Σαββάτου στον καταυλισμό των Ρομά στα Εξαμίλια θα έπρεπε να έχει ήδη επέμβει ο εισαγγελέας Κορίνθου.
Σκηνές απείρου κάλλους όμως  εκτυλίχτηκαν και την Κυριακή  στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Εξαμιλίων ΄όπου γνωστός κομματάρχης του Αλέκου Πνευματικού στα Εξαμίλια (ο γνωστός καντινιέρης) μοίραζε «εικοσάρικα τριαντάρικα και πενηντάρικα»  μαζί με ψηφοδέλτια του Πνευματικού  στους Ρομά.
Το αποτέλεσμα ήταν κωμικοτραγικό . Οι  ρομά φώναζαν ο ένας στον άλλο : «Κοίτα τι μου έδωσε εμένα .Τριάντα ευρώ!» Και ο άλλος Ρομά απαντούσε :»Σε έπιασε κορόιδο . Εμένα μου έδωσε πενηντάρικο!»
Και άλλες πολλές παρόμοιες ατάκες. Και αυτά εξελισόντουσαν που; Σε δημόσιο χώρο έξω από τα εκλογικά κέντρα του χωριού.
Ο  αξιότιμος εισαγγελέας Κορίνθου αν θέλει να περιφρουρήσει και να προστατεύσει την δημοκρατία και το κύρος των εκλογών από αύριο κιόλας θα πρέπει σε συνεργασία με την Ασφάλεια Κορίνθου να «αποκλείσουν» τον καταυλισμό των Εξαμιλίων αλλά και την ερχόμενη Κυριακή να αποκλείσουν τέτοια φαινόμενα έξω από τα εκλογικά κεντρα .
Ο Διοικητής της ασφάλειας  Κορίνθου και έμπειρος είναι και ηθικότατο στοιχείο και έχει τον τρόπο να μάθει από τους Ρομά τι συνέβη με την αγοραπωλησία των ψήφων και να τα αναφέρει στην Εισαγγελία.
Δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν με τις ψήφους 200-300 ρομά να κριθεί το μέλλον της Κορίνθου για την επόμενη πενταετία! 
…………………………………………………………………..

20ΕΥΡΑ 50ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ Ή ΑΠΟΧΗ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=6016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου