14 Μαΐου 2014

ΕΛΛΗΝΑ!!


ΕΛΛΗΝΑ!!

Τώρα θα αποδείξεις αν έχεις την ΑΡΕΤΗΝ και την ΤΟΛΜΗΝ, διά να διεκδικήσεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ σου!
Μην χαραμίσεις την ψήφον σου στους κομματικούς επαγγελματίες της καταστροφής και στους ψευδοανεξάρτητους καθεστωτικούς καρεκλοκένταυρους, οι οποίοι προσπαθούν πάλι να σε παραπλανήσουν!



Επικοινώνησε στον Δήμο σου με τους Συνέλληνές σου των ομάδων της ΕΙ-Ε.N.D. και στήριξε έμπρακτα, όπου υπάρχουν, τους τοπικούς υποψήφιους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, οι οποίοι υπέγραψαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΟΡΚΟΝ, της αφιλοκερδούς προσφοράς προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, και οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν την ΑΤΟΚΗΝ χρηματοδότησιν από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τις εγγυήσεις του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και την βοήθειαν και συμπαράστασιν της EI-E.N.D.!


Έτσι θα συμβάλεις στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΝ του ΔΗΜΟΥ σου και των συνδημοτών σου, και στην πραγματικήν ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ του τόπου σου, αλλά και θα καταφέρεις ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ ΠΛΗΓΜΑ στους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ της εξουσίας, οι οποίοι ξεπούλησαν κι εσένα και την ΠΑΤΡΙΔΑ σου, αποκαλύπτοντας το μέγεθος του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τους και αφαιρώντας τους κάθε πρόσχημα υπάρξεως! 


Στο χέρι σου πλέον βρίσκεται η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ, μην αφήσεις αυτήν την μεγάλην ευκαιρίαν να πάει χαμένη!


Ενεργοποίησε την νόησιν και την κρίσιν σου!


Θυμήσου ότι εγεννήθης ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ και όχι ΑΜΝΟΣ και ΘΥΜΑ των ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ!
Απομακρύνσου από τις καλοστημένες παγίδες της ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, των ΚΟΜΜΑΤΩΝ, των ΔΟΓΜΑΤΩΝ και των ΧΡΩΜΑΤΩΝ, οι οποίες σε υποβιβάζουν από την βαθμίδα του ΕΥΦΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, στην αγέλην του ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑΠΟΔΟΥ!


Διανοήσου και συμπεριφέρσου ως ΕΛΛΗΝ! 


Έγέρσου, ενημερώσου και ένωσε την δύναμίν σου με τις δυνάμεις των ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!

14/5/2014
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου