04 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ…ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΜΑΣ»

mavrogialouros

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;.. ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,… ΕΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΜΑΣ»… ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΟΣΟ, ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ !!! ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΛΟΙΠΟΝ… ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ… ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;… ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ Π[ΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!!!
………………………………………………………………………….
Η παραδοχή της ΤτΕ για τα 2,3 τρις του παγκόσμιου ταμείου με τις εγγυήσεις του Αρτεμη Σωρρα
Μεγαλοστέλεχος της ΤτΕ αποκάλυψε σε πρώην δήμαρχο στην Κρήτη ότι όντως υπάρχουν τα ταμεία και οι λογαριασμοί καταπιστεύματος ότι πράγματι ο Πούτιν έχει πάρει 153 τρις από το ρωσικό καταπίστευμα και ότι η ΤτΕ προετοιμάζεται να διαχειριστεί τα 2,3 τρις που φέρνει ο Αρτέμης Σώρρας. 
Αυτά μαθεύτηκαν την πρωτομαγιά στο νομό Ρεθύμνου. 
Δήμαρχε Ρεθύμνου Μαρινάκη τι θα κάνεις τώρα ;;; Που χλεύασες τον γιατρό Λαμπράκη και πρόεδρο του Οργανισμού ΕΙ-ΕΝD όταν σε ενημέρωσε;;;
…………………………………………………………….
ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ… ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ

http://alfeiospotamos.gr/?p=4394

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου