24 Μαΐου 2014

Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος `Α- Οι άνθρωποι μας στους δήμους-DNA & Βασιλιάδες-Μέγας Αλέξανδρος-Ο Σκοταδισμός των Θρησκειών

Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος `Α- Οι άνθρωποι μας στους δήμους-DNA & Βασιλιάδες-Μέγας Αλέξανδρος-Ο Σκοταδισμός των Θρησκειών

23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
sorras





 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 23/05/2014
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα καλώς ήρθατε στο στούντιο το ART FM στην Κύπρο.
Αρτέμης Σώρρας: Καλώς σας βρήκα αγαπητοί μου συνέλληνες. Νίκο, σπουδαία δουλειά κάνεις πάρα πολύ καιρό, ενημερώνεις τους συνέλληνες στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Καλώς σας βρήκα στην Κύπρο, ήταν έκτακτο το ταξίδι μου στην Κύπρο για ένα πολύ σπουδαίο ραντεβού και θα φύγω πάλι σήμερα το βράδυ και με την ευκαιρία λέω ας κάνουμε στο ART FM μία καλή εκπομπή.
Νίκος Αμάραντος: Εγώ χάρηκα πάντως πάρα πολύ, μας έδωσες μεγάλη δύναμη εχθές και όσο μπορέσαμε μέσα στον λίγο κόσμο που είχαμε, μαζέψαμε κόσμο τους μιλήσατε, ήτανε μία δύναμη για εμάς, για την ομάδα που χειρίζομαι και ενημερώνουμε για τις προτάσεις σας σε όλη την Κύπρο, σας ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για άλλη μία φορά.
Αρτέμης Σώρρας: Πραγματικά δεν είναι προτάσεις μας, είναι προτάσεις όλων των Ελλήνων, είναι Ελληνικά τα χρήματα. Οι προτάσεις είναι έτσι όπως πρέπει να είναι με τους Ελληνικούς και τους παγκόσμιους νόμους, δεν προσπερνάμε κανέναν νόμο, ούτε εθνικό ούτε διεθνή και πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι για αυτά τα χρήματα που μιλάμε είναι του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού απανταχού γενικότερα.
Γίνονται μεγάλες προσπάθειες να πετύχουμε όλοι την συνένωση των Ελλήνων, να καταλάβουν, να φύγουν από τον λήθαργο, να αφυπνιστούν, να ξέρουν και να καταλάβουν όλοι ότι όλη η δυνατότητα, όλη η δύναμη και την εξουσία την δίνει ο λαός, οι λαοί σε κάποιους διαχειριστές κυβερνώντες και δεν μπορούνε να κάνουνε ότι θέλουνε. Ναι, είναι η εποχή που θα τους δείξουμε ότι δεν μπορούνε να κάνουνε ότι θέλουνε και θα κάνουνε αυτό που ο λαός θέλει. Ιδιαίτερα τώρα που οι λαοί είναι τόσο δυναστευμένοι, τόσο καταπιεσμένοι και τόσο υπερχρεωμένοι, σε μία στιγμή που ο πλανήτης και οι λαοί είναι πιο πλούσιοι από το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει κεφάλαιο και το έχω πει καταλυτικά, δεν υπάρχει κεφάλαιο. Είναι άφραγοι, είναι μόνο κλέφτες και είναι όλοι φορτωμένοι με φυλακή και με άσχημα πράγματα και με κακουργήματα που έχουνε τελέσει. Τίποτα άλλο δεν έχει η ψευτο-ελίτ και η ψευτο-αυτοκρατορία.
Νίκος Αμάραντος: Νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα που έχει αρχίσει ο κόσμος, που έχει αφυπνιστεί και συλλογικά βλέπει αυτή την πρόταση – γιατί το βλέπουμε μέσα από τις ομιλίες μας είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, είτε στην Κύπρο μας – ο κόσμος έχει αφυπνιστεί και αυξάνεται συνεχώς κύριε Σώρρα.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Αρτέμης Σώρρας: Ναι, έτσι είναι τα νούμερα ανεβαίνουνε συνεχώς, ανεβαίνουνε και οι αξιωματούχοι. Θα σας πω και το εξής, πιστέψτε ότι πολλοί αξιωματούχοι δεν το ήξεραν, υπάρχουν αξιωματούχοι πάλι που υπόγραφαν και ξέρανε το «μυστικό των μυστικών», υπάρχουν όμως αξιωματούχοι νεότεροι ή και παλαιότεροι άμα το θέλετε που δεν ξέρανε τα μυστικά, δεν ξέρανε τους λογαριασμούς, δεν ξέρανε τα καταπιστεύματα πως λειτουργούν.
Ήτανε κάστες, ήτανε σαν μία μπαμπούσκα, κλειδωμένες οι κάστες και η ίντριγκα πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση ένας άλλος πολιτικός, είτε ένας άλλος αξιωματούχος και οι ιεράρχες, άμα το θέλετε. Πιστεύω ότι υπάρχουν ιεράρχες που δεν ήξεραν και οι οποίοι τώρα που μαθαίνουν έρχονται, έρχεται πάρα πολύς κόσμος, έρχονται πολλοί δήμαρχοι. Εμείς είχαμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία στις δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, αν και δεν συμμετείχαμε εμείς ούτε σαν Σώρρας, ούτε σαν END, συμμετείχαν όμως οι ενεργοί, ελεύθεροι Έλληνες και υπήρχανε πάρα πολλά άτομα που συμμετείχαν στην εκλογές σαν πολίτες δηλαδή, σαν ελεύθεροι πολίτες.
Σε πάρα πολλούς δήμους υπάρχουν άνθρωποί μας, θεωρώ ότι είναι σε πάνω από 120 δήμοι, χωρίς να έχω μία καταμέτρηση, σε 120 δήμους είναι άνθρωποι δικοί μας σε όλα τα συμβούλια. Μετά τις εκλογές και μετά από αυτή την Κυριακή θα έχουμε μία πολύ καλή συμμετοχή από δήμους και δημάρχους που θα έρθουν να υπογράψουν με εμάς, γιατί ξέρετε δεν έχει και το δικαίωμα να μην πάρει από μας. Το «εμάς» είναι μόνο αυτό που εκπροσωπούμε, δεν το θέτω στην βάση ότι εμείς είμαστε το παγκόσμιο ταμείο, όχι. Όμως οι δήμοι πραγματικά είναι υπερχρεωμένοι παντού και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Στην Γερμανία ενώ ήδη είναι υπερχρεωμένοι οι δήμοι τους δεν έχουν δημαρχία, δεν έχουνε εξουσία σε κανέναν δήμο και όπως έχω πει και για αυτό το κράτος – που θα γίνει και μεγάλη συγκέντρωση στην Γερμανία – οι Γερμανοί έχουν καταλάβει τι έχει γίνει, τώρα οι Γερμανοί έχουνε καταλάβει τι έχει γίνει.
Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή θα πάτε μες την έδρα τους, την έδρα της κυρίας Μέρκελ, της Δωροθέας.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΥ ΣΥΣΤΗΜΑ
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ προσωπικά εάν ήμουνα πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα άφηνα την Δωροθέα να κατέβει από το αεροπλάνο και το αεροπλάνο να λέει «Bundesrepublic» δηλαδή μία εταιρία που έχει αντικατασταθεί. Τώρα ο Σαμαράς μπορεί να μην έχει πρόβλημα γιατί είναι και στην ίδια λέσχη με την κυρία Δωροθέα, δηλαδή ότι γουστάρουνε κάνουνε. Πρέπει να δείτε το αεροπλάνο που κατέβηκε η Δωροθέα, δεν έχει καμία σχέση με την Deutschland, είναι με την παλιά εταιρία την Γερμανική, δηλαδή μιλάμε για εταιρίες που διευθύνουνε τα κράτη.
bundesrepublik
Αν είναι ποτέ δυνατόν εταιρίες να διευθύνουν τα κράτη και καλώς όπως είπα και όλα αυτά έχουν αποδειχθεί και θα αποδειχθούν και σε πιο πολύ κοινό, είναι ότι ακόμη και το διαβατήριο το Γερμανικό γράφει ότι είναι «υπάλληλοι» δεν γράφει ότι είναι «citizens» ούτε ότι είναι υπήκοοι. Δηλαδή στο διαβατήριο το Γερμανικό τον άνθρωπο που απαρτίζει την Γερμανία τον λέει υπάλληλο;! Είναι τραγικά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί, θεωρώ ότι έχουν ήδη θυμώσει πολύ οι Γερμανοί, οι συνάνθρωποί μας, και θα θυμώσουνε παραπάνω, είναι μαζί μας, οι οργανώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες σε όλο τον πλανήτη.
Μιλάμε με πάρα πολλές οργανώσεις οι οποίες εργάζονται και είναι πάρα πολύ καλά μυαλά και έχουν ευθυγραμμιστεί, αν το θέλετε, με μια παγκόσμια ελευθέρωση από μια ψευτο-ελίτ και κάποιες ψευτο-αυτοκρατορίες σε μια σιωνιστική Ευρώπη. Αλλά για ποια Ευρώπη να μιλάνε τα ζώα, οι Έλληνες είχανε οικουμενισμό, στα νεότερα χρόνια έχουμε Ευρώπη, γι αυτό και η Ευρώπη έχει Ελληνικό όνομα αλλιώς θα είχε εβραϊκό. Τίποτα δεν έχει μείνει, τους λέω ότι είναι ψετο-αυτοκρατορίες, ψεύτες, κλέφτες, το έχω αποδείξει και το αποδεικνύω κάθε μέρα. Έρχονται πολύ βαριά «συστήματα» τις επόμενες ημέρες για το τι έχουν κάνει, γιατί πρέπει να καταλάβουμε το τι έχουνε κάνει, με ποιοι δικαίωμα, εάν το είχαν το δικαίωμα και εάν δεν το είχαν.
Νίκος Αμάραντος: Και έχουνε φτιάξει μία φανφάρα στην ουσία…
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ
Αρτέμης Σώρρας: Έχουνε φτιάξει μία ψεύτικη αυτοκρατορία, όμως πολλές φόρες έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι φαινόμενο. Την ώρα που θα ενοχληθεί και που θα έρθει η ύστατη ώρα που θα ενοχλήσεις τον Ελληνισμό θα σε εκτελέσει, θα σε δολοφονήσει γιατί αυτό πρέπει να κάνει. Ο Ελληνισμός ποτέ δεν μίλαγε, όμως όλες τις αυτοκρατορίες τις έχει διαλύσει ο Ελληνισμός, θυμηθείτε την ιστορία. Θυμηθείτε πως έχουμε διαλύσει όλες τις ψευτο-αυτοκρατορίες, μάλλον έχουμε διαλύσει και πραγματικές αυτοκρατορίες. Σκεφτείτε τώρα τις ηλίθιες, γελοίες αυτοκρατορίες που θέλουν να λέγονται Γερμανική αυτοκρατορία, σιωνιστική αυτοκρατορία, αυτές δεν επιβιώνουν και δη όταν θέλησαν να αφήσουν τον Ελληνισμό για να υπάρχουν αυτές, γιατί αυτό έγινε.
Προσπάθησαν και προσπαθούν να δολοφονήσουν και να αφανίσουν τον Ελληνισμό για να υπάρχουν. Εκεί ο Ελληνισμός είναι ένα φαινόμενο και για άλλη μία φορά, αυτή τη φορά πάρα πολύ ψηλά και με πάρα πολύ δυναμισμό θα αφανίσει σε παγκόσμιο επίπεδο όλα αυτά τα ζώα τα άθλια τα υπάνθρωπα τα οποία προσπαθούνε και δυναστεύουνε με τα δικά σου τα λεφτά. Και είναι η συγχρονικότητα τόσο σημαντικό για να καταλάβετε ότι σήμερα ο άνθρωπος και δη τα κράτη έτσι όπως είχαν στηθεί οι μηχανισμοί, και ψηφιστεί άμα το θέλετε κατά τη βούλησή μας, εγώ δεν θα πω χωρίς την βούλησή μας ή τουλάχιστον των αξιωματούχων μας την βούληση, ναι θεσπίσαμε πολύ νομικά πλαίσια, οικονομικά πλαίσια και παγκόσμια πλαίσια και κινούμαστε κάτω από μια γραμμή. Τίποτα από αυτές τις συμφωνίες δεν έχει τηρηθεί, κλέβουν ακόμα και έκλεβαν, στρατηγοποιούσαν και σχεδιάζαν πως θα κατακτήσουν τον πλανήτη και πως θα τον τρομοκρατήσουν, πως θα διαλύσουν τα κράτη και τον άνθρωπο με δικά μας λεφτά.
Όλα τα χρήματα είναι δικά μας, αυτοί είναι διαχειριστές, έχουνε κλέψει με πολύ άσχημο τρόπο, έχουνε δυναστεύσει και έχουνε χρηματοδοτήσει δικά τους σχέδια μη ανθρώπινα που τώρα βγαίνουν σιγά-σιγά. Άρα είναι πολύ σημαντικό να σου πάρουν τώρα το κεφάλαιο παρά να σε πείσουν με όλα τα ΜΜΕ τα εβραϊκά τα σιωνιστικά με τα άθλια παιδιά τους και μιλάω έτσι από αγανάκτηση για να καταλάβετε πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα για να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μπαίνουν λοιπόν στην διαδικασία για να σας πείσουν και να μας πείσουν όλους ότι χρωστάμε, ότι δεν έχουνε χρήματα και η χώρα μας δεν αξίζει, εμείς είμαστε τεμπέληδες, να μας διοικήσουνε κάποιοι ανόητα υβρίδια γιατί εμείς δεν είμαστε άξιοι να διοικήσουμε την χώρα μας. Και μόνο αυτό που είπανε θα δούνε τα ζώα πως διοικούνε τις χώρες τους οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες και δεν θα γλυτώσει κανένας από μας, τουλάχιστον έτσι όπως είναι σχεδιασμένο και έτσι όπως έχουνε σχεδιάσει αυτοί για μας.
Ουσιαστικά έχουν ανοίξει έναν τεράστιο τάφο, πάνε να σου πάρουν τα χρήματα, να σου πούνε ότι οι τράπεζες δεν έχουνε μετρητά και πρέπει να έχει πλαστικό χρήμα, άρα δεν έχουνε τα χρήματα, άρα να σου βάλουνε και ένα τσιπάκι, τελικά έχεις όσα έχεις πτωχεύεις και πάρε αυτά που έχεις και τελειώσαμε για να μείνει πλούσιο το κεφάλαιο να διοικήσει τον πλανήτη. Δεν μπορούν τον πλανήτη να τον διοικήσουνε ούτε χελώνες, ούτε ζωντόβολα, ούτε υβρίδια! Γεννήθηκε και κατασκευάστηκε ο πλανήτης για τους ανθρώπους και αυτός είναι δικός μας, ας το καταλάβουνε όλοι και τους περιμένω. Τώρα που καταλαβαίνει ο κόσμος έχουνε πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν έχουνε που να κρυφτούνε. Ακόμα και να εξιλεωθούνε θα τους πιάσουμε και θα τους ξαναφέρουμε εδώ να τιμωρούνται. Έχουνε πολύ μεγάλο θέμα στον πλανήτη. Όλος ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει τι έχει γίνει.
DNA & ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
dnaroyal
Σήμερα όμως είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν οι Έλληνες και να δώσουν το παγκόσμιο παράδειγμα. Να συνενωθούνε, να αφυπνιστούνε γρήγορα γιατί μπορούνε να το κάνουνε, είπα ότι είμαστε ένα έθνος βασιλιάδων και μπορώ να το αποδείξω. Είπα ότι οι γαλαζοαίματοι είναι μόνο Έλληνες, γι αυτό τους βασιλιάδες τους οι Έλληνες τους βγάζανε με εκλογές ενώ τα ζώα τα άλλα έχουν κληρονομικό δικαίωμα, δεν υπάρχει κληρονομικό δικαίωμα και αυτό για να σας το αποδείξω ας έρθει οποιοσδήποτε βασιλιάς να κάνει DNA να μας αποδείξει την καταγωγή του και για πιο λόγο είναι βασιλιάς και από πού είναι. Υπάρχουν λοιπόν πολύ σημαντικά θέματα, όλα θα βγούνε στον αέρα και να μας πούνε αν πρέπει να έχουν εξουσία, αν έχουν δαχτυλίδια – δεν έχουν τίποτα – αλλά εν πάση περιπτώσει θα τα βρούμε όλα και θα βρούμε τι είναι οι Έλληνες. Οι Έλληνες κάποτε είπα ότι είναι το έθνος των ηγετών. Ναι αγαπητοί μου, οι Έλληνες είναι το έθνος των ηγετών και σαν ηγέτες το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουνε είναι να ηγηθούνε του εαυτού τους, δηλαδή της λογικής τους, της νόησής τους.
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα σας έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές και από συνεντεύξεις που έχετε κάνει, μιλάτε πάντα για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι πάντα δεν μιλάω, όταν πρέπει να μιλήσω.
Νίκος Αμάραντος: Ναι όταν πρέπει να μιλήσετε, θέλετε να γίνετε λίγο πιο διευκρινιστικός; Σήμερα για παράδειγμα μία τρομοκρατία όλοι το ξέρουμε, το θέμα το οικονομικό. Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτιαξε μία αυτοκρατορία, η αυτοκρατορία δεν ήτανε κατακτητική να το πω έτσι, ο τρόπος που λειτούργησε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ποιοτικός.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ
Αρτέμης Σώρρας: Μα πάντα ποτέ δεν ήτανε ο Έλληνας, και όχι σε αυτή την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι κατά την άποψή μου – και εγώ πάντα θα λέω κατά την άποψή μου, ποτέ θα λέω με σιγουριά, η απάντηση θα είναι δική σας, η απάντηση που θα έχετε όλοι σας θα είναι δικιά σας και πρέπει να σας δημιουργώ ερωτηματικά και όχι απαντήσεις, τις απαντήσεις θα τις πάρετε μόνοι σας και όχι δικές μου – κατά την άποψή μου λοιπόν ο Μέγας Αλέξανδρος είναι η συνέχεια του Ιάσωνα σε ένα κοσμικό επίπεδο, από κει και πέρα όμως ναι, ποτέ και σε καμία εκστρατεία και δη παγκοσμιοποίησης γιατί οι μόνοι παγκοσμιοποιητές σε αυτή τη γη είναι μόνο Έλληνες, δεν είναι ούτε εβραίοι, ούτε Σάξονες που δεν υπήρχανε μέχρι τελευταία, οι Σάξονες ήτανε πριν 700 χρόνια, ούτε Κινέζοι που δεν υπήρχανε. Στην Κίνα υπήρχανε μογγόλοι,
Κινέζοι δεν υπήρχανε επί Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ξεκάθαρο αυτό γι αυτό και δεν μιλάει κανένας από τους καθηγητές από τους εβραίους ή από τους πληρωμένους εκτελεστές της επιστήμης που εκτελέσανε την γνώση, εκτελέσανε όλη την αλήθεια παίρνοντας πολύ πενιχρά χρήματα από όλους τους επικυρίαρχους. Αυτοί φταίνε, οι καθηγητές και οι άνθρωποι του πνεύματος είναι κατειλημμένοι και με πολύ μικρά ποσά πάλι μέσα στη φτώχεια τους, γιατί όσα χρήματα και να πάρεις πάλι τελειώνουνε, είναι άνθρωποι οι οποίοι σκοτώσανε την γνώση και την πολιτισμό σε αυτό τον πλανήτη, είναι υπεύθυνοι για ότι έχει γίνει και για πολλά πράγματα. Άρα λοιπόν θα πω ότι βεβαίως ο Μέγας Αλέξανδρος και άλλοι πολεμιστές και πολέμαρχοι δεν κατακτήσανε με την έννοια, άλλωστε τον ακολουθήσανε.
megasalex
Πρέπει να καταλάβετε ότι ξεκίνησε με 5.000 στρατό και τον ακολούθησαν 297.000 στρατός από όλα τα μέρη της γης. Αντιλαμβάνεστε ότι τον αναγνωρίσανε όλοι ως πολέμαρχο και ως Μέγα και τον ακολουθούσανε οι άλλοι στρατοί, άρα τελικά ο Αλέξανδρος δεν ήτανε απέναντι στον λαό, στους ανθρώπους, ήτανε απέναντι σε ένα καθεστώς και σε υβριδιακές και υποχθόνιες οντότητες, ήτανε απέναντι σε κάποια άλλα πράγματα που ήτανε απέναντι στον κόσμο και στους ανθρώπους και γενικά σε κάθε ελεύθερη ζωή που ήταν σε αυτό τον πλανήτη. Με πολύ μεγάλο σεβασμό του έμαθε να ζει, του έδωσε γνώση, του έδωσε μια τεράστια ιστορία, πέρασε στην ιστορία ως αθάνατος για να θυμάστε πως το έκανε και τι έκανε. Σαφώς έχει κρυφτεί η γνώση μας αυτή από όλους τους επικυρίαρχους και η τεχνολογία του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ήταν τεράστια γιατί σε μια τέτοια διαδικασία του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα σας πω με βεβαιότητα ότι η γη μας δεν ήταν στην τρίτη διάσταση αυτή που μας πήγαν οι επικυρίαρχοι, τότε ήταν στην τέταρτη, πέσαμε στην τρίτη για να καταλάβετε.
Η γη έπεσε σε μεσαίωνα, σε σκοταδισμό, τότε δεν ήταν σε σκοταδισμό ήταν σε πόλεμο πραγματικό και φυσικά είχε άλλες τεχνολογίες τις οποίες τις κρύψανε για να μην καταλάβετε. Έρχεστε τώρα μετά από 2.500 χρόνια να συζητήσουμε τον σκοταδισμό του σκοταδισμού, των δογμάτων, των θρησκειών, των εγκάθετων, των επικυρίαρχων με τεχνοτροπίες άθλιες, ηλίθιες, πρωτόγονες.
Νίκος Αμάραντος: Με διαφορετικούς θεούς σε κάθε λαό…
Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
religions
Αρτέμης Σώρρας: 6.500 θρησκείες, με 650 στην Ελλάδα, μιλάμε για έναν τεράστιο σκοταδισμό, έχουμε και έναν μεσαίωνα πριν, έχουμε γνώση κρυμμένη, κάποιος την λέει γνώση αλλά τελικά είναι μία νουβέλα όπως την έχει κάνει, όμως δεν είναι ώρα για να μιλήσουμε για Μέγα Αλέξανδρο. Όμως με βεβαιότητα ή κατά την άποψή θα σας πω ότι ήμασταν σε άλλη διάσταση και πέσαμε στην τρίτη και τώρα όλοι οι επικυρίαρχοι προσπαθούνε να μείνουμε στην τρίτη, να κρατήσουν όλο τον πλανήτη στην τρίτη και σε σκοτεινές συχνότητες οι οποίες δεν τον αφήνουν να μεταλλαχθεί, να περπατήσει και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση όπως πρέπει να το κάνει.
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα επειδή ο κόσμος περιμένει, ακούει αρκετό καιρό αυτή την υπόθεση, τα οικονομικά εργαλεία που έχετε δώσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι από σας. Νομίζετε ότι είναι ο καιρός να πείτε κάτι εσείς ή θα πρέπει να όλοι να τριφτούμε μέσα από αυτό το εργαλείο που μας έχετε φέρει.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι αυτό το εργαλείο είναι δικό σας, δεν είναι δικό μου. Είναι ένα εργαλείο το οποίο δουλεύει παράλληλα με όλο τον κόσμο, δουλεύει παράλληλα με την συνένωση. Η συνένωση των Ελλήνων μαζί με τα εργαλεία, και του Ελληνισμού γενικότερα, δίνει την δυνατότητα να δουλεύει παράλληλα, είναι άχρηστο το εργαλείο εάν δεν έρθει η συνένωση των Ελλήνων.
Ακόμα και η συνένωση χωρίς εργαλεία, που έχει γίνει πολλές φορές, στο παρελθόν είδαμε πάρα πολύ κόσμο στο σύνταγμα, λαοθάλασσα, φώναζε μην το κάνεις αυτό αλλά ο πρωθυπουργός μπήκε στο μνημόνιο, άρα βλέπουμε λοιπόν ότι θέλει δύο συστατικά, είναι μία τεράστια χημιστική θα την πω και όχι αλχημεία, μία χημιστική σύνθεση ανάμεσα κόσμου και εργαλείου όπου το εργαλείο είναι του κόσμου, όπου ο κόσμος αξιοποιεί το εργαλείο το οικονομικό ζητώντας τα δίκια του και παίρνοντας όλα αυτά τα οικονομικά εργαλεία, ζητώντας από τους πατρόνες, από τους επικυρίαρχους, από τους επιβήτορες κάντε το απαραίτητο, κάντε το αυτονόητο, δεχθείτε αυτό, κάντε εκείνο, με αποτέλεσμα να τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, έτσι θα σπάσει όλο αυτό το σύστημα και ήδη έχει σπάσει.
Εγώ για να σας αποδείξω ότι έχει σπάσει, αν και πρέπει να μιλάω πολύ λιγότερο για πληροφορίες γιατί φεύγουνε και εκτοξεύονται πληροφορίες που δεν θέλω να βγαίνουνε παραέξω, ίσως μου κάνουνε και κακό, όπως και με τους δήμους δηλαδή. Δήμοι που υποστήριξα εγώ τους πολεμήσανε πάρα πολύ, δήμοι που δεν τους ήξεραν βγήκανε. Ότι λοιπόν ακουμπάω είναι και επικίνδυνα τα πράγματα γι αυτό πρέπει να είμαι και στρατηγικά πάρα πολύ προσεκτικός για την ασφάλεια κάποιων προτάσεων που πρέπει να επιληφθούνε.
23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ :ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”
mnymosini
mnimartsor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου