17 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜHNYΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜHNYΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς γνωρίζετε το μυστικό Ρώσικο Βιβλίο με πληροφορίες για τις εξωγήινες φυλές; Ένα βιβλίο με σημειώσεις, σκίτσα και καρφιτσωμένες φώτο που χρονολογείται απο το 1951 και το οποίο βρήκε ο γιός ενός Ουκρανού πρώην διπλωμάτη μαζί με έναν φίλο του, κρυμμένο σε κάτι κούτες στο υπόγειο του σπιτιού του, μαζί με διάφορα άλλα έγγραφα, πολλά απο αυτά μυστικά απο την εποχή που ήταν διπλωμάτης. Κάποια από τα έγγραφα αυτά ήταν στα Ρώσικα και από την Εποχή της ΕΣΣΔ. Βάσει αυτού του βιβλίου και συγκεντρώνοντας κι άλλες πληροφορίες έγραψαν το βιβλίο "Ιntroduction To Alien Races Book (Παρουσίαση του Βιβλίου Εξωγήινων Φυλών)".



Καθώς το διάβαζα λοιπόν και έφθασα στην σελίδα 81 όπου αναφέρει διάφορα μηνύματα εξωγήινων φυλών που έχουν δοθεί προς την ανθρωπότητα δλδ στα υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα, πάπες κλπ, ένα απο τα μηνύματα είναι το παρακάτω:

- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Σελ 88-89
Στο ερώτημα ποιος δημιούργησε το σύμπαν και όλους εμάς, απο τις διάφορες απαντήσεις που δόθηκαν σε κάποιους από τους κυβερνώντες παγκοσμίως όπου ο τελευταίος ήταν ο JFK, συμπεριλαμβάνονται και οι κάτωθι!

- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!

- ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ, Η ΑΡΤΕΜΗΣ, Η ΝΤΑΪΑΝΑ!

- ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204115786438910&set=a.10203881646025546.1073741835.1352856497&type=1&theater

Σημείωση:
Κάποιες φωτογραφίες εξωγήινων, όχι όλες, είναι παρμένες από ταινίες κι άλλες πηγές ως εικονικές της αντίστοιχης φυλής καθώς δεν υπήρχαν αυθεντικές ή σκίτσα.

Kατεβάστε σε μορφή pdf το βιβλίο εδώ:
http://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf



http://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου