22 Ιουλίου 2014

Assumptions YANKEES: The U.S. SATELLITE arrested shedding its AIRCRAFT MH17 Ukrainians

Assumptions YANKEES: The U.S. SATELLITE arrested shedding its AIRCRAFT MH17 Ukrainians

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ :Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ
3799691
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

     Oι εικόνες που τραβήχτηκαν από ένα αμερικανικό δορυφόρο αποδεικνύουν ότι το μαλαισιανό αεροσκάφος χτυπήθηκε από τους ουκρανούς δήλωσε ο δημοσιογράφος Robert Parry γνωστός για τις έρευνές του.
Σύμφωνα με αυτόν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών διαθέτουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν    ότι υπεύθυνος για την πτώση του αεροσκάφους είναι ο ουκρανικός στρατός.
Ο Robert Parry  δεν αποκάλυψε το όνομα του πληροφοριοδότη του που προέρχεται από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αλλά τόνισε ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη πηγή η οποία σε αντίστοιχες καταστάσεις έχει δεχθεί σωστές πληροφορίες.( La voix de la russie 22.07.14)<!more>
H oυκρανική αεροπορία εξαπέλυσε και νέα επίθεση με πυραύλους από μαχητικά Su-25 εναντίον μιας ζώνης 30 χλμ από τον τόπο της πτώσης του μοιραίου Boeing.Βομβάρδισαν στα 200 μέτρα από τη ζώνη αποκλεισμού του δυστυχήματος. (RIA Novosti).Μόλις την παραμονή ο Ποροσένκο είχε ανακοινώσει ότι σταματάει κάθε επιχείρηση σε μια ακτίνα 40 χιλιομέτρων από το σημείο που έχει αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου