26 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ) Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ




ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ) 
Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ενθυμίστε ότι, πολλοί από σας ακούτε την λέξη πόρνη Βαβυλών, η πόρνη Βαβυλών. Τι ήτανε η πόρνη Βαβυλών ; καταρχήν η Βαβυλών ήτανε μια πραγματική πόλη. Ένας πολιτισμός ο οποίος ανεπτύχθει θα έλεγα εδώ και 5000 με 6000 χρόνια στην περιοχή της Μεσοποταμίας έτσι την λένε και σήμερα και οι Εγγλέζοι οι φίλοι μας και οι Άραβες οι φίλοι μας την λένε Μεσοποταμία γιατί είναι ανάμεσα σε δύο ποταμούς, ο Ευφράτης και ο Τίγρης και σήμερα έτσι τους λένε, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αλλάξουν τους συμβολισμούς, την γλώσσα. Καταρχήν να σας πω κάτι πολύ σημαντικό, ξέρετε πως διαβάζεται η πρωτο-Ελληνική γραφή ; Η πρωτο-Ελληνική γραφή διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά και από κάτω προς τα πάνω. Αρχίζουμε λοιπόν τώρα να ξετυλίγουμε λίγο το κουβάρι, γιατί και ποιος άλλαξε την γραφή την Ελληνική ; Πριν από, νομίζω μία ή δύο ημέρες ανακοινώθηκε στο ιντερνέτ ότι βρέθηκε μία πλάκα, που νομίζετε ; στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία φέρει Ελληνική γραφή και χρονολογήθηκε ξέρετε πόσο 2657 π.χ. που σημαίνει περίπου 500 χρόνια από σήμερα, νομίζω υπάρχει σε κάποια από τις ιστοσελίδες τις δικές μας αυτή, φανταστείτε τώρα τι μας διδάσκουν στο σχολείο ότι το Ελληνικό αλφάβητο μας το φέρανε οι Φοίνικες λέει περίπου το 1100 π.χ. τώρα έρχεται μία πλάκα η οποία είναι γραμμένη μετά την αποστασία διότι είναι γραμμένη με τον καινούριο τρόπο γραφής. Ο πρωτο-Ελληνικός τρόπος γραφής σας είπα διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά και από κάτω προς τα πάνω. Αρχίζουμε λοιπόν να τοποθετούμε σιγά σιγά, που ακριβώς και πως έγινε η αποστασία.
Αν ρώταγα κάποιον από σας ή όλους μαζί να μου πουν την ιστορία του Νώε ή του Μαθουσάλα και τους ρώταγα κατόπιν, ήταν Εβραίοι αυτοί οι άνθρωποι ; θα απαντούσατε ναι, διότι έχει περάσει μέσα στον εκπαιδευτικό κώδικα όλων των λαών ότι ο Νώε, ο Μαθουσάλας και όλοι αυτοί που ονομάζουν οι πατέρες , οι προπάτορες ότι ήσαν όλοι Εβραίοι. Αυτό λοιπόν, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος από αυτό. Η Εβραϊκή θρησκεία ως θρησκεία οριοθετήθηκε μόλις το 1250 π.χ., δεν υπήρχε Εβραϊκή θρησκεία πριν, έτσι ; είναι ακριβώς τα κείμενα σας είπα προηγουμένως που υπάρχουν και τα οποία θα τεθούν στην διάθεση του Ελληνισμού συντόμως, χρονολογούνται ακριβώς το 1250 π.χ. Δηλαδή τυχαίνει ακριβώς την ίδια χρονολογία που δημιουργήθηκε η Εβραϊκή θρησκεία να περιγράφεται και το πώς ακριβώς έγινε η αποστασία, επομένως θα ανατρέξουμε ιστορικά τι έγινε πριν από εκεί για να αντιληφθούμε την ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ & ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ

Θέλω να παρατηρήσετε τις σημαίες των χωρών, όλων των Αραβικών χωρών της Τουρκίας, της Κίνας, της Μογγολίας, τι θα διαπιστώσετε ; ακόμα και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ξέρετε ότι το μισοφέγγαρο με ένα αστέρι στην μέση είναι το σήμα όλων των Αραβικών χωρών. Των Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας, της Περσίας, της Τουρκίας, της Κίνας, της Μαλαισίας, της Ινδονησίας και ένα αστέρι στην μέση. Ξέρετε τι είναι αυτό ; Αυτό είναι ο εξής συμβολισμός το μεν μισοφέγγαρο είναι το σπίτι του Γιακβέ, το δε αστέρι στην μέση είναι η Αφροδίτη. Εγώ τώρα θέλω να αποσυμβολίσουμε λιγάκι μαζί αν θέλετε τι ακριβώς σημαίνουν αυτά για να καταλάβετε. Η Αφροδίτη η θεά της ομορφιάς υποτίθεται ότι συνεργάστηκε με το μισοφέγγαρο για την αλλοίωση του DNA στον πλανήτη. Αυτό το οποίο δημιουργήθηκε λοιπόν από την συνεργασία της Αφροδίτης και του μισοφέγγαρου το Γιακβέ δηλαδή, μία μυθική προσωπικότητα η οποία ουσιαστικά ίδρυσε την Βαβυλώνα, το όνομά του ήταν Νιμρώντ. Ο Νιμρώντ λοιπόν ο οποίος ίδρυσε τις πέντε μεγάλες πολιτείες στην περιοχή της Βαβυλωνίας. Όταν απέθανε ο πατέρας του ενυμφέυθει την μητέρα του η οποία ονομαζόταν Σεμίραμις, το όνομά της το πραγματικό ήταν Σεμίραμις αλλά επειδή την εποχή εκείνη ακριβώς έγινε η αποστασία δηλαδή εκεί ακριβώς άρχισαν τα γενετικά πειράματα για την αλλαγή του DNA των ανθρώπων έχουμε τώρα την Σεμίραμις την οποία την λέμε Αστάρτη. Η ίδια τον εαυτό της τον ονόμασε Αστάρτη στα Ελληνικά ενώ στην δική τους γλώσσα την ονόμασε Ιστάρ αλλά την προφέρουνε Ίστερ, Ίστερ το προφέρουν. Έκανε ένα γιο που λεγότανε Σαμσέζ. Ο Σαμσέζ λοιπόν, έκανε γιο τώρα ο Νιμρόντ με την Σεμίραμις έκανε τον Σαμσέζ και στον οποίον άρεσαν, λέει ότι, ήλθε, κατέβηκε, λέει ο Σαμσέζ με ένα αυγό από τον πλανήτη Αφροδίτη. Το αυγό λοιπόν κατέβηκε λέει από την Αφροδίτη και γονιμοποίησε την Ιστάρ και έτσι δημιουργήθηκε ο Σαμσέζ.
Για τους φίλους μας του Εβραίους να τους πληροφορήσουμε παρόλο που δεν θέλουνε να το παραδεχτούν, την εποχή που εγεννήθει ο Χριστός εντός εισαγωγικών, όταν δηλαδή άρχισε ο χριστιανισμός όλοι οι Εβραίοι την εποχή εκείνη ελάτρευαν τον Σαμσέζ, ο Νιμρόντ ο πατήρ, ο Νιμρόντ απεικονίζεται στην Βαβυλωνιακή θρησκειολογία σαν, πήρε το όνομα Μολόχ, είναι ο γνωστός Μινώταυρος της Κρήτης.

Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ & ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ DNA

Ακούτε λοιπόν τώρα και τον μύθο του Μινωταύρου. Ο Μίνωας ο οποίος είναι ο Έλλην ο προ της αποστασίας δεν παραδέχθηκε την κυριαρχία του Μινωταύρου και τον έκλεισε στον λαβύρινθο, δηλαδή δεν αποδέχθηκε ποτέ ο Ελληνισμός τον καινούριο άρχοντα του πλανήτη ο οποίος ήταν η συνεργασία του Νιμρόντ, της Ιστάρ, του Γιακβέ τον οποίον με μεγάλη ευκολία αποδέχτηκαν οι Εβραίοι. Αυτή λοιπόν ήταν, αυτή ήταν η θεότητα που ελάτρευαν οι Εβραίοι, και εάν δείτε ιδιαίτερα στην Ασκελόν στο Ισραήλ, η Ασκελόν ήταν μία από τις πολύ αρχαίες πόλεις του Ισραήλ. Όλα τα ειδώλια τα οποία βρίσκουν έχουν να κάνουν με την κεφαλή του ταύρου ή με το σώμα της κουκουβάγιας που αντιπροσωπεύει την θεά Αθηνά.
Θέλω όμως να σας πάω λίγο πίσω στο όνομα Ίστερ, τα κόκκινα αυγά. Ο Σαμσέζ λοιπόν ήταν ένα παιδί το οποίο του άρεσαν πάπα πολύ τα κουνέλια και ενώ κυνηγούσε κουνέλια, λέει, μία μέρα ένα αγριογούρουνο τον σκότωσε. Ο μύθος λοιπόν αυτός, ακούστε, Ίστερ είναι η μαμά τα κουνέλια άρεσαν στον Σαμσέζ και με αυγό κατέβηκε από την Αφροδίτη. Είναι αυτά τα οποία χρησιμοποιούμε για το Πάσχα. Ο Μέγας Κωνσταντίνος λοιπόν όταν δημιούργησε την Χριστιανική θρησκεία, γιατί ο Μέγας Κωνσταντίνος την δημιούργησε, πνευματικά μεν την δημιούργησε ο Παύλος αλλά νομοτυπικά την δημιούργησε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Ο μέγας Κωνσταντίνος λοιπόν τους τρεις πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού το Πάσχα εορταζόταν από τους Εβραίους και τους Χριστιανούς την ίδια ακριβώς ημέρα διότι υποτίθεται όταν έφυγαν οι Εβραίοι από την Αίγυπτο που πέρασε ο άγγελος σφάξαν το αρνί και βάλαν το αίμα πάνω από τις πόρτες για να μην πάμε στην ιστορία και χαθούμε να επανέλθουμε λοιπόν να δούμε ακριβώς από πού και πως έχει καταληφθεί ο Ελληνισμός. Ο μύθος λοιπόν του Μινωταύρου μας παραπέμπει στην πόρνη Βαβυλών. Το όνομα πόρνη Βαβυλών το έδωσε η ίδια η Εσθήρ την οποία την ονόμασε, το Ίστερ δηλαδή, όχι Εσθήρ, Ιστάρ αλλά το Εσθήρ το εβραϊκό από εκεί προέρχεται και το οποίον είναι η Αστάρτη δηλαδή η Αφροδίτη. Ο θεός Μολόχ λοιπόν ο οποίος είναι ο Νιμρόντ και ο οποίος είναι ο μεγάλος άρχων που δημιουργήθηκε από την γενετική παρέμβαση στο DNA στην Βαβυλωνία. Επειδή ήταν ένας πολύ πολεμικός θεός εντέλει βρήκε τον μάστορά του υποτίθεται και ο μάστοράς του δεν ήταν άλλος από τους Ολυμπίους. Αυτός είναι ο συμβολισμός, όταν έγινε λοιπόν η μάχη των Τιτάνων με τους Ολυμπίους, των αποσταστών με τους Ολυμπίους ο Νιμρόντ κόπηκε κομμάτια και η Ισθάρ μάζεψε όλα τα κομμάτια και ξανάφτιαξε τον Νιμρόντ εκτός από ένα, και αυτό το ένα ήταν το γενετήσιο όργανο του Νιμρόντ. Χάθηκε λοιπόν λέει, προσέξτε τι λέει, ότι χάθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει υποτίθεται η παρέμβαση στο DNA. Αυτό είναι ο αποσυμβολισμός του μύθου. Μην ξεχνάτε τον ίδιο μύθο έχουμε και στην Αίγυπτο Όσιρης και Ίσις, μην ξεχνάτε τον ίδιο μύθο έχουμε και στην Ελλάδα ο Ησίοδος. Ο Δίας, λέει, τι έκανε, απέκοψε το γενετικό όργανο του Κρόνου. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι έχουμε τον Δία από την Ελληνική ιστορία-μυθολογία κόβει το γενετικό όργανο του Κρόνου και έχουμε και την Ιστάρ στην Βαβυλωνία που έχασε το γενετικό όργανο του Νιμρόντ. Εδώ λοιπόν οριοθετείται, για να μην υπάρξει σύγχυση στο μυαλό των συν-Ελλήνων που μας ακούν, εδώ τώρα αρχίζουμε και οριοθετούμε σιγά σιγά που άρχισε και πως δημιουργήθηκε αυτή η παρέμβασης στο γενετικό DNA.

ΙΑΠΕΤΟΣ
ΝΩΕ, ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ, ΟΜΗΡΟΣ, ΗΣΙΟΔΟΣ

Θυμάστε ότι ο Νώε μας λένε οι Εβραίοι, ο οποίος βεβαίως και δεν ήταν Εβραίος γιατί ο Νώε για μας ήταν ο Δευκαλίων. Δεν μπορεί να υπήρξε και Νώε και Δευκαλίων, έτσι δεν είναι ; ή ο ένας ή ο άλλος υπήρξε. Να πάρουμε όμως των Εβραίων την άποψη, λένε λοιπόν ότι ο Νώε είχε τρία παιδιά τον Σεθ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ. Το Ιάπετ που παραπέμπει ; Ακριβώς ! κάποιος λοιπόν μας λέει ψέματα έτσι ; ή ο Ησίοδος μας λέει ψέματα ή η Παλαιά Διαθήκη μας λέει ψέματα. Είναι δυνατόν τώρα να έχουμε ένα εβραϊκό όνομα με το όνομα Ιαπετός ; δεν έχουμε. Προσέξτε όμως τι λέει, ότι ο Χαμ, ακούτε τους συμβολισμούς, κάποια στιγμή είδε τον πατέρα του γυμνό στην σκηνή, έκανε ματάκι λέει ο Χαμ, και ενώ έκανε, φώναξε τα άλλα αδέλφια του να δουν τον πατέρα του, δεν ξέρουμε γιατί ήταν γυμνός, δεν χρειάζεται και να μάθουμε, λοιπόν εφώναξε λέει τον Σεθ και τον Ιάφεθ, Ιαπετό οι οποίοι για να μην ντροπιάσουν τον πατέρα τους πήρανε λέει χλαμύδες και πηγαίνοντας πίσω πίσω, μπήκαν στην σκηνή και σκέπασαν τον Νώε ούτως ώστε να μην, τι έκανε τώρα ο Χαμ ; Ο Χαμ πήρε την κατάρα του Νώε να είναι συνεχώς κυνηγημένος και λέει η εβραϊκή λοιπόν ας την πούμε ιστορία, μέσω της Παλαιάς Διαθήκης ότι ο Χαμ είναι εκείνος ο οποίος είναι προπάτορας όλων των Αφρικανικών χωρών γι’ αυτό λέει η Αφρική σήμερα δεν είναι προηγμένη και υπάρχει τέτοια μεγάλη πείνα, και όλη αυτή, αυτή είναι η δικαιολογία. Από την άλλη μεριά ο Ιαπετός είναι εκείνος ο οποίος έδωσε λέει έδωσε την αρχή και εδημιούργησε τα γένη των Κινέζων, των Μογγόλων, των Ινδών, των Αράβων, καταλάβατε ; τι σημαίνει εδώ ; ότι κατά την διάρκεια που έγινε αυτή η παρέμβαση η γενετική άλλοι με συνωμότησαν και εγίναν αποστάτες άλλοι δε δεν είναι αποστάτες.
Κοιτάξτε υποτίθεται ότι ο κατακλυσμός έγινε πριν από 9000 τάδε χρόνια, δηλαδή γύρω στα 7500 χιλιάδες χρόνια π.χ. Να σκεφτείτε ότι η Αθήνα προϋπήρχε αυτής της εποχής. Η Αθήνα προϋπήρχε του κατακλυσμού σαν Αθήνα. Τα πρώτα δείγματα πολιτισμού στην Αθήνα, καταρχήν η Αθήνα ονομάζετο Κρανεαί. Ο Κραναός ήταν ο πρώτος και ο υιός του Κραναού ήτανε ο Ερεχθεύς και κατόπιν ήτανε ο Κάδμος ;
Αυτό δεν είναι αλήθεια, η ακρόπολης των Αθηνών έγινε εξ αρχής, θα πάμε μία άλλη φορά να συζητήσουμε το θέμα Αθήνα. Θέλω σήμερα να δούμε πως και που έγινε η αποστασία για να καταλάβουνε οι Έλληνες ότι εάν πριν από 6, 7000 χρόνια, καταρχήν έχουν την γραφή όπως είναι η σημερινή γραφή το παραμύθι περί φοινικικής γραφής τελειώνει !!! το δεύτερο, μπορούνε να μας φέρουν οι Εβραίοι το πρώτο δείγμα της Παλαιάς Διαθήκης γραπτό μνημείο ; Ξέρετε ότι ο Ησίοδος εντέλει αποφάσισε η επιστημονική κοινότητα ότι ήταν προ του Ομήρου. Εάν λοιπόν ο Ησίοδος έγραψε «Έργα και ημέρε», «Θεογονία», «Ασπίς Ηρακλέους», κτλ. εάν τα έγραψε το 1200 ή το 1250 π.χ. αντιλαμβάνεστε ότι η αποστασία έγινε την εποχή που έγινε ο Ησίοδος, γραπτό μνημείο όμως που να ονομάζεται «Παλαιά Διαθήκη» δεν υπάρχει. Όταν οι Πτολεμαίοι αποφάσισαν να κάνουν την βίβλο των Εβδομήκοντα δεν υπήρχε γραπτό. Τώρα όμως πρέπει να σας πω ότι γραπτό υπάρχει και όταν διαβαστεί αυτό το γραπτό δεν θα έχουν που να κρυφτούν οι Εβραίοι. Ότι έχει διδαχτεί η ανθρωπότητα εδώ και 5000 χρόνια καταρρίπτεται. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν αυτά τα γραπτά ‘ρθουν στο φως και σας διαβεβαιώ ότι θα ΄ρθουν στο φως και όχι στο απώτερο μέλλον αλλά στο εγγύς μέλλον θα αντιληφθείτε το μέγεθος της αποστασίας αλλά και το μέγεθος και την μεγαλοσύνη του Ελληνισμού.

ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο λόγος που τα είπα αυτά σήμερα είναι γιατί θέλω να αρχίσουν οι αγαπητοί μας συν-Έλληνες και οι συν-Ελληνήδες να αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα με την οποία είναι προικισμένοι από τις θείες δυνάμεις. Ότι βλέπουν στον πλανήτη, ότι αντιπαράθεση βλέπουν γίνεται μέσα στο αποστατικό στρατόπεδο με απώτερο σκοπό άλλος λίγο άλλος πολύ να έχει το ανθρώπινο γένος σκλαβωμένο. Άλλος μεν θέλει όλο τον πλανήτη να έχει πλέον μία θρησκεία, έναν αρχηγό, η δε Δευτέρα ομάδα θέλει να διατηρήσειτις εθνικές του ταυτότητες αλλά να υπακούνε όλοι σε κάποια συγκεκριμένη αρχή. Επομένως ο Έλληνας τώρα ο οποίος φιλοκαλεί. Το κάλος και η αρμονία είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά ακολουθεί ελευθερία δικαιοσύνη και ισηγορία, αυτά λοιπόν είναι αδύνατον να τα αποδεχθεί η ανθρώπινη κοινότητα όπως είναι σήμερα μετά την αποστασία. Ισηγορία, Ελευθερία, Αρετή και Δικαιοσύνη είναι έννοιες αυτονόητες στην ανθρώπινη υπόσταση του Έλληνα οι οποίες είναι υπέρ των δυνάμεων του θείου. Όταν ο Θέογνης λέει στον Δία, «Ζευ
φίλε θαυμάζω σε», και όταν ο Προμηθέας λέει στον Δία, «Δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσω και να κάνω αυτό που μου λες γιατί η Δικαιοσύνη προστάζει κάτι άλλο». Λέει ο Προμηθέας, ο Τιτάνας Προμηθέας, λέει στον Δία τον θεό των θεών με τον οποίο συναλλάσσεται ευθέως και του λέει δεν είσαι δίκαιος αυτήν τη στιγμή εγώ πιστεύω ότι είμαι δίκαιος και κάνε με ότι θέλεις έχεις την δύναμη μπορείς να με βάλεις εκεί αλλά η στάση αυτή του Προμηθέα εντέλει αναγκάζει τις θείες δυνάμεις να στείλουν τον Ηρακλή να απελευθερώσει τον Προμηθέα. Διότι εγνώριζαν δηλαδή οι θείες δυνάμεις ότι πραγματικά είχε δίκιο ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας λοιπόν είναι εκείνος ο οποίος οριοθετεί και σηματοδοτεί την εποχή της αποστασίας. Όλη η διαδικασία έγινε στην πόρνη Βαβυλώνα και ο συμβολισμός του μισοφέγγαρου με την Αφροδίτη στην μέση, το Ιστάρ δηλαδή, το παρέλαβε ο Μέγας Κωνσταντίνος και έτσι το ονομάζουν τώρα όλοι οι Δυτικοί λαοί το Πάσχα το λένε Ίστερ έχουμε τα κουνέλια και τα αυγά. Είναι καθαρά παγανιστικές συνήθειες δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την ανάσταση του Χριστού.
Σιγά σιγά κάθε φορά που ασχολούμαστε με τα θέματα θα αρχίσει ο Έλληνας να αντιλαμβάνεται το μέγεθος πραγματικά της απάτης που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη. Ξεκινώντας από το αξιόγραφο έναντι του χρεογράφου, από το Ίστερ το οποίο είναι παγανιστική λατρεία της θεάς Ιστάρ δηλαδή της Αφροδίτης και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό καταλαβαίνετε το μέγεθος της απάτης που υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο και τι διακινείται στις ανθρώπινες κοινωνίες για τα προηγούμενα 6, 7000 χιλιάδες χρόνια. Ότι έχουμε ακούσει, ότι έχουμε διδαχθεί δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Τελικά σας είπα στον πλανήτη είμαστε εμείς και αυτοί.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Εμείς τώρα παραδείγματος χάριν να πάρουμε τους πολιτικούς εντός εισαγωγικών τους δικούς μας, πέραν του γεγονότος ότι είναι αποστατικό DNA δεν έχουνε καμία επαφή με τον Ελληνισμό, γιατί ; όχι από δικό τους σφάλμα, δεν το διδάχτηκαν, που είναι το σφάλμα ; ότι ο νους, έχουν διάνοια. Η διάνοια τι είναι, ο νους του Διός. Ο νους του Διός λοιπόν είναι προίκα όλων των ανθρώπων ιδιαιτέρως δε των Ελλήνων. Έχουν υποχρέωση να ερευνήσουν εάν αυτά που υπηρετούν έχουν σχέση με την αλήθεια. Έχουν υποχρέωση ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και οποιοσδήποτε άλλος Στουρνάρας ή Χαρδούβελης πως τον λένε, να πουν ότι δεν χρωστάτε αξιόγραφο, δεν πήρατε ποτέ αξιόγραφο, χρεόγραφο σας δανείσανε, άρα λοιπόν δεν χρωστάτε τίποτα. Όταν σας ζητάνε να δώσετε τα νησιά σας, τα σπίτια σας, να δώσετε τις ακτές σας, όταν σας ζητάνε να πουλήσετε τα κτήρια, ακόμα και τις Θερμοπύλες. Και τις Θερμοπύλες θέλουν να πουλήσουν, είναι επειδή τα 100 φασόλια είναι μόνο 100. Που θα βρεις τα δύο να του τα δώσεις πίσω ; Επειδή δεν σου έδωσε ποτέ αξιόγραφο αλλά σου έδωσε πάντα χρεόγραφο να του δώσεις και εσύ ένα άλλο χρεόγραφο ή να συνεργαστείς με εκείνους οι οποίοι θέλουν να επαναφέρουν την ροή ούτως ώστε τα χρήματα, και δεν εννοώ μόνο τα λεφτά εννοώ ότι χρησιμοποιεί ο άνθρωπος να είναι αξιόγραφο και όχι χρεόγραφο. Αυτή η κίνηση είναι που έγινε στο Μονακό από τους 57.
Με αρχηγό την Ελβετία έχουν συνυπογράψει 157 χώρες. Αυτές οι 157 χώρες είναι εκείνες οι οποίες αντιμάχονται την Νέα τάξη πραγμάτων. Θυμάστε ότι σας είπα στο αποστατικό στρατόπεδο έχουμε δύο φατρίες. Η μία θέλει ένα αρχηγό και όλους σκλάβους η άλλη θέλει διατήρηση των εθνικών ταυτοτήτων. Η μία θέλει, τι ακριβώς θέλει ;
ΕΙ - Ε.Ν.D. ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 18.7.2014 ART FM RADIO CYPRUS

https://www.youtube.com/watch?v=nAiE727Ijls
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου