04 Αυγούστου 2014

Χρήστος Μπαλαντίνας: Αυτά είναι μερικά από τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από τους παγκόσμιους μητρικούς λογαριασμούς της Ελλάδας όπως επίσημα μας αναφέρει η παγκόσμια τράπεζα!

Χρήστος Μπαλαντίνας: Αυτά είναι μερικά από τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από τους παγκόσμιους μητρικούς λογαριασμούς της Ελλάδας όπως επίσημα μας αναφέρει η παγκόσμια τράπεζα!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ

Χρήστος Μπαλαντίνας  Αυτά είναι μερικά από τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από τους παγκόσμιους μητρικούς λογαριασμούς της Ελλάδας όπως επίσημα μας αναφέρει η παγκόσμια τράπεζα! Και να δείτε τι έχει να γίνει τώρα και πόσα έργα θα γίνουν σε κάθε δήμο της χώρας με τις δωρεάν εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα και το αίτημα των Ελλήνων Δημάρχων στους μητρικούς λογαριασμούς της Ελλάδας στην παγκόσμια τράπεζα!
Υπάρχει δήμαρχος που δεν έχει ενημερωθεί ακόμη; Να τον ενημερώσουμε!
Άσε μπάμπη, εσύ είπαμε ενημερώθηκες επίσημα εδώ και καιρό, αλλά είπαμε δεν μπορείς να ακουμπήσεις, δεν σε αφήνουν τα παλιόπαιδα από την αθήνα, γι” αυτό άλλωστε και πήγες σπίτι για ύπνο…
…………………………
ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΓΛΥΦΤΟΠΟΥΛΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΠΟΥΛΑ…
ΕΚΙΟΣΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!
ΠΟΊΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟΠΟΥΛΟΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΚΙ;… ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟΠΟΥΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ (με το Α” βραβείον εσχάτης προδοσίας)
ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ή ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ, ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΧΡΥΣΟΝ ΚΛΩΒΙΟΝ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ! (μετά καναβουρίου προς βρώσιν) 
[ Το έργο θα παρέχει άρδευση σε περίπου 40.000 εκτάρια γης ξηρικές καλλιέργειες στην πεδιάδα της Θεσσαλίας. Θα περιλαμβάνει γεωτρήσεις 1.600 γεωτρήσεις για την παραγωγή και 35 πηγάδια για την εξερεύνηση, την εγκατάσταση αντλιών και ηλεκτροκινητήρων, σωλήνες άρδευσης, κανάλια διανομής, και μονάδες ψεκασμού, και την κατασκευή αγροτικών δρόμων και αποστραγγιστικών τάφρων επιφάνειας. Ερευνητικές γεωτρήσεις θα είναι διάτρητοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της περαιτέρω επέκτασης της περιοχής προς άρδευση στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης των υπόγειων υδάτων της κυβέρνησης, εν μέρει, στη Θεσσαλία και εν μέρει στη Μακεδονία και τη Θράκη. Φρεάτια του έργου θα είναι περίπου 120 μέτρα βάθος και σερβίρετε μεταξύ 15 και 29 εκταρίων. Αντλίες θα πρέπει να κινούνται από ηλεκτρικούς κινητήρες. Η κατασκευή αντλιοστασίων και η εγκατάσταση των αντλιών, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων θα είναι η ευθύνη του προμηθευτή της αντλίας. Συστήματα διανομής καταιονισμού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε περίπου 80 τοις εκατό των φρεατίων. Το υπόλοιπο θα λειτουργήσει με συστήματα βαρύτητας. Θα κατασκευαστούν περίπου 1.500 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων και ένα ίσο μήκος από αποχετεύσεις. ]
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ… ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ… ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΟΠΟΥΛΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου