21 Αυγούστου 2014

Ροδίτης παραπέμπει τη ΔΟΥ Ρόδου για αποπληρωμή των χρεών του στον Αρτέμη Σώρρα!

Ροδίτης παραπέμπει τη ΔΟΥ Ρόδου για αποπληρωμή των χρεών του στον Αρτέμη Σώρρα!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,… Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ… ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ! 

ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
…………………………………………………………………………
Ροδίτης παραπέμπει τη ΔΟΥ Ρόδου για αποπληρωμή των χρεών του στον Αρτέμη Σώρρα!
ArtemisSorrasBanner-744x544Το σενάριο είναι γνωστό σε όλους. Από τις 28/9/2012 έχουν κατατεθεί 600 δισ. δολάρια από τον οργανισμό ei-END υπέρ της σωτηρίας του ελληνικού χρέους.
Ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Αρτέμης Σώρρας μπορεί να σώσει την Ελλάδα με ένα καταπίστευμα!
Όπως λέει ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, «διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων $ έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο, και Οντάριο του Καναδά».
Πιστοί του Σώρρα σε όλη τη χώρα διοργανώνουν συναντήσεις και εκστρατείες συλλογής υπογραφών, προκειμένου να «γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης».
Η όλη υπόθεση έχει προσλάβει όμως κι άλλη διάσταση, αφού φορολογούμενοι, όπως φαίνεται, αρνούνται πλέον να πληρώσουν τη δυσβάστακτη φορολογία που τους επιβάλλεται, παραπέμποντας, τους κατά τόπους προϊσταμένους των ΔΟΥ στον… Σώρρα.
Την 19η Αυγούστου 2014 μια τέτοια εξώδικη γνωστοποίηση απεστάλη στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Ρόδου από Ροδίτη φορολογούμενο, ο οποίος την κοινοποίησε μάλιστα και στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου!
«Προκειμένου να σταματήσουμε την δίωξη των Ελλήνων από το δημόσιο (εν προκειμένω από το Υπουργείο Οικονομικών και τις κατά τόπους ΔΟΥ) για ενδεχόμενες οφειλές μας, που προέκυψαν από τις, πέρα από κάθε αμφιβολία πλέον, μεθοδεύσεις πτωχεύσεώς μας από την Ελληνική κυβέρνηση, τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και λοιπούς συνυπεύθυνους “εταίρους” μας και μη, προτείνω να καταθέσουμε δηλώσεις, όπως η ακόλουθη προς την αρμόδια ΔΟΥ. Έχουν υποχρέωση εκ του νόμου να παραλάβουν τέτοιες δηλώσεις εφόσον είμαστε φορολογούμενοι και έχουμε έννομο συμφέρον να δηλώσουμε οτιδήποτε αφορά στην οικονομική σχέση μας με το δημόσιο. Επιβάλλεται επίσης εκ του νόμου να μας απαντήσουν εγγράφως.
Ζητάμε από τον διευθυντή ή τον αρμόδιο προϊστάμενο να “χρεώσει” την δήλωσή μας προς το υπεύθυνο τμήμα (π.χ. Εισόδημα) και κατόπιν καταθέτουμε την δήλωση στο πρωτόκολλο από το οποίο λαμβάνουμε αντίγραφο. Καλό είναι να έχουμε έτοιμο αντίγραφο μαζί μας στο οποίο ζητάμε να γραφεί ο ίδιος αριθμός πρωτοκόλλου ή ζητάμε να λάβουμε αντίγραφο της πρωτοκολλημένης δηλώσεώς μας πριν την παραδώσουμε στο αρμόδιο τμήμα», αναφέρεται σε ιστοσελίδα που παροτρύνει τους φορολογούμενους να κινήσουν ανάλογη διαδικασία.
Στην εξώδικη δήλωση, που απέστειλε ο Ροδίτης, αναφέρονται τα εξής:
«Όπως ήδη θα πρέπει να γνωρίζετε, από 28/9/2012 έχουν κατατεθεί από τον κ. Αρτέμιο Σώρρα έξι (6) ομόλογα, ποσού εκατόν δισεκατομμυρίων ($100.000.000.000) δολαρίων ΗΠΑ έκαστο, σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στον οποίο μέτοχος είναι ο Ελληνικός Λαός, επομένως και εγώ, εφόσον έχω υπογράψει στο “ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ” περί αποδοχής της πρότασης δανειοδότησης της χώρας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό και σχεδόν μηδενικό επιτόκιο για 100 χρόνια, το οποίο ψήφισμα αυτή την στιγμή είναι εν εξελίξει σε ολόκληρη την χώρα.
Η ελληνική κυβέρνηση όφειλε από τον Οκτώβριο του 2012 να είχε ρευστοποιήσει τα ομόλογα αυτά προκειμένου να απεμπλακεί η χώρα από την τρόικα και να ξεκινήσει η ανάπτυξη της οικονομίας μας, πράγμα το οποίο δεν έπραξε ούτε μετά την υπ. αριθ. 67650/28-6-2013 απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που διέλυσε κάθε δυσπιστία πάνω στο θέμα αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που η ελληνική βουλή και η κυβέρνηση κατηγορούνται από τον Νοέμβριο 2012 από τον κ. Αρτέμιο Σώρρα για εσχάτη προδοσία και ο Υπουργός Οικονομικών για κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος.
Αν η ελληνική κυβέρνηση είχε ρευστοποιήσει τα ομόλογα θα είχε προκαλέσει πρωτοφανή ανάπτυξη στην χώρα μας και επομένως κανένας λόγος δεν θα συνέτρεχε για οικονομική κρίση εξ αιτίας της οποίας αφενός έχουν αυτοκτονήσει χιλιάδες και αφ’ ετέρου έχουν πτωχεύσει εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους πράγμα το οποίο συμβαίνει και στην δική μου περίπτωση.
Με την παρούσα δήλωση-πρόσκλησή μου, πρώτον, διαμαρτύρομαι έντονα προς το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα έπρεπε να είχε ήδη ρευστοποιήσει τα ομόλογα των $600 δις ως όφειλε εκ του θεσμού του και να ελευθερώσει την χώρα και τους Έλληνες από κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χρέος, και δεύτερον, για κάθε αναφερόμενη οφειλή μου προς την ΔΟΥ σας δηλώνω, σας καλώ και εξουσιοδοτώ να εισπράξετε τυχόντα ποσά οφειλής από τον αναφερόμενο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Τράπεζα Μόντρεαλ του Καναδά, τώρα ή όποτε αυτό καταστεί εφικτό, ή απ’ όπου ρευστοποιηθούν τα $600δις, των οποίων μέτοχος τυγχάνω ο/η ίδιος/α ως αυτόχθονες Ελληνες.
Eπειδή η οικονομική κρίση την οποία βιώνουμε όλοι μας στην χώρα μας και η οποία οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες, 1,8 εκατομμύρια ανέργους, και το 1/3 του Ελληνικού λαού κάτω από το όριο της φτώχειας, 500.000 δε επιχειρήσεις «έκλεισαν» και δεν δύναται ο Έλληνας ούτε τα προς το ζην να εξασφαλίσει αξιοπρεπώς, πράγμα που ισχύει για τις οικογένειες μας 3 χρόνια τώρα, έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι «κατασκευασμένη» από τους τοκογλύφους δανειστές.
Επειδή έπρεπε η Ελληνική Κυβέρνηση να εξετάσει και αποδεχθεί, ως όφειλε, την εξαιρετική πρόταση του οργανισμού END και του Αρτεμη Σώρρα από 28/9/2012 για τον λογιστικό έλεγχο και δανειοδότηση της Ελληνικής οικονομίας με $600 δις και σχεδόν μηδενικό επιτόκιο, πράγμα που θα οδηγούσε σε πρωτοφανή ανάπτυξη, ρύθμιση όλων των χρεών εσωτερικών και εξωτερικών της χώρας και των Ελλήνων, έλεγχο και αποπληρωμή όλων των οφειλών, κλπ.
Επειδή το 2011 ο κ. Σώρρας έκανε δωρεά στους οργανισμούς ΕΙ-END & ELLAS NEVER DIES 8 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής συνολικής αξίας 5,5 τρις ευρώ για την αποπληρωμή του Δημόσιου και Ιδιωτικού χρέους της Ελλάδας και των Ελλήνων καθώς και για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας, για την δωρεά αυτή του έχει καταλογισθεί φόρος ύψους 27 δις ευρώ από την Γ’ ΔΟΥ Πατρών. Η αξία κάθε μετοχής ανέρχεται στα 670 δις € πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών και την Βουλή των Ελλήνων, Επομένως ο κύριος Σώρρας οφείλει στο Ελληνικό δημόσιο 27 δις €, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις φόρου δωρεάς των μετοχών, τις οποίες και σας προσκομίζω, και εσείς αρνείστε να τα εισπράξετε παρόλο που έχει καταθέσει εξώδικη δήλωση και μήνυση στην Γ ΔΟΥ Πατρών. Γιατί το ελληνικό δημόσιο προχωρά σε κατασχέσεις περιουσιών για οφειλές μόλις των 500 ευρώ την στιγμή που ένας Ελληνας σας οφείλει πιστοποιημένα 27 δις σε φόρο;
Επειδή πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν σας ότι διά των αρμοδίων οργάνων σας καθισταμένων διά της παρούσης μας και τούτων υπευθύνων κατά τις σχετικές διατάξεις, τις οποίες και επικαλούμαστε, συμμετέχετε ανεπιφυλάκτως, παρανόμως, καταχρηστικώς και κατά παράβαση των αρχών της καλής πίστεως των χρηστών συναλλακτικών ηθών και της χρηστής διοικήσεως στην εγκληματική, οικονομική/ηθική, σωματική ψυχική εξόντωση του Ελληνικού Λαού Ουδείς βεβαίως λόγος για καταβολή φόρων και τελών θα υπήρχε από τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους επιτηδευματίες, αν απέφευγε η κυβέρνηση την προσφυγή στους δανειστές τοκογλύφους και χρησιμοποιούσε τα κεφάλαια των Ελλήνων από τα Ταμεία της Παγκόσμιας Τράπεζας. Εχει δημοσιευθεί στον τύπο το ΦΕΚ της 27/12/1345 της Συμβάσεως Bretton-Woods την οποία επικύρωσε η Ελλάδα η οποία ήδη συμμετείχε στην Παγκόσμια Τράπεζα και στα Ταμεία και στην οποία διαθέτει τεράστια κεφάλαια, όπως προκύπτει από το πιστοποιητικό του 2007 που φέρει τις υπογραφές της Ελληνικής κυβερνήσεως (βλ. συν 3,4). Δηλαδή κανένας λόγος δεν θα συνέτρεχε για προσφυγή σε τοκογλύφους και μνημόνια με συνέπεια το ξεπούλημα της Ελλάδος, αφού υπάρχουν διαθέσιμα τρισεκατομμύρια από τους κόπους και τον ιδρώτα των Ελλήνων. Με τα κεφάλαια αυτά, αν τα χρησιμοποιούσε, όπως όφειλε η κυβέρνηση, οι Ελληνες δεν θα κατέβαλλαν κανένα τέλος και φόρο προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Για αυτούς τους λόγους δεδομένου ότι έχει υποβληθεί η από 29.11.2012 μήνυση του κ. Αρτεμη Σώρρα για εσχάτη προδοσία, κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος, ευρισκομένη εν εξελίξει στην Εισαγγελία Αθηνών σας δηλώνουμε, σας καλούμε και εξουσιοδοτούμε να εισπράξετε τυχόντα ποσά οφειλής από τον αναφερόμενο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Τράπεζα Μόντρεαλ του Καναδά, τώρα ή όποτε καταστεί αυτό εφικτό, ή απ’ όπου ρευστοποιηθούν τα $600δις, των οποίων μέτοχοι τυγχάνουμε οι ίδιοι ως αυτόχθονες Ελληνες πολίτες και να εισπράξετε τον φόρο των 27 δις € που οφείλει ο κύριος Σώρρας προς το Ελληνικό δημόσιο Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σας αναφέρουμε το δικαίωμά μας για επανέλεγχο των αναφερόμενων, από εσάς ή το Υπουργείο Οικονομικών, οφειλών μας προς το δημόσιο».
10621961_1524913684411282_574756680_n10608867_1524913621077955_1202798638_n10581324_1524913637744620_660030671_n10638134_1524913671077950_1319180678_n10609122_1524913631077954_651444820_n
…………………………………………………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ…
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 1

http://alfeiospotamos.gr/?p=8953


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου