20 Αυγούστου 2014

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1537912469773274&set=a.1529817680582753.1073741828.100006636071191&type=1&theater
Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ - ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ [ ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ . ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΔΛΔ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ...ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ .. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ... ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΜΑΣ ] ΖΗΤΑΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΩΣ ΚΗΔΕΜΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ [ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ] ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ..... ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ .....

Πύρινος Έλλην

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!!!!!!!!

Οι καθημερινές σχέσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Παγκόσμιας Τράπεζας εξασφαλίζεται μέσω ενός γραφείου Εξωτερικών Σχέσεων που εδρεύει στη Ρώμη και το Γραφείο του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Ευρώπη και της Κεντρικής Ασίας.

Το γραφείο της Ελλάδας στο γραφείο της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Ρώμη εργάζεται για να προωθήσει τη συναίνεση της διεθνούς ατζέντας για την ανάπτυξη και να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και την Ελλάδα. Αυτό επιτυγχάνεται με την προώθηση της καλύτερης κατανόησης της αποστολής και των δραστηριοτήτων του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και με την οικοδόμηση σχέσεων με τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς, όπως η κυβέρνηση, οι νομοθέτες, οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, του ιδιωτικού τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Υποστηρίζει επίσης τις δραστηριότητες προβολής, συχνά σε συνεργασία με Έλληνες συνεργάτες, όπως διοργάνωση και υποστήριξη συνεδρίων, σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη. Το γραφείο χρησιμεύει ως σημείο εισόδου για τις ομάδες στην Ελλάδα που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας σε όλο τον κόσμο ή για πρόσβαση στο πληθώρα των πληροφοριών που δημοσιεύει η Τράπεζα, και απαντά σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Επιδιώκει, επίσης, να αυξηθούν οι ευκαιρίες για συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, μέσω της συγχρηματοδότησης, τραστ, και από κοινού αναλυτική εργασία σε τομείς και περιοχές αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

http://www.worldbank.org/en/country/greece/overview#2

ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Λ Α ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ Π Α Ν Τ Ο Υ!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου