18 Αυγούστου 2014

Mike Charalambous Η Ε.Ν.D. μιλάει στην Βουλή τον Αντιπροσώπον της Κύπρου !!!


Mike Charalambous Η Ε.Ν.D. μιλάει στην Βουλή τον Αντιπροσώπον της Κύπρου !!!
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία. (Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησης και τα πρωτόκολλα παραλαβής)
Επειδή, υποθέτουμε ότι δεν έχετε πληροφορηθεί όσα πρέπει για αυτή την τεράστιας σημασίας προσφορά, θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να φέρουμε σε γνώση σας την πάσα αλήθεια για αυτό το ζήτημα.
σωρρας-βουλή      end cyp vouli


Τον Μάιο του 2013, λίγες μέρες πριν την υπογραφή του μνημονίου, η ομάδα της E.N.D. επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου, κατέθεσε και επεξήγησε την πρόταση της, και στη συνέχεια έκανε δημοσιογραφική ενημέρωση 45 λεπτών σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.

Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Μόνο το κανάλι EXTRA της Λεμεσού έκανε μια δίλεπτη αναφορά που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Η Ε.Ν.D. μιλάει στην Βουλή τον Αντιπροσώπον της Κύπρου !!!
Ένα μικρό απόσπασμα από την (συνολικά 40 λεπτά) ομιλία της Ε.Ν.D. στην Βουλή τον αντιπροσώπων στην Κύπρο όπου μιλάνε ο Πρόεδρος Δρ Μανώλης Λαμπράκης και ο Αρτέμης Σώρρας για την οικονομική διάσωση της Κύπρου και την αποφυγή του μνημονίου.

https://www.youtube.com/watch?v=ARdGGClvCzI

http://www.endcyprusdebt.com/
http://www.endcyprusdebt.com/docs/
http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/
http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/proedriko-17-4-2013-723x1024/

Mike Charalambous

Και για τους παπαγάλους που λένε ότι είναι απατεώνας ο Αρτέμιος Σωρρας μια ερώτηση να μου την απαντήσουν ! Όταν πάει κάποιος στην βουλή των αντιπρόσωπων της Κύπρου και τους πει ότι " Σας έχω καταθέσει από το 2012 σε ένα λογαριασμό ένα ομόλογο 48.9δισ δολάρια" Θα τον αφήσουν να μιλήσει μπροστά σε όλη την βουλή? δεν θα το ψάξουν Πρώτα οι Μυστικές υπηρεσίες του κράτους να δουν ποιος είναι πρώτα και μετά το αρμόδιο υπουργείο να εξετάσει αν είναι απατεώνας και μετά να τον αφήσουν να μπει και να μιλήσει στη Βουλή? Είναι Ξέφραγο αμπέλι η Βουλή? Και η άλλη ερώτηση είναι γιατί δεν βγήκε επίσημα η Κυβέρνηση η ακόμη και ο πρόεδρος της βουλής και να μας πει ότι έχουν εξετάσει την πρόταση Του και ότι ο Σωρρας και ο Οργανισμός ΕΙ-END είναι απατεώνες? Ξυπνάτε όλοι γιατί Κοιμόμαστε !!Βαλτέ λίγο την λογική να δουλέψει και σκεφτείτε!! Άδω μια επιταγή κόβεις χωρίς αντίκρισμα προς το κράτος η και σε ιδιώτη και πας φυλακή όχι να λες ότι έχεις καταθέσει 48.8δις!!! Απλούστατα δεν μπορούν να το κάνουν γιατί τα 48.9 δις είναι γεγονός και έχουν πιστοποιηθεί από την δική 28-6-13 (όταν αθωώθηκε ο Σωρρας στην Ελλάδα )και αν βγει η Κυβέρνηση και το πει ότι είναι απατεώνες τότε έρχεται αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη και τότε είναι που θα βγουν όλα στην φορά το τι έχουν κάνει και πως έχουν διασύρει την Κύπρο μας στο Μνημόνιο ενώ είχαν την λύση από το 2012 Σεπτέμβριο και η προηγούμενη Κυβέρνηση αλλά και η Νυν !
Καταλαβαίνετε Τώρα γιατί Κοιμόμαστε ???


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙ-END

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/08/end.html

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄ (στ΄) ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Β ΕΚΠΟΜΠΗ
https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M&list=UURVOwY40nG55qRI3HEQD1Og
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=lnPXo99xevA&list=UURVOwY40nG55qRI3HEQD1Og


ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΑΘΩΩΣΗ TOY ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END artfmradio LIVE !

Δικαστική απόφαση για τα 600 ΔΙΣ του Α Σώρρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ τα 600 δις $
Η Πιστοποίηση ελληνικού δικαστηρίου (67650/13) για την κατάθεση των 600 δις ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ & ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ…Αγαπητοί συνέλληνες, ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε μόνοι σας αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο καιρό ότι είναι ψεύτικο και πολλοί το αποδέχθηκαν ως τέτοιο γιατί δεν το κοινοποίησαν τα επίσημα ΜΜΕ. Διαβάστε μόνοι σας, χωρίς την μεσολάβηση καναλιών, εφημερίδων και όλων των καθεστωτικών εργαλείων προπαγάνδας . ΠΙΝΑΚΙΟ-Η-ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ-ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ-28-6-2014-ΣΩΡΡΑΣ--ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Δείτε την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου που στις 28/6/2013 και μετά από την εξέταση όλων των απαραίτητων στοιχείων και μαρτύρων αποφάσισε ότι οι ισχυρισμοί του Αρτέμη Σώρρα (έλληνα πολίτη, μόνιμου κατοίκου Πατρών) για την κατάθεση των 600 δις δολ. είναι ΑΛΗΘΕΙΣ. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανέναν μας για να δηλώνουμε ελαφρά τη καρδία τον δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο σκεπτικισμό μας, την άρνηση μας να ερευνήσουμε και εν τέλει για να μην κοροϊδευόμαστε: την αποφυγή ανάληψης των ΕΥΘΥΝΩΝ μας.
συνεχεια

600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!

ΣΤΙΣ 28/9/12 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. 
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 100 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΛΙΣ Ο,5% ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ :

1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΟΔΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..συνεχεια

 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο κος Σώρρας, είναι νόμιμος δικαιούχος χρεογράφου της Αμερικάνικης Κυβέρνησης και έχει κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει ως αντασφάλεια για παροχή δανείου σε κράτη όπως αυτός αποφασίσει με την προϋπόθεση να ενημερώσει το Αμερικανικό Δημόσιο από πριν και δίδοντας τον απαιτούμενο χρόνο για τυχόν ενστάσεις έναντι της οποιασδήποτε πράξης δανεισμού που προτίθεται ο ίδιος να προχωρήσει.
Στις 26/ 06/ 2012 παραδόθηκε πρόταση χρηματοδότησης για την Κύπρο, από τον οργανισμό με την ονομασία «END» (End National Debt) – Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δια λογαριασμό του κου Αρτέμιου Σώρρα, μέσω του Κυπριακού Προξενείου στην Νέα Υόρκη στην Αμερική.
Η πρόταση που κατατέθηκε αφορούσε τη χορήγηση δανείου ποσού 48.926.500.000 USD μεεπιτόκιο 0 % και αποπληρωμή από 50 μέχρι και 100 χρόνια (όσα αποφασιστούν) με σκοπό την εξαγορά του υφιστάμενου δημοσίου χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών, την κεφαλαιοποίηση τραπεζών αλλά και την υποστήριξη των προσφύγων.
Την πρόταση συνόδευαν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Η βασική πρόταση χρηματοδότησης αφορούσε και αφορά:
  • Εξαγορά του εξωτερικού δανεισμού, επιτόκιο 0 %
  • Χρηματοδότηση των νέων αναγκών, επιτόκιο 0 %
  • Χρηματοδότηση των τραπεζών με αυστηρότερους όρους και επιτόκιο που θα συμφωνηθεί
Σε περιπτώσεις και σε συνδυασμό αν ζητηθεί με τις τράπεζες η Αναχρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα, με χαμηλό επιτόκιο (θα κυμαίνεται από 0 – 0.5 % εξαρτάται από τις περιστάσεις και το πλάνο βιωσιμότητας).
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 26/6/2012Χρηματοδότηση με κάλυψη Διεθνούς Συναλλαγματικής (IBOE) του Αμερικανικού Δημοσίου η οποία θα ρευστοποιηθεί αμέσως μετά την μεταφορά.
Η ρευστοποίηση είναι έτοιμη να γίνει αυτόματα μόλις το χρεόγραφο μεταφερθεί στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  • Αξία: $48.926.500.000 (Σαράντα οκτώ δισεκατομμύρια εννιακόσια είκοσι έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια)
  • Επιτόκιο: 0 %
  • Αποπληρωμή: από 50 – 100 έτη (όσο αποφασιστεί)
*Από την τότε ημερομηνία μέχρι και σήμερα και παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις μας, ουδείς από τους αρμόδιους φορείς, Υπουργείο Οικονομικών και Κεντρική Τράπεζα, δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα την πρόταση αυτή, καθώς και ΟΥΔΕΙΣ δεν προέβη σε ΚΑΝΕΝΑ είδος ελέγχου αλλά αντιθέτως με διάφορες αστοιχείωτες και άτοπες δικαιολογίες και υπεκφυγές εσκεμμένα ή μη, αποφεύχθηκε η υλοποίηση της χρηματοδότησης.
Πρόσθετες πέντε (5) υποστηρικτικές προτάσεις ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ:
Έκτοτε, παραδόθηκαν πρόσθετες άλλες πέντε (5) υποστηρικτικές προτάσεις για την κάλυψη των άμεσων αναγκών χρηματοδότησης, ανεξάρτητα με τη ρευστοποίηση του χρεογράφου δηλαδή με ρευστό που βρίσκεται ήδη σε τράπεζες με παράλληλη εξασφάλιση Κυπριακών ομολόγων, μεταφορά έναντι πληρωμής (DVP) αλλά και επίσης δόθηκε λύση που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το εν λόγω χρεόγραφο για οποιοδήποτε άγνωστο λόγο δεν καταστεί εφικτό να ρευστοποιηθεί.
Πρόταση Α:
Χρηματοδότησης έναντι αγοράς Συναλλαγματικής Κυπριακού Δημοσίου (Χρεόγραφο), και με χαμηλό επιτόκιο που θα συμφωνηθεί. Παράδοση (DVP) των ομολόγων έναντι πληρωμής, μέχρι ύψους 
Τριακοσίων Πενήντα Εκατομμυρίων (350 εκ) Ευρώ, τρίμηνης διάρκειας.
(Όρος: Αμέσως μετά την επιτυχή υλοποίηση των κυπριακών ομολόγων θα συζητηθούν οι όροι της συνολικής πρότασής χρηματοδότησης με σοβαρότητα και με απώτερο σκοπό την επιτυχή υλοποίηση της).
Πρόταση Β:
Σε περίπτωση που, αντί για την Λύση «Α», χρειάζονται περισσότερα χρήματα, έχει προταθείΈνα (1.000.000.000) δισ. Eυρώ ως χρηματοδότηση (Bridge Funding) για ικανοποίηση των βραχυπρόθεσμων αναγκών, έως ότου η τελική συμφωνία μεταξύ του χρηματοδότη και της Κυπριακής Δημοκρατίας οριστικοποιηθεί.
  • Επιτόκιο: (χαμηλό) Θα συμφωνηθεί
  • Αποπληρωμή: 1 έτος
Πρόταση Γ:
Ως σχέδιο «Ανάγκης» σε περίπτωση που το χρεόγραφο, για άγνωστους λόγους δεν μπορεί να ρευστοποιηθεί, κατατέθηκε πρόταση αύξησης της πιστωτικής διευκόλυνσης της Κυπριακής Δημοκρατίας για Είκοσι Δισεκατομμύρια (20.000.000.000) Ευρώ ή και περισσότερο, με τους ιδίους όρους και προϋποθέσεις όπως και για το προσωρινό δάνειο του ενός Δισ. ευρώ(ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ) έτσι ώστε να καλυφθούν οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες του παρόντος έτους. Οι όροι θα συζητηθούν.
Πρόταση Δ:
Ως άμεση εξυπηρέτηση και ως εναλλακτική πρόταση έναντι των λύσεων «Α, Β & Γ» , προτάθηκε ο Χρηματοδότης και η ομάδα του, να αναλάβουν την κεφαλαιοποίηση της Λαϊκής Τραπέζης και να γίνει προσωρινή μεταφορά του ρίσκου από την Κυπριακή Δημοκρατία προς τον κο Σώρρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η τελική συμφωνία δανεισμού βάσει της λύσης «ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ».
  • Ποσό : Ένα δισεκατομμύριο οκτακόσια εκατομμύρια (1.800.000.000) Ευρώ με επιτόκιο και προϋποθέσεις που θα συμφωνηθούν.
Πρόταση Ε:
Η προσωρινή πρόταση δανείου για 1 δις, προτάθηκε ξανά πριν τα Χριστούγεννα. Αγορά ομολόγων λήξης 3 μηνών. Μόνη προϋπόθεση ότι τα ομόλογα, θα ασφαλίζοντο έναντι πιθανού «κουρέματος» εάν η Κυβέρνηση προχωρούσε σε σύναψη δανειακής σχέσης τελικά με το ΔΝΤ. Και αυτό, γιατί δίδεται ως δάνειο και όχι ως επένδυση και μόνο για να μπορέσει να δει η Κυπριακή Κυβέρνηση ότι υλοποιείται με επιτυχία η δική μας παρέμβαση και να μην πιέζονται και στη βιασύνη να πιεστεί για υπογραφές. Που τελικώς δεν θα είναι προς όφελος της Κύπρου.
Ο λόγος που δεν υλοποιήθηκε ούτε και αυτή η λύση είναι το γεγονός ότι το Κράτος ζήτησε να αυτοασφαλιστούν! Δηλαδή, δίδεται δάνειο και ο δανειολήπτης ζητά στον δανειοδότη να ασφαλίσει την επισφάλεια του δανειολήπτη!
Σημείωση: Μόνο «Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ» αφορά τη χρηματοδότηση έναντι ρευστοποίησης της συναλλαγματικής που αφορά το Αμερικάνικο Δημόσιο (ΙΒΟΕ – International Bill Of Exchange). Όλες οι άλλες προτάσεις βασίζονται στο συμβατικό τρόπο χρηματοδότησης (ΜΕΤΡΗΤΑ).http://www.endcyprusdebt.com/canyouhandlethetruth/
17.03.2013
Κατεπείγουσα Επιστολή ενώπιον του Προέρδου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πάσης εν γένει αρχής
Θέμα: Πρόταση Χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την εξαγορά του υφιστάμενου χρέους, κάλυψη νέων αναγκών, κεφαλαιοποίηση τραπεζών και αναζωογόνηση της οικονομικής δραστηριότητας του ιδιωτικού τομέα, από τον Κο Αρτέμιο Σώρρα.
(κάντε κλικ να κατεβάσετε το αρχείο)
15.04.2013
Νέα Πρόταση Χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας
Πακέτο Προτάσεων “Β”: Επιστολή με τα συνοδευτικά για τα ταμεία
1) Περιουσία Μαόρι & Hedge Fund
2) ρευστοποίηση της Περιουσίας του ταμείου “Α”

(κάντε κλικ να κατεβάσετε το αρχείο)
8.5.2013
Προσφυγές προς Κυβερνητικούς Φορείς
Θέμα: Προσφυγή εναντίον των λειτουργών της Κυπριακής Κυβέρνησης που ασκούν εκτελεστική και διοικητική λειτουργία και που ενέργειες τους. κατά παράβαση των κανόνων ορθής συμπεριφοράς και χρηστής διοίκησης, παραβιάζουν και επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τα συνταγματικά μου δικαιώματα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ:
  1. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη
  2. τον Αρχιεπίσκοπο κκ Χρυσόστομο, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου
  3. τον Πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, κο Γιαννάκη Ομήρου
  4. τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων
  5. το Υπουργείο Οικονομικών, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον εκάστοτε Υπουργό
  6. τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
  7. τα Μέλη του Κυπριακού Κοινοβουλίου (ΒΟΥΛΗ)
  8. τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πέτρο Κληρίδη
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
(κάντε κλικ εδώ)  
συνεχεια 
(κάντε κλικ στο αρχείο για μεγέθυνση)
Προεδρικό
Προεδρικό @ 17.4.2013

GenikoIsankelea
ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
epistropo diikiseos
ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
N. PAPADOPOULO 23.4.2013
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ







1 VOULI 17.4.2013 _1
ΒΟΥΛΗ 1/4
2 vouli 17.4.2013 _2
ΒΟΥΛΗ 2/4
3 vouli17.4.2013 _3
ΒΟΥΛΗ 3/4


4 vouli 17.4.2013 _4
ΒΟΥΛΗ 4/4

N. PAPADOPOULO 23.4.2013
Νικόλα Παπαδόπουλο ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
YPOYRGEIOY OIKONOMIKWN 17.4.2013
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Συμπολίτες τώρα ξέρετε! Έχετε ευθύνη να προωθήσετε αυτήν την Γνώση ως ενεργοί πολίτες.
Απόσπασμα από την ομιλία που έγινε στην συγκέντρωση στην καφετέρια ΝΕΟΝ (Λάρνακα) στις 2/10/2013, παρουσία ομάδας πολιτών, με ομιλητές τους κ.κ. Νίκο Αμάραντο και Γιάννο Ιωάννου, στην οποία ο κ. Ιωάννου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια και σαφήνεια την όλη πρόταση-προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα.
Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία εδώ
Σε συνάρτηση με την ανάλυση, παρατίθενται αυτούσια έγγραφα και βίντεο ντοκουμέντα τα οποία έχουν αντληθεί από τα sites: www.endcyprusdebt.com και www.artfmradio.com
"artfmradio Limassol" youtube
ΕΙ - Ε Ν D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης artFM Radio
https://www.youtube.com/user/Radio2802/videos
artfm channel CYPRUS youtube
ΕΙ - Ε Ν D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης artFM Radio
https://www.youtube.com/channel/UCtU59Wyi0HoFor6K-cwGDqA/videos

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/04/end-artfm-radio-1830.html
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/07/world-bank-group-historical-chronology.html


World Bank Group Historical Chronology CYPRUS

1961 December 21 IBRD Articles of Agreement Signed by Cyprus IBRD Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 74th member of the Bank.

1962 March 2 IFC and IDA Articles of Agreement Signed by Cyprus IFC and IDA Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 61st member of IFC and the 58th member of IDA.


1963 April 17 First Funding for Cyprus First funding for Cyprus: Loan 0335 – Power Project. The project financed the construction of a new 60-000 kilowatt thermal power station at Moni on the southern coast, and extensions and reinforcements of the transmission and distribution systems.


1966 December 25 Cyprus Joins ICSID Cyprus becomes the 23rd member of ICSID.

ABSTRACT*Http://Www.Worldbank.Org/Projects/P008337/Power-Project?Lang=En&Tab=Overview
 
The Power Project for Cyprus will help finance additions to its power system consisting of a new 60 MW steam power station at Moni and extensions and reinforcements of the transmission and distribution systems, including connections to about 200 villages which now do not have a supply of electricity. The project consists of: (a) the construction of a new 60 IMW steam power station at Moni, (b) the extension of the existing 66 KV transmission system, (c) the extension and reinforcement of the existing distribution system. The project forms an important part of the Government's Five-Year Program of Economic Development and it is in fact one of the few parts of the Program for which planning is reasonably complete. Additional electricity supply is clearly necessary to maintain a sound economic growth in Cyprus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου