17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΗ: Είχατε πει σε προηγούμενη ομιλία σας σχετικά με τα εμβόλια πως ως γιατρός τα απορρίπτετε. Ρωτάει ο συν-Έλληνας ο Δημήτρης εάν τα απορρίπτετε συλλήβδην ή μέρος των εμβολίων.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Απορρίπτω τα εμβόλια τα οποία κατασκευάζει η AVENTIS και η BAXTER. Αυτές οι δύο εταιρίες είναι εκείνες που κατασκευάζουν το 95 % των εμβολίων στον πλανήτη. Και ακούτε τι κάνουν για να μην έχουν νομικές κυρώσεις. Η μεν AVENTIS κατασκευάζει στην Αμερική και τα στέλνει στην Ευρώπη, η δε BAXTER τα κατασκευάζει στην Ουκρανία, δηλαδή στην Ευρώπη, και τα στέλνει στην Αμερική. Θα σας δώσω δύο εξηγήσεις γιατί απορρίπτω τα εμβόλια, όχι τα εμβόλια σαν ιδέα αλλά τα συγκεκριμένα εμβόλια. Θα σας δώσω μία γενική απάντηση. Όλες τις ασθένειες τις οποίες βλέπετε τα τελευταία 50 χρόνια ξεκινώντας από τον Ebola, AIDS, η νόσος των πτηνών, των τρελών αγελάδων. Όλες αυτές οι ασθένειες είναι ασθένειες που έχουν δημιουργηθεί στα εργαστήρια και οι οποίες έχουν μεταδοθεί στον πληθυσμό μέσω των εμβολίων. Επομένως σαν γενική προστασία του Ελληνικού πληθυσμού , εγώ δεν λέω για το υπόλοιπο κόσμο μιλάω στους Έλληνες, απευθύνομαι στους Έλληνες, έχω υποχρέωση απέναντι των Ελλήνων και σας λέω το εξής δύο ουσίες χρησιμοποιούνται για την σταθεροποίηση των εμβολίων. Τι σημαίνει σταθεροποίηση. Τα εμβόλια ξέρετε είναι δύο ειδών είτε απενεργοποιημένοι ιοί, δηλαδή είναι οι ιοί οι οποίοι όταν τους ενέσεις στο σώμα του ανθρώπου αναγκάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα να δημιουργήσει αντισώματα εναντίων του ιού ούτως ώστε εάν προσβληθεί το άτομο από τον ιό αργότερα τα αντισώματα καταστρέφουν με την είσοδο του αντιγόνου, δηλαδή του ιού στο σώμα καταστρέφεται από τα ήδη υπάρχοντα αντισώματα. Αυτή είναι η βασική έννοια των εμβολίων.
Επειδή όμως πρόκειται στα περισσότερα εμβόλια για ιούς οι οποίοι είναι ζωντανοί δεν διατηρούνται για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και για να είναι αποτελεσματικό ένα εμβόλιο εάν δεν είχε συντηρητικά θα έπρεπε να είναι σε μεγάλη ποσότητα για να έχει την πιθανότητα την στατιστική κάποιος από τους ιούς να επιβιώσει.

Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ & ΤΟ ΣΚΟΥΑΛΕΝΙΟ

Για την σταθεροποίηση των εμβολίων χρησιμοποιούνται δύο ουσίες. Η μία είναι ο υδράργυρος και η άλλη λέγεται σκουαλένιο. Ο υδράργυρος και το σκουαλένιο έχει ανευρεθεί στα εμβόλια MMR, δηλαδή (Μeasles, Mumps and Rubella) Ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά βρέθηκε ότι ο μεν υδράργυρος είναι ένα εκατομμύριο φορές υψηλότερο από το επιτρεπτό όριο όπως επίσης και το ίδιο για το σκουαλένιο. Το σκουαλένιο είναι μία ουσία η οποία εβρίσκεται στο συκώτι των καρχαριών διότι ουδέποτε έχει παρατηρηθεί κακοήθεια σε καρχαρία. Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό χρησιμοποίησαν αυτόν τον σταθεροποιητή, το μέσω αυτό, για να σταθεροποιούν τα εμβόλια. Αυτό που κάνει όμως το σκουαλένιο είναι ότι επιφέρει στείρωση στους άντρες. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο γιατί αν θυμάστε η νέα τάξη πραγμάτων είχε αποφασίσει από την δεκαετία του ’70 να μειώσει τον πληθυσμό της Γης και δεν μπορούσε να το κάνει με ένα τρόπο, ρίχνοντας μία βόμβα. Ο μακροχρόνιος προγραμματισμός απαιτούσε ότι το ανθρώπινο γένος πρέπει να μειώσει την γεννητικότητά του. Πρέπει να σας πω ότι από τότε που άρχισε η κρίση των εμβολίων, από τότε που άρχισαν οι ψεκασμοί η κινητικότητα των σπερματοζωαρίων του ανδρός έχει μειωθεί κατά 56%, έχει μειωθεί δηλαδή η γονιμότητα των ανδρών ανά τον πλανήτη κατά 56%. Το δε δεύτερο συστατικό ο υδράργυρος εκείνο που κάνει είναι να αυξάνει τον αυτισμό στα παιδιά. Ο αυτισμός τα τελευταία 50 χρόνια έχει αυξηθεί παγκόσμια 1000%. Αυτό λοιπόν τι σημαίνει; Σημαίνει ότι δεν ξέρετε εάν εκείνο το εμβόλιο που θα πάρει το παιδί σας είναι καθαρό ή δεν είναι καθαρό. Δεν ξέρετε ακριβώς από ποιο batch όπως το λένε, από ποιο κομμάτι έχει έρθει το εμβόλιο.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτός και μόνο είναι ο λόγος, όχι ότι είμαι εναντίων των εμβολίων, είμαι εναντίων αυτών των συγκεκριμένων εμβολίων. Στην Ελλάδα, την Ελληνική Ελλάδα ας την πούμε έτσι αν υπάρχει αυτός ο όρος, θα εμβολιάζονται τα παιδιά μόνο με εμβόλια που κατασκευάζονται στην χώρα μας, τίποτα εισαγόμενο. Και πρέπει να ξέρετε ότι ιδιαίτερα τα φάρμακα θα πρέπει να είναι στην απόλυτη κυριαρχία των Ελλήνων. Η διατροφή, το νερό, και τα φάρμακα θα πρέπει πάντοτε και χωρίς καμία παρέκκλιση να είναι κάτω από το άγρυπνο μάτι του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις ένα DNA αυτού του επιπέδου και να το αλλοιώνεις με τα εμβόλια και την διατροφή. Αυτή είναι η απάντησης για τα εμβόλια και συγνώμη που μακρηγόρησα σε αυτό.

ΣΑΣ ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα ήθελα να ρωτήσω εμείς που έχουμε μικρά παιδιά, δηλαδή 8 με 10 χρονών και έχουμε κάνει ήδη τα εμβόλια μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Αυτό που συμβαίνει είναι απόλυτη υποχρέωση του υπουργείου παιδείας και του τοπικού υγειονομείου να εξασφαλίσει ότι τα εμβόλια είναι καθαρά και δεν είναι μολυσμένα. Σας διαβεβαιώ όμως ότι δεν έχουν την παραμικρή δικαιοδοσία ούτε και την γνώση να σας διαβεβαιώσουν ότι τα εμβόλια είναι καθαρά. Επομένως εγώ δεν μπορώ να σας δώσω ιατρική συμβουλή, δεν μπορώ να σας πω εμβολιαστείτε ή μην εμβολιαστείτε απλώς σας κρούω τον κώδωνα του κίνδυνου και επειδή φαντάζομαι ότι το υπουργείο παιδείας επιβάλει τον εμβολιασμό για την είσοδο των παιδιών στα σχολεία δεν έχετε παρά να το κάνετε αλλά με μεγάλη και ιδιαίτερη προσοχή. Είναι συγκεκριμένα εμβόλια, δηλαδή το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι ένα από τα κύρια εμβόλια τα οποία χρησιμοποιούνται για την μετάδοση ασθενειών όπως επίσης και το εμβόλιο της Ηπατίτιδας. Με το εμβόλιο της γρίπης μετεδόθει η νόσος των πτηνών και με το εμβόλιο της Ηπατίτιδας μετεδόθει το AIDS και ο ιός Ebola, επομένως καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας δώσω μία συγκεκριμένη οδηγία όσον αφορά στα παιδιά σας. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στην Ελληνική Ελλάδα τέτοια διλήμματα δεν θα υπάρχουν γιατί όλα θα φτιάχνονται από Ελληνικά χέρια, από την Ελληνική διανόηση. Δεν εμπιστευόμεθα το Ελληνικό DNA σε κανέναν πλέον.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Σε απάντηση όλων αυτών που ρωτάτε με αγωνία και το καταλαβαίνω θέλω να δώσω την δική μου ερμηνεία αυτή που έκανα ως πατέρας, αυτή που κάνω ως παππούς. Εάν νομίζεις ότι είναι απαραίτητο γιατί σε υποχρεώνουν ή γιατί έτσι πιστεύεις εσύ εμβολίασε τα παιδιά σου και φέτος. Να είσαι σίγουρη όμως και μη το βγάλεις ποτέ απ’ το πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που θα μπαίνεις σε ένα τέτοιο ρίσκο, που θα μπαίνεις σε μία τέτοια αμφιβολία. Την επόμενη χρονιά που τα κοπέλια σου θα πάνε σχολείο όλα αυτά θα είναι διασφαλισμένα και όλα αυτά θα είναι σίγουρα.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ….

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Το υπουργείο υγείας παιδιά εάν είχε σαν υπουργό κάποιον είχε έστω και απλή σχέση με την υγεία, το υπουργείο υγείας έχει ένα τρόπο να διασφαλίσει τα εμβόλια. Μπορεί να εμβολιάσει πειραματόζωα αλλά πρέπει να το κάνει από κάθε ταυτοποιημένη ομάδα εμβολίων, γιατί μπορεί μία ομάδα να είναι καθαρή και μία άλλη να μην είναι. Κάθε ομάδα εμβολίων λοιπόν εάν πραγματικά υπήρχε υπουργός υγείας και ο θεός να βάλει το χέρι του με τον κύριο Βορίδη και με τον κύριο Γεωργιάδη, και βλέπετε ότι το υπουργείο υγείας κατά επιλογήν φαντάζομαι του κυρίου Σαμαρά δίδεται πάντα σε ανθρώπους που προέρχονται από τον κύριο Καρατζαφέρη και αυτό δεν είναι άμοιρο αυτού του πράγματος που συμβαίνει όσον αφορά την υγεία. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι περισσότερο από αυτό που λέω πρέπει να σας πω όμως ότι άνθρωποι αυτού του επιπέδου που αναλαμβάνουν το υπουργείο υγείας είναι σαν να πάω εγώ ο γιατρός στο δικαστήριο, εσείς κύριε Βορίδη που είστε και δικηγόρος, και να προσπαθήσω να πείσω τον πρόεδρο του δικαστηρίου ότι είμαι δικηγόρος και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο. Το ίδιο πράγμα είναι και με σας κύριε Βορίδη, εάν είχατε έστω και λίγο συναίσθηση του καθήκοντος θα έπρεπε να έχετε αποποιηθεί αυτόν τον θώκο του υπουργείου υγείας. Καλά ο κύριος Γεωργιάδης δεν έχει καν την δυνατότητα να σκεφτεί για να την αποποιηθεί, αλλά ο κύριος Βορίδης ο οποίος ίσως είναι λίγο ευφυέστερος του κυρίου Γεωργιάδη δεν θα έπρεπε να αναλάβει τέτοιο ευαίσθητο ρόλο στο υπουργείο υγείας. Το υπουργείο υγείας είναι πυλώνας, είναι ραχοκοκαλιά του Ελληνικού DNA και πρέπει πάντα να δίδεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ιδεολογική ταυτότητα και επιστημονική γνώση και προπάντων Ελληνική ψυχή. Η οικονομία είναι κάτι που διορθώνεται όταν όμως αλλοιώσεις το DNA των Ελλήνων δεν γίνεται τίποτα.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Εδώ πρόεδρέ μου έχω μία ένσταση σε αυτό που είπες προηγουμένως, επέτρεψέ μου να την εκφράσω, είπες ότι ο κύριος Βορίδης πολύ πιθανών να έχει καλυτέρας ποιότητος ή καλυτέρου επιπέδου διανόηση από τον κύριο Γεωργιάδη, εγώ πολύ αμφιβάλω γι’ αυτό. Όμοιος τον όμοιο και κοπριά στα λάχανα, δεύτερον ο κύριος Βορίδης έχει ένα επιπλέον προσόν που δεν πρέπει να το ξεχνάμε, κρατάει τσεκούρι και ο νοών νοείτο, τσεκουροφόρος στα νιάτα του.
ΟΜΙΛΙΑ ΕΜΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ END ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 15/09/2014
http://www.youtube.com/watch?v=MpSDpLUehNk
Απομαγνητοφώνηση από το λεπτό 1:37:33 έως και το 1:53:41
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου