03 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΖΕΥΣ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΑ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ 
ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΖΕΥΣ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΑ 

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα αγαπητοί μου συν-Έλληνες, καλώς σας βρήκα στο Ηράκλειο, στην λεβεντογέννα Κρήτη που έχει μεγάλο όνομα στις επαναστάσεις που έχει κοπέλια που έχει δείξει πολλά δείγματα σ’ όλο το παγκόσμιο ιστό. Θέλω να πω αυτό πριν βγω εγώ.
Έχω πει κι άλλες φορές έχουμε πολύ καλά μυαλά και άνθρωποι οι οποίοι είναι της καθημερινότητας, που νομίζουν κάποιοι ότι είναι της καθημερινότητας, και θα πρέπει αυτά να προβάλλονται να ακούμε την φωνή τους πρέπει να ξεδιπλώνονται οι σκέψεις τους. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι ανύπαρκτοι μπροστά στα μυαλά των Ελλήνων. Μπορούνε να τους πούνε να πάνε στις θέσεις τους. Έχουμε πολύ καλύτερα θέματα, έχουμε πολύ καλούς ιστορικούς, επιστήμονες μαθηματικούς. Σήμερα λοιπόν θέλω να παρουσιάσω, και σας λέω ότι από δω και πέρα όποιος γνωρίζετε ότι έχει πολύ καλό λόγο καθαρή σκέψη ελληνική καρδιά πρέπει να βγαίνει σε ένα μικρόφωνο να λέει την γνώμη του, να λέει την σκέψη του να διαμορφώνει όλη την κοινωνία όπως πρέπει, σήμερα λοιπόν φέρνω ένα Κρητηκό μυαλό το οποίο το ξέρω από την Αθήνα. Είναι Κρητικός δικός σας, ένας άξιος άνθρωπος, λέγεται Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης , θα ξεκινήσει μαζί σας, θα σας πει συγκεκριμένα πράγματα, και να τον γνωρίσετε.
Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης : Καλησπέρα συν-Έλληνες, καλησπέρα εστία φωτός. Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα μέρος το οποίο ονομάζεται Κρητηκή γη. Σ’ αυτή την γη άνθισε ο πιο αξιόλογος πολιτισμός του κόσμου, ο Μινωικός πολιτισμός. Ο Μινωικός πολιτισμός στηρίχτηκε πάνω στις εντολές που έδωσε ο Δίας στο βασιλιά Μίνωα στο όρος Ιδη. Αυτές τις εντολές λοιπόν τις γνωρίζουνε πολύ λίγοι άνθρωποι. Οι περισσότεροι γνωρίζουνε τις 10 εντολές του Μωυσή. Οι εντολές αυτές λοιπόν, είναι εντολές συνείδησης, δεν είναι εντολές απαγόρευσης.
Η πρώτη εντολή λοιπόν που έδωσε ο Δίας στον βασιλιά Μίνωα και στηρίχτηκε ο Μινωικός πολιτισμός είναι η Δικαιοσύνη.
Η δεύτερη εντολή είναι το Κάλλος
Η τρίτη εντολή είναι ο Πλούτος
Η τέταρτη εντολή είναι η Ισχύς
Η πέμπτη εντολή είναι η Φρόνηση
Η έκτη εντολή είναι η Ανδρεία
Η έβδομη εντολή είναι η Σωφροσύνη
Και η όγδοη εντολή είναι η Υγεία
Μέχρι σήμερα που μιλάμε, μέχρι το 2014 δεν έχει ξεπεραστεί αυτό ο πολιτισμός. Και σήμερα στις μέρες μας έρχεται ένας πραγματικά Έλληνας, αλλά Έλληνας που η λέξη Έλληνας σημαίνει ενέργεια φωτός, ήρθε λοιπόν ο Αρτέμης Σώρρας που συμβολίζει το σύγχρονο Ορέστη, που Ορέστης σημαίνει ο μυημένος. Αυτός που παλεύει με την μάχη του κόσμου, παλεύει με όλους του αποστάτες, τους ερπετικούς, όλους αυτούς που έχουν εισβάλει μέσα στην γη, στον πλανήτη γη και έχουνε βρωμίσει την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο σύγχρονος πολέμαρχος, είναι ο Ηνίοχος. Μας καλεί λοιπόν να ανέβουμε στο άρμα του, στο άρμα φωτός που κουβαλάει και να γίνουμε οι σύγχρονοι πολεμιστές που θα σπάσουμε τα τείχη των αποστατών και θα ελευθερώσουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη όλο. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν μα έμαθε μόνο τα χρηματο-οικονομικά συστήματα και τα όπλα αυτά που γνωρίζουμε όλοι. Ο Αρτέμης Σώρρας μας έμαθε μέσω του τόνου της φωνής του, την αφύπνιση και την ενεργοποίηση της νοημοσύνης. Ο λόγος του έχει αξία που δημιουργεί τέτοια δύναμη που όλες οι καρδιές των Ελλήνων με το ζωογόνο τους ρυθμό θα ενωθούμε ως σφαίρα πυρός και θα κατακάψουμε ότι μπαίνει μπροστά μας.
Ευχαριστούμε τον Αρτέμη Σώρρα και είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην Ελλάδα.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 22/8/2014
https://www.youtube.com/watch?v=ggfWj67oMb0
15:47- 20:37
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου