26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘA EINAI MONO ΑΠΟ THN ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ.BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘA EINAI MONO ΑΠΟ THN ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ.BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

56_big

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘA EINAI MONO ΑΠΟ THN ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ.BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕO ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ). ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ K.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!
Viky Charalambous Προς όλες τις ομάδες.
Για ό,τι αφορά τις ενημερώσεις προς του Δήμους, τα έγγραφα που πρέπει να δίδονται από τους Συνέλληνες που ενημερώνουν είναι τα ακόλουθα:
1. Περίληψη ενεργειών,
2. Δείγμα Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου,
3. Γνωμάτευση Δήμου Ιεράπετρας,
4. Προϋπολογισμός έργων του συγκεκριμένου Δήμου.
Για όποιες πληροφορίες/ απορίες κτλ, μπορείτε να στείλετε εμαιλ, μήνυμα ή να με καλέσετε στο κινητό τηλέφωνό μου που είναι: 69 09110061.
Το πληρεξούσιο/ αίτημα θα σταλεί με εμαιλ από εμένα, απ” ευθείας στον Δήμαρχο, αφού το ζητήσει ο ίδιος και μετά που θα αποφασιστεί ότι το βλέπουν θετικά και ξεκινούν τη διαδικασία υλοποίησης.
Για βοήθεια προσαρτάται η περίληψη:
Αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε, παρακαλώ όπως με ενημερώστε με για να σας το στείλω με εμαιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου