23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ E.N.D. - Σεπτέμβριος 21, 2014


ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ E.N.D. - Σεπτέμβριος 21, 2014

ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΦΑΙΔΩΝΑ:
" Χαιρετώ άπαντας,
Γράφω το παρόν κείμενο ψάχνοντας συνεχώς για τις κατάλληλες έννοιες.
Συνεχώς αποτυγχάνω...
Ιδού, λοιπόν, το πρώτο κείμενό μου το οποίο αδυνατώ να συντάξω:

ΨΑΧΝΩ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

Την έννοια εκείνη που να περιγράφει την φωτεινότητα της εμπράκτου συνένωσης...
Τόσοι άνθρωποι, πολλοί από εσάς άγνωστοι προς εμέ, έως την σημερινή ημέρα. Παρ' όλ' αυτά δεν χρειαζόταν παρά ένα βλέμμα και ένα χαμόγελο προς τον καθένα σας και όλοι οι πιθανοί διάλογοι καθίσταντο περιττοί.

Την έννοια εκείνη που να περιγράφει το μέγεθος της απόφασης. Από την Πάτρα έως την Κάλυμνο. Την Κάλυμνο που μπορείς να δείς τις Παλαιές Πατρίδες.
Και βέβαια αυτούς τους υπέροχους έφεδρους. Αυτούς τους ανθρώπους που αψήφησαν καθεστώτα και εντολές και έδωσαν νέα πνοή στον Αγώνα.
Την έννοια εκείνη που να περιγράφει τον ηρωισμό μιας χούφτας ανθρώπων οι οποίοι ώς εξωγήινοι εμφανίσθησαν στην Τρίπολη και προκάλεσαν αναταραχή στην ύπνωση την οποία υπόκεινται οι κάτοικοί της.
Την έννοια εκείνη που να περιγράφει το συναίσθημα εκείνο, της απολύτως σιωπηρούς στιγμής της κατάθεσης στεφάνου στον Θοδωρή της Εθνεγερσίας.
Και το μεγαλειώδες της συγκινήσεως όταν από τις παραπλήσιες καφετέριες ακούστηκε αυτό που κανείς μας δεν περίμενε ποτέ να ακουστεί.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.
Το χειροκρότημα εκείνων που ακόμα έχουν μείνει πίσω. Ένα εκ ψυχής ορμώμενο χειροκρότημα που κραυγάζει βοήθεια.
Και μετά την πλήρωση του "εμείς", όπως πάντα άλλωστε το θέλει η Τάξις, θα ερχόταν η ώρα του προσωπικού απολογισμού.
Μια στιγμή προσωπικής απόδοσης τιμών στον Μέγα Γέρο. Δυό κουβέντες που ο καιρός επέταξε να ανταλλάξουμε.
Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας αυτής ημέρας, φρόντισε να ανταλλάξουμε και τις πρώτες ματιές μας, ύστερα από αυτά, τα τόσο δύσκολα, διακόσια χρόνια ανοχής.
Εκεί.
Δίπλα στις σημαίες της Επαναστάσεως.
Στο σπίτι του.
Τα άξιζαν δύο ημέρες απογοήτευσης όλα αυτά τελικώς;
Μά τῆ Θεᾶ, πόσο αγνώμων ήμουν που τόλμησα να αμφιβάλλω.
Υπερφανής και ευγνώμων προς όλους όσους στήριξαν την σημερινή μας εκδήλωση.
Φῶς
Φαίδων Διαμαντόπουλος "
* * * * * * * * * * * *
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:
https://www.youtube.com/watch?v=HezsBMHnicg


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ - ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!! 
ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 21/9/2014 !!
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ !! 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ .. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!!!!! ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ.. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ .. ΗΡΘΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ .. ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ .. ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ .. ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΗΡΘΕ ..
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΜΠΕΛΟ ΑΣΚΕΡΙ.. ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.. ..
ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ .. ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ .. ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ..
ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.. !!!!

ΣΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!! ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ... ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ , ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!
ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ !!!!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ... ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ , ΡΙΓΟΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!! ΣΙΓΗ .. ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ..
Η 21/9/2014 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ( ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ..
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ .. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ..
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ .. .. !!!!!!!!!!!
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ E.N.D. - Σεπτέμβριος 21, 2014
ΟΜΑΔΕΣ ΕΙ-END ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc 

(ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc 

(ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου