16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
O ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ;;;
Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ;;; 


Διοικητές Παγκόσμιας Τράπεζαςχατζηδάκης
Ο Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Τράπεζα Συμβούλιο των Διοικητών, στο σώμα λήψης αποφάσεων της Τράπεζας.
Το Συμβούλιο των Διοικητών, συνήθως οι υπουργοί Οικονομικών ή ανάπτυξης, συνέρχονται δύο φορές το χρόνο. Έχουν τη δύναμη να δεχτούν και να απορρίψουν τα μέλη του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, την αύξηση ή τη μείωση του εγκεκριμένου μετοχικού κεφαλαίου, καθορίζουν την κατανομή των καθαρών εσόδων της Τράπεζας, και να αποφασίζουν σχετικά με τη συνολική στρατηγική κατεύθυνση του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας.
21205691Παναγιώτης Μηταράκης, Αναπληρωτής Υπουργός, Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, χρησιμεύει ως Αναπληρωτής Διοικητής.
Παγκόσμια Τράπεζα Εκτελεστικός Διευθυντής
Ο Διοικητής αναθέτει την ευθύνη για την επίβλεψη της κάθε μέρας των συμφερόντων της Ελλάδας στα γραφεία της Τράπεζας στον εκτελεστικό διευθυντή (ΕD) για την Ελλάδα. Οι ED κατοικούν στην Ουάσιγκτον και κανονικά συνεδριάζουν δύο φορές την εβδομάδα για να αποφασίσουν για το δανεισμό και τα οικονομικά ζητήματα, τα σχέδια, και τις πολιτικές που επηρεάζουν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας και τις γενικές λειτουργίες. Ο Εκτελεστικός διευθυντής της Ελλάδας αντιπροσωπεύει επίσης την Αλβανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, το Ανατολικό Τιμόρ, και τη Μάλτα. Ο Piero Cipollone (Ιταλία) είναι ο τρέχων ΕD που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 25-μελή της Παγκόσμιας Τράπεζας του Διοικητικού Συμβουλίου των Εκτελεστικών Διευθυντών, και ο Nuno Mota Pinto (Πορτογαλία) είναι ο Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής.
xatzidakis_matwmenh_skatofatsaΜΗΤΑΡΑΚΗΣ-ΝΟΤΗΣ-2
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ;;;… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ ΤΟΥ… ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ,… Κ.Λ.Π…. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ… Ε;;; ΕΒΡΑΙΟΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ… ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ Ε;;;
  • Εμμανουήλ Μπενάκης, γενάρχης του κλάδου της οικογένειας
  • Αντώνιος Μπενάκης, έμπορος, σύζυγος Λωξάνδρας Μαξίμου και γιος του Εμμανουήλ
  • Εμμανουήλ Μπενάκης, έμπορος, πολιτικός, εθνικός ευεργέτης, σύζυγος Βιργινίας Χωρέμη και γιος του Αντωνίου
  • Παύλος Ζάννας, λογοτέχνης, σύζυγος Μίνας Πράτσικα και γιος της Βιργινίας
  • Λένα Ζάννα, σύζυγος Κωνσταντίνου Σαμαρά και κόρη της Βιργινίας
  • Μερόπη Μπενάκη, σύζυγος Τζιοβάννι Σαρηγιάννη και κόρη του Αντωνίου
  • Σοφία Σαρηγιάννη, σύζυγος Αντώνη Μηταράκη και κόρη της Μερόπης
  • Νότης Μηταράκης, γιος της Σοφίας
  • Άντονυ Μηταράκης, γιος του Νότη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου